Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Θα «πατήσουν» Κύπρο για να επιτεθούν στη Λιβύη οι Βρετανοί; – Πως αντιδρά η Λευκωσία




Μαχητικά αεροσκάφη στη βάση του Ακρωτηρίου σκέφτεται να στείλει η Βρετανία, καθώς κορυφώνονται οι διεργασίες για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Λιβύη. 











Σύμφωνα με πήγες του Sky News, το Λονδίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει την αεροπορική βάση στο Ακρωτήρι για να ενισχύσει έτσι τη μη ζώνη πτήσεων πάνω από τη Λιβύη.

Άλλωστε, δυο αεροπλανοφόρα VC10 βρίσκονται ήδη στην Κύπρο, λαμβάνοντας μέρος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού ξένων υπηκόων από τη Λιβύη.

Η κυπριακή κυβέρνηση, πάντως, πρόκειται να αποστείλει ερώτημα στο Λονδίνο, ζητώντας να μάθει αν είναι μεταξύ των συμβατικών της υποχρεώσεων να δεχτεί τα βρετανικά αεροσκάφη στο έδαφός της.



Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Και οι άνδρες μολύνονται από κονδυλώματα



Ένας στους δύο άνδρες μπορεί να έχει ήδη μολυνθεί με τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων (HPV), που προκαλεί καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και άλλες μορφές καρκίνου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που ενισχύει το επιχείρημα για εμβολιασμό και των αγοριών κατά του συγκεκριμένου ιού.

Οι ερευνητές του Ερευνητικού Ινστιτούτου και Κέντρου Καρκίνου «Λι Μόφιτ» της Φλόριδα, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μελέτησαν το ποσοστό μόλυνσης από τον ιό HPV σε δείγμα άνω των 1.100 ανδρών σε τρεις χώρες (ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία) και βρήκαν ότι φτάνει το 50%.

Οι επιστήμονες επίσης συμπέραναν ότι ο ρυθμός με τον οποίο οι άνδρες κολλάνε τον ιό, είναι πολύ όμοιος με τον ρυθμό των γυναικών. Περίπου το 6% των ανδρών κάθε χρόνο θα μολυνθούν από το στέλεχος 16 του ιού, το οποίο ευθύνεται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες και για άλλες μορφές καρκίνου στους άνδρες.

«Η βιολογία φαίνεται πολύ όμοια σε άνδρες και γυναίκες. Αυτό που διαφέρει στους άνδρες, είναι ότι έχουν υψηλότερο ποσοστό γενετήσιων μολύνσεων από τον HPV στη διάρκεια της ζωής τους», δήλωσε η Τζιουλιάνο. Σύμφωνα με τη μελέτη, οι γυναίκες φαίνεται ότι τα καταφέρνουν καλύτερα να απαλλαχθούν από μία μόλυνση του συγκεκριμένου ιού, ενώ οι άνδρες «ξεφορτώνονται» δυσκολότερα τον HPV, με συνέπεια, στη συνέχεια, να μολύνονται και οι γυναίκες με τον ιό.

Ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι η νέα έρευνα ενισχύει την πεποίθηση για την ανάγκη εκτεταμένου εμβολιασμού και των αγοριών, τόσο προληπτικά για τα ίδια, όσο και για την προστασία των συντρόφων τους, όταν μελλοντικά θα έχουν σεξουαλικές επαφές.

Ήδη οι υγειονομικές Αρχές συνιστούν τον εμβολιασμό γυναικών και κοριτσιών σε ηλικία 11 έως 26 ετών. Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο δεύτερος πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες διεθνώς. Ορισμένα στελέχη του ιού HPV προκαλούν άλλες μορφές καρκίνου, όπως στα γεννητικά όργανα και στο στόμα. 

Πηγή real.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Μέσα σε 2 μήνες έσωσαν 19 ανθρώπους από την αυτοκτονία! - Συγκλονιστικές ιστορίες χρηστών ίντερνετ





-Μια 17χρονη δεν άντεξε τα επικριτικά σχόλια μέσω του Facebook και πήρε πέντε καρτέλες παυσίπονα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Ένας 14χρονος απείλησε να αυτοκτονήσει γιατί ο διαχειριστής του γνωστού διαδικτυακού παιχνιδιού τον απέκλεισε προσωρινά όταν παρέβη τους κανόνες του παιχνιδιού. 


Οι ιστορίες που βρίσκονται πίσω από τις 19 απόπειρες αυτοκτονίες, τις οποίες απέτρεψε την ύστατη στιγμή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τη συνεργασία άλλων χρηστών του διαδικτύου, είναι το λιγότερο συγκλονιστικές.

Όπως σοκαριστικό είναι και το στοιχείο πως οι 19 αυτές απόπειρες έγιναν το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2011. Ανάμεσα στους 17 Έλληνες που εξέφρασαν την επιθυμία να αυτοκτονήσουν, οι πέντε είναι ανήλικοι, ενώ από τους δυο αλλοδαπούς, ο ένας είναι μόλις 13 ετών!

Πρόκειται για χρήστες του internet, που εκδήλωσαν την πρόσθεση να αυτοκτονήσουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, chat rooms και διαδικτυακά παιχνίδια, αφήνοντας μηνύματα απόγνωσης σε κοινή θέα.

Μια 17χρονη είχε αγανακτήσει γιατί στον τοίχο της στο Facebook άλλοι χρήστες της έγραφαν ότι δεν είχε σωστές θέσεις και μάλιστα για θέματα ανούσια. Πήρε πέντε καρτέλες παυσίπονα και άφησε μήνυμα πως αυτοκτονεί. Όταν δεν την έβρισκαν, οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν έναν γνωστό της, ο οποίος πήγε σπίτι της και τη βρήκε λιπόθυμη. Σώθηκε την τελευταία στιγμή από πλύση στομάχου.

14χρονος που έπαιζε μετά μανίας γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι. Όταν παραβίασε κανόνες του παιχνιδιού και ο διαχειριστής του επέβαλε ποινή αποκλεισμού για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, απείλησε να αυτοκτονήσει. Άλλος ένας ανήλικος, ένας 13χρονος από τη Σρι Λάνκα έπαιζε ένα διαδικτυακό παιχνίδι με έναν Έλληνα συνομήλικό του. «Εδώ πεινάμε, μόνη διαφυγή μου το διαδίκτυο αλλά και αυτό δεν με καλύπτει πια» του είπε κάποια στιγμή, αναφέροντας πως εκείνη θα ήταν η τελευταία επαφή τους πριν αυτοκτονήσει. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και τον εντόπισαν πριν τερματίσει τη ζωή του.

Επίσης, 40χρονος Έλληνας με τάσεις αυτοκαταστροφής, που είχε νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο μετά από 10 απόπειρες αυτοκτονίας, έγραφε στο Facebook πως είναι απελπισμένος και θα αυτοκτονήσει. Τον εντόπισαν και τον οδήγησαν και πάλι στο Δρομοκαΐτειο.

Σημαντικός στην έρευνα και την τελική διάσωση των 19 ανθρώπων ήταν ο ρόλος των χρηστών του internet, οι οποίοι ενημέρωναν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα μηνύματα απόγνωσης που εντόπιζαν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, τα μηνύματα διερευνούνταν ψηφιακά και σχηματιζόταν δικογραφία, η οποία προωθείτο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να δοθούν σχετικές παραγγελίες προς τους παρόχους υπηρεσιών internet.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις κλήθηκαν ψυχολόγοι, από το Χαμόγελο του Παιδιού και την Μ.Κ.Ο. Κλίμακα, με σκοπό να διερευνήσουν επιστημονικά τα μηνύματα απόγνωσης και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά περίπτωση.

Συνολικά από το έτος 2006 μέχρι σήμερα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποτρέψει από πρόθεση αυτοκτονίας 160 άτομα.
Πηγή newsit.gr



Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πέρα από κάθε φαντασία .






Από τη στιγμή που το αντικρίζεις, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το κρουαζιερόπλοιο φτιάχτηκε για να καταρρίψει κάθε καταγεγραμμένο ρεκόρ στον τομέα του. Ενα αληθινό ναυτικοεπισκευαστικό θαύμα μήκους 362 μ. και πλάτους 66 μ. υψώνεται 65 ολόκληρα μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Επιβιβάζεσαι. Και η περιπέτεια της εξερεύνησής του μόλις ξεκινά...



Η υψηλή αισθητική, οι ανεξάντλητες παροχές και οι μαγικοί προορισμοί του είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που η Οπρα Γουίνφρεϊ συμπεριέλαβε ένα εισιτήριο με το «Allure of the seas» στη λίστα με τα 10 αγαπημένα της πράγματα. Σφραγίζοντας το γόητρο της Royal Caribbean Ιnternational, το «Allure of the seas» είναι από φέτος η ναυαρχίδα της ισχυρότερης εταιρείας κρουαζιέρας παγκοσμίως.



Ανοίγει μπροστά σου ένας από τους 24 ανελκυστήρες -στο πάτωμα των οποίων αναγράφεται η ημέρα- και «κολλάς» στο ταμπλό. Σε ποιον από τους 18 ορόφους να πας για αρχή; Η πολυτέλεια συναγωνίζεται την καλαισθησία και μια τεράστια γκάμα επιλογών σε δραστηριότητες, θέαμα και χαλάρωση είναι έτοιμη να καλύψει κάθε απαίτηση, ηλικία και γούστο.



Ως ένας από τους 5.400 επιβάτες, φιλοξενείσαι σε πολυτελή καμπίνα, εμπνευσμένη από urban loft και από το ιδιωτικό μπαλκόνι παρακολουθείς τις εναλλαγές του τοπίου: Τζαμάικα, Μπαχάμες, Σεν Μάρτιν, Σεν Τόμας και οι λοιποί τροπικοί παράδεισοι «σερβιρισμένοι» σε απέραντο τιρκουάζ.

Συνολικά 2.700 άνθρωποι όλων των εθνικοτήτων- ένας εργαζόμενος αντιστοιχεί σε δύο επιβάτες- εγγυώνται τη φροντίδα και της παραμικρής λεπτομέρειας.



Και κάπου ανάμεσα στις pina colada και τις μαργαρίτες με γεύση ρόδι, που όλο και κάποιος περιφερόμενος δίσκος θα σου προσφέρει, γοητεύεσαι από την πολυπολιτισμικότητα, καθώς γύρω σου χορεύουν όλες τις γλώσσες της Γης.




Μόνο οι μπάντες δίπλα στις πισίνες τραγουδούν σε καθαρά... τζαμαϊκανικά. Και αυτές δεν είναι η μόνη διασκέδαση. Πολύχρωμες παρελάσεις από διάσημους κινηματογραφικούς χαρακτήρες, jazz performances, γνωστά live comedy shows, θεατρικές παραστάσεις του Broadway, ακροβάτες κ.ά. συμμετέχουν σε μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή θεάματος στη σκηνή, στο νερό και στον πάγο.

 

 (Ναι, το πλοίο διαθέτει και παγοδρόμιο). Οποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη λίστα με τα αγαπημένα της Οπρα, να σηκώσει το χέρι. Δεν βλέπουμε χέρια...



Πηγή real.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

«Γάζωσαν» τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μετά από καταδίωξη ενός τζιπ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην περιοχή της Λαχαναγοράς στου Ρέντη, οι επιβαίνοντες του οχήματος άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ τραυματίζοντας βαριά τρεις άνδρες της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση αφού οι σφαίρες τον βρήκαν στο κεφάλι.
Αυτή την ώρα μεταφέρονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το τζιπ και η περιοχή είναι αποκλεισμένη από αυτοκίνητα της Ασφάλειας.

parapolitika.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Χρεοκοπία για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Οι ισολογισμοί των δύο μεγάλων κομμάτων μαρτυρούν πως αν ήταν επιχειρήσεις θα είχαν κλείσει προ πολλού. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστούν υπέρογκα ποσά στις τράπεζες χάρη στην βοήθειά των οποίων μπορούν και επιβιώνουν.
Χάρη στη δανειακή βοήθεια των τραπεζών τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχουν φαλιρίσει ακόμα αφού αν ήταν επιχειρήσεις θα είχαν απλά βάλει λουκέτο προ πολλού.
Σε μία από τις δυσκολότερες οικονομικές περιόδους για τη χώρα, αυτό που κρατά ζωντανά τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της χώρας είναι ο κρατικός προϋπολογισμός και τα δάνεια που τους παρέχονται αφειδώς από τα τραπεζικά ιδρύματα.
Σύμφωνα με την "Ελευθεροτυπία", όπως μαρτυρούν οι ισολογισμοί τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, τα δύο κόμματα έχουν δανειστεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ παρά την επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συνάψει συνολικά δάνεια ύψους 233 εκ ευρώ και για αυτό το λόγο  έχουν υποθηκεύσει την κρατική επιχορήγηση έως το 2017.  Σημειώνεται ότι ΠΑΣΟΚ έλαβε επιχορήγηση απο τον κρατικό προϋπολογισμό 18 εκ ευρώ και η ΝΔ 15 εκ ευρώ.
Ειδικότερα, όσον αφορά το κυβερνών κόμμα, δανείστηκε πάνω από 40 εκατ. ευρώ ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περίπου 25 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που και τα δύο κόμματα είχαν προεισπράξει κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016.
Αναλυτικότερα, το ΠΑΣΟΚ είχε για το 2010 συνολικά έσοδα 22,7 εκ ευρώ και δαπάνες 65,06 εκ. Μάλιστα το 87% % των εσόδων του προήλθαν από τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς στο ταμείο του κόμματος μπήκαν 18,04 εκατ. ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση και άλλα 1,768 εκατ. ευρώ από την «επιμορφωτική χρηματοδότηση».  Από τις εισφορές βουλευτών και ευρωβουλευτών εισέπραξε μόλις 1,6 εκατ. ευρώ, από τις οικονομικές εξορμήσεις (άγνωστοι χρηματοδότες) περίπου 753 χιλ. ευρώ και από τις εισφορές μελών και φίλων άλλα 873,7 χιλιάδες ευρώ.
Έτσι, συνολικά χρωστά περίπου 113.800.000 ευρώ αφού δανείστηκε από τις τράπεζες Αγροτική (17,3 εκατ. ευρώ), Eurobank (5,1 εκατ.ευρώ), Πειραιώς (6 εκατ. ευρώ), Marfin (7,15 εκατ. ευρώ), Αττικής (5 εκατ. ευρώ) και Εθνική (25 χιλιάδες).
Όσον αφορά την ΝΔ είχε 18,7 εκ ευρώ έσοδα και δαπάνες 40 εκ ευρώ. Συνολικά χρωστάει πάνω από 120.000.000 ευρώ καθώς δανείστηκε από την Αγροτική τράπεζα (105.000.000) και από τη Τράπεζα Πειραιώς (15.000.000 ευρώ).
Σημειώνεται ότι στο τέλος του 2010 η ΝΔ χρωστούσε 127, 6 εκ ευρώ και είχε στο ταμείο της μόλις 2,3 εκ ευρώ.
Μάλιστα, πάνω απο το μισό των δαπανών και των δύο κομμάτων αφορά τόκους και εξυπηρέτηση παλαιότερων δανείων.

news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Προδομένος δηλώνει ο Καντάφι απο τους Δυτικούς Ηγέτες. Gaddafi says he feels 'betrayed' by Western leader



Ο Στρατηγός Καντάφι κατηγόρησε του δυτικους ηγέτες ότι τον πρόδωσαν , απαντώντας στις παγκόσμιες προτροπές να αποχωρήσει.
 Γελώντας με την ερώτηση αν θα αποχωρήσει απο την ηγεσία, αρνήθηκε για μια
 ακόμα φορά  -"Να αποχωρήσω από τι και ως τι; Δεν είμαι ούτε Μοναρχης ούτε 
Βασιλιάς" δήλωσε.


"Δεν καταλαβαίνετε το σύστημα που έχουμε στη χώρα μας" επαναλάμβανε στην συνέντευξη που έδωσε στο bbc, σε  εστιατόριο στην Τρίπολη .
"Με αγαπάει ο λαός μου. Όλοι. Θα θυσίαζαν και τη ζωή τους για να με προστατεύσουν" τόνισε  στον δημοσιογράφο Jeremy Bowen..
"Η Αλ Κάιντα είναι πίσω από τις εξεγέρσεις και τις καταστροφές, όχι ο λαός μου"  ...



-Colonel Gaddafi has accused Western leaders of betraying him as he responded to growing international calls to step aside.
The Libyan leader told the BBC that he was loved by all his people and denied there had been protests against him on the streets.
He gave an interview on the day Britain warned that military action couldn't be ruled out.
Jeremy Bowen was the only British television journalist to speak to Colonel Gaddafi.-



Πηγή bbc
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Γυμνή σεφ μυεί τους άνδρες στα μυστικά της κουζίνας

Γυμνή σεφ μυεί τους άνδρες στα μυστικά της κουζίνας

Στο παρελθόν είχαμε ακούσει για τα γυμνά δελτία ειδήσεων ή για τα γυμνά μοντέλα που παρουσίαζαν τον καιρό. Τώρα όμως είναι στη μόδα οι εκπομπές μαγειρικής… 

Για το λόγο αυτό ένα τηλεοπτικό δίκτυο στο Χονγκ Κονγκ αποφάσισε να δημιουργήσει μια εκπομπή μαγειρικής… αυστηρά για ενήλικες!









Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Το παιδί λύκος

Το παιδί λύκος

Η Supatra, είναι από την Ταϊλάνδη και είναι γνωστή ως το κορίτσι λύκος. Υποφέρει από υπερτρίχωση (Hypertrichosis) η οποία οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που είναι γνωστή και ως σύνδρομο Ambras.

Η Supatra έχει τρίχες σε όλο της το πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Ούτε οι θεραπείες λέιζερ δεν κατάφεραν να σταματήσουν την τριχοφυΐα.

Όσο μεγαλώνει οι τρίχες γίνονται πιο χοντρές και έτσι η μητέρα της αναγκάζεται να την… κουρεύει αρκετά συχνά!
























Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Σαν σήμερα 1 Μαρτίου





1692: Αρχίζουν οι περίφημες «Δίκες των Μαγισσών» στη Μασαχουσέτη. Τέσσερις γυναίκες κατηγορούνται για μαγεία.
1935: Φιλοβενιζελικό στρατιωτικό κίνημα καταστέλλεται από τον Κονδύλη. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος διαφεύγει στην Ιταλία.
1947: Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείοαρχίζει τις εργασίες του.
1952: Το Στρατοδικείο καταδικάζει σε θάνατο τον Νίκο Μπελογιάννη και τους συντρόφους του.
1983: Η Swatch κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή της με 12 ρολόγια.
1959: Επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ΠΡΟΠΟ στην Ελλάδα.
  • Γεννησεις
1810: Φρεντερίκ Σοπέν, γαλλοπολωνός συνθέτης και πιανίστας. [θαν. 17/10/1849]
1842: Νικόλαος Γύζης, από τους πιο σημαντικούς έλληνες ζωγράφους του 19ου αιώνα της λεγόμενης «Σχολής του Μονάχου. [θαν. 22/12/1900]
1896: Δημήτρης Μητρόπουλος, διευθυντής ορχήστρας και μαέστρος. [θαν. 2/11/1960]
  • Θανατοι
1881: Αλέξανδρος Β', τσάρος της Ρωσίας. Δολοφονήθηκε από ρώσους νιχιλιστές (μηδενιστές). [γεν. 29/4/1818]
2003: Μίμης Κουγιουμτζής, σκηνοθέτης και ηθοποιός. [γεν. 1936]
2004: Κώστας Μόντης, διακεκριμένος κύπριος ποιητής. [γεν. 18/2/1904]


Πηγή sansimera
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ζούσαν μέσα σε τρώγλη - Μέσα σε ακαθαρσίες και χωρίς ζεστό νερό επιβίωναν τα δύο αδέλφια

Ζούσαν μέσα σε τρώγλη

Ανάμεσα σε σακούλες από σκουπίδια και ακαθαρσίες ζούσαν ένα 15χρονο κορίτσι και ο 10 χρονος αδελφός της στη Βρετανία.

Οι συνθήκες μάλιστα που επικρατούσαν στο σπίτι ήταν τόσο απάνθρωπες και αποκρουστικές που οι κοινωνικοί λειτουργοί αναγκάστηκαν να το σφραγίσουν μια για πάντα. 

Τα δύο αδέλφια παιδιά χωρισμένων γονιών έμεναν για χρόνια στο σπίτι στη στέγη του οποίου υπήρχαν τρύπες ενώ οι τοίχοι είχαν καλυφτεί με μούχλα. 

Ζεστό νερό δεν υπήρχε και τα δύο παιδιά χρησιμοποιούσαν μια κατσαρόλα για να το ζεσταίνουν. Ψυγείο και φούρνος ήταν επίσης ανύπαρκτα και τα αδέλφια επιβίωσαν χάρη στο φαγητό που παράγγελναν. 

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των γονιών δήλωσαν στο δικαστήριο ότι τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας πάσχουν από κατάθλιψη ενώ το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο πατέρας των παιδιών εργάζεται ως γιατρός και μάλιστα κέρδιζε πολλά χρήματα από τη δουλειά του. 







Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...