Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Βρέθηκε το χαμένο ντοκιμαντέρ του Ντίσνεϊ για τους εξωγήινους [βίντεο δίχως περικοπές]

Βρέθηκε το χαμένο ντοκιμαντέρ του Ντίσνεϊ για τους εξωγήινους [βίντεο δίχως περικοπές]


Ανέβηκε στο Reddit βίντεο (αντιγραφή από VHS) του περίφημου ντοκιμαντέρ του Ουόλτ Ντίσνεϊ - μέγιστο δείγμα vintage UFOλογίας - με τίτλο «Alien Encounters from New Tomorrowland», το οποίο «έπαιξε» ελάχιστα στις ΗΠΑ, με τον Μάικλ Άισνερ να εκστομίζει την εξής περίεργη φράση:
«Σε μία άκρως απόρρητη στρατιωτική εγκατάσταση κάπου στις ΗΠΑ, κάποιοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση αποκρύπτει τα απομεινάρια εξωγήινου σκάφους που μυστηριωδώς έπεσε στη γη».




Πηγή: iefimerida.
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Δείτε το πρώτο ξενοδοχείο που κατασκευάστηκε από... άμμο!

Δείτε το πρώτο ξενοδοχείο που κατασκευάστηκε από... άμμο!


Το πρωτότυπο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Weymouth Beach, στο Ντόρσετ της Μεγάλης Βρετανίας.
Ομάδα τεσσάρων γλυπτών δημιούργησε το εν λόγω γιγάντιο κάστρο 1000 τόνων άμμου!
Αν θέλετε να το απολαύσετε κλείστε δωμάτιο...
Η διανυκτέρευση κοστίζει μόνο 16 ευρώ τη βραδιά.
Βέβαια όταν βρέξει κανείς δεν σας εγγυάται ότι δεν θα γίνεται μούσκεμα...


Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Γέμισαν με επικίνδυνα Κινέζικα ιατρικά υλικά τα δημόσια νοσοκομεία

Γέμισαν με επικίνδυνα Κινέζικα ιατρικά υλικά τα δημόσια νοσοκομεία


Σε απόγνωση βρίσκονται γιατροί και εργαζόμενοι καθώς βλέπουν καθημερινά φλεβοκαθετήρες να σπάνε μέσα στις φλέβες των ασθενών, «πεταλούδες» να διαλύονται αλλά και μέσα στα χειρουργεία να κόβονται τα ράμματα την ώρα της επέμβασης με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις.
Και αυτό επειδή ακατάλληλο υγειονομικό υλικό από την Κίνα αλλά και Τρίτες χώρες αμφιβόλου ποιότητας ενίοτε και επικίνδυνο, έχει εισβάλει στα δημόσια νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα για λόγους οικονομίας καθώς οι προϋπολογισμοί όλων των δημοσίων νοσοκομείων έχουν ψαλιδιστεί κατά 50%.
«Από τα υλικά που έρχονται στα Νοσοκομεία μόνο ένα στα πέντε είναι της προκοπής. Οι φλεβοκαθετήρες σπάνε, οι βαλβίδες ασφαλείας που φέρουν δεν είναι στεγανές και στάζουν πάνω στους ασθενείς, οι οροί λερώνουν τα σεντόνια και τα ρούχα των αρρώστων» τονίζει στο iatropedia, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Παναγιώτης Παντέλης.
Όπως εξηγεί, όταν τοποθετούν αυτά τα υλικά στα χέρια των ασθενών, προκειμένου να γίνεται η έγχυση φαρμάκων και ορών, τις περισσότερες φορές σπάνε και μπλοκάρουν, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να τα αλλάζουν. Τρυπάνε συνέχεια σε άλλες φλέβες τους ασθενείς και τα φάρμακα δεν μπορούν να περάσουν μέσα από τους ορούς. Ίδια είναι η εικόνα και με τις σύριγγες και τις βελόνες οι οποίες είναι κάκιστης ποιότητας καθώς σπάνε τις περισσότερες φορές.


Πηγή:  iefimerida.gr 


Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Σάλος με την επίσκεψη Γερμανών νεοναζί στη Βουλή



Φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα ήταν Γερμανοί νεοναζί νεοναζιστικής οργάνωσης «Freies Netz Süd» από την Βαυαρία οι οποίοι με υπερηφάνεια ανακοίνωσαν τους την Τετάρτη, την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χ.Α. στη Βουλή.

Η επίσκεψη εκπροσώπων της  ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης  στα γραφεία της Χρυσής Αυγής  στο κτήριο του κοινοβουλίου, αποδεικνύεται  από φωτογραφίες που ανήρτησαν  τα μέλη της «Freies Netz Süd» στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Οι αντιπρόσωποι της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης φωτογραφήθηκαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τον κ. Μιχαλολιάκο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα  «Berliner Zeitung», η οποία αποκάλυψε το θέμα, πρόκειται  για τους κύριους Ματίας Φίσερ και Σεμπάστιαν Σμάους.

Μάλιστα ο Φίσερ ηγείται του μεγαλύτερου νεοναζιστικού δικτύου της Βαυαρίας.



Η συγκεκριμένη οργάνωση χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον εξτρεμιστικές  στον γερμανικό ακροδεξιό χώρο και  έχει απασχολήσει αρκετές φορές  τις αρχές τις Γερμανίας για  τις δράσεις της κατά των μεταναστών.

Τα στελέχη του «Freies Netz Süd» επισκέφθηκαν την Αθήνα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας για την επέτειο των Ιμίων. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης υπήρξε εκτενέστατη αναφορά τόσο στην συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον κ. Μιχαλολιάκο όσο και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Στο ρεπορτάζ της «Berliner Zeitung» με τίτλο «Φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα Γερμανοί νεοναζί» διαβάζουμε και τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών του κρατιδίου της Βαυαρίας, Γιόαχιμ Χέρμαν, ο οποίος προειδοποιεί για τον κίνδυνο διασύνδεσης μεταξύ ελλήνων και γερμανών ακροδεξιών.

 «Παρακολουθούμε με προσοχή τις διασυνδέσεις μεταξύ ελληνικών και βαυαρικών ακροδεξιών στοιχείων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ένα ακροδεξιό δίκτυο» δηλώνει στην εφημερίδα ο Χέρμαν.

Εκπρόσωπος της βαυαρικής υπηρεσίας για την προστασία του Συντάγματος δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι η Χρυσή Αυγή έχει επαφές με βαυαρούς Νεοναζί οι οποίες καλλιεργούνται μέσω ακροδεξιών εκδηλώσεων στο εξωτερικό.

Και αποκαλύπτει  ότι ομάδα της Χ.Α. συναντήθηκε  τον Νοέμβριο στην περιοχή Νυρεμβέργης/ Φούρτ με Βαυαρούς ακροδεξιούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να δημιουργήσει πυρήνες σε όσες χώρες και περιοχές υπάρχει μεγάλος αριθμός ελλήνων μεταναστών.


Πηγή Proto Thema
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πωλήσεις ελληνικών νησιών και με υπογραφές! Διαβάστε τη τροπολογία



Ελληνικά νησιά βγαίνουν στο σφυρί μεν αλλά θα χρειάζεται και η άδεια των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Αυτό προβλέπεται σε σχετική τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή .

Διαβάστε τι ακριβώς προβλέπει η τροπολογία η οποία συμπτωματικώς κατατέθηκε σε σχέδιο νόνμου που έχει να κάνει με το Κατάρ. 




Πηγή onalert
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...