Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ετοιμάζουν ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 30.000 Έλληνες της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμάζουν ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 30.000 Έλληνες της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Η εξοργιστική απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου να κλείσει τα Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού,ακόμη και σε χώρες που υπάρχουν και ζουν πάρα πολλοί Έλληνες μετανάστες,χωρίς καν να πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο για τη λειτουργία τους βγάζει στους δρόμους τον Ελληνισμό της Γερμανίας.
Πάνω από 30.000 Έλληνες ,ετοιμάζονται να «παρελάσουν» στις 28 Οκτωβρίου στους κεντρικούς δρόμους του Μονάχου,επειδή η Διαμαντοπούλου με το «έτσι θέλω» και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, αποφάσισε να στερήσει την εκμάθηση της μητρικής τους Ελληνικής γλώσσας στα παιδιά των Ελλήνων μεταναστών.
Τη στιγμή που ολοένα και περισσότερα πανεπιστήμια του κόσμου βάζουν σαν μάθημά τους τα αρχαία Ελληνικά η υπουργός α-παιδείας της Ελλάδας, αφαιρεί το δικαίωμα στην εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας από τα ίδια τα Ελληνόπουλα.
Τελικά η Άννα θα μείνει στην ιστορία ως… Αννούλα και ως η χειρότερη υπουργός παιδείας που πέρασε από τη χώρα,αφού μόνο με την παιδεία δεν ασχολείται.
Την νοιάζει περισσότερο φαίνεται η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ,που μάλλον τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον.
Κατά τα άλλα η πατρίδα καλεί τους απανταχού Έλληνες μετανάστες όποτε τους έχει ανάγκη, έτσι;
ΠΗΓΗ: planet-greece
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Υπερθέαμα για τα 100 χρόνια του Αεροπορικού Όπλου

Υπερθέαμα για τα 100 χρόνια του Αεροπορικού Όπλου


Αεροπορικό υπερθέαμα ετοιμάζει η ΠΑ η ΑΣ και το ΠΝ για τα 100 χρόνια του Αεροπορικού Όπλου στην Ελλάδα. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την 6η Νοεμβρίου στην ΑΒ Τανάγρας με συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων και από τους τρεις Κλάδους των ΕΔ.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αεροπορικές επιδείξεις:

- Αεροπορική επίδειξη μεμονωμένου ελικοπτέρου S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού.

- Αεροπορική επίδειξη μεμονωμένου αεροσκάφους T-6Α Texan II της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).




- Ρίψη αλεξιπτωτιστών από αεροσκάφος C-130 Hercules της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών.

- Επίδειξη αποστολής Έρευνας και Διάσωσης Μάχης-Combat Search & Rescue (CSAR) με τη συμμετοχή ανδρών της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, δύο αεροσκαφών F-16 Blk 52+ Adv. της 335 Μοίρας και δύο ελικοπτέρων AS-332 Super Puma της 384 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης.



- Επίδειξη επιχείρησης Αεροδιακομιδής ασθενούς-Medical Evacuation (MEDEVAC) από ελικόπτερο AS-332 Super Puma της 384 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης.

- Αεροπορική επίδειξη της Ομάδας «Ζευς» μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Blk 52+ της ΠΑ.

- Επίδειξη επιχείρησης Αεροπυρόσβεσης από δύο αεροσκάφη CL-415 της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης.



-Χαμηλή διέλευση μικτού σχηματισμού μαχητικών αεροσκαφών της ΠΑ αποτελούμενος από F-16 Blk 52+, F-4E Phantom II PI 2000, Mirage 2000-5, A-7H Corsair και RF-4E Phantom II.

-Επιπρόσθετα θα υπάρχει και στατική έκθεση όπου θα εκτίθενται αεροσκάφη και ελικόπτερα όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και οπλικά συστήματα, μέσα και υλικά της Πολεμικής Αεροπορίας.






Πηγή defencenet.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

«ΟΧΙ» σε κάθε μπαλκόνι, λέμε την 28η Οκτωβρίου 2011





«ΟΧΙ» σε κάθε μπαλκόνι, λέμε την 28η Οκτωβρίου 2011


Η ιδέα διαδίδεται από το facebook και βρίσκει πολλούς υποστηρικτές. Η σελίδα ΟΧΙ σε κάθε μπαλκόνι, καλεί τους πολίτες να κρεμάσουν ένα πανό ή ένα σεντόνι που να επαναλαμβάνει το «ΟΧΙ» του 1940 σήμερα… Δείτε φωτογραφίες από την ανταπόκριση πολιτών.












Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Αφοπλισμό του Στρατού φέρνει η χρεοκοπία;



Η οικονομική τραγωδία της χώρας μπορεί να εξελιχθεί σ΄ ένα πραγματικό εφιάλτη για την Εθνική Άμυνα της χώρας.Πολύ χειρότερο απ΄αυτόν που ήδη ζουν τα στελέχη των ΕΔ σε καθημερινή βάση,όταν προσπαθούν με “πατέντες” να διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία των οπλικών συστημάτων.Εκτός από τις “πατέντες” που είναι αναγκασμένοι να κάνουν για να επιβιώσουν πλέον οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Η αγωνία των Αρχηγών και των επιτελών για τις οικονομικές εξελίξεις είναι πλέον μεγαλύτερη ακόμη και σε σχέση με τα επιχειρησιακά θέματα ή τα ελληνοτουρκικά.

Το χειρότερο σενάριο; Αυτό που πολλοί Έλληνες πολίτες μέσα στην απόγνωση και την αγανάκτησή τους θεωρούν ως μία πιθανή επώδυνη μεν αλλά αναγκαία διέξοδο από τη κρίση:χρεοκωπία,έξοδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Μπορεί “συναισθηματικά” το σενάριο να ακούγεται “ευχάριστα”,πρακτικά όμως σ΄ ότι αφορά στην Εθνική Άμυνα σημαίνει πολύ απλά αφοπλισμό.

Η Ελλάδα σ΄ όλους τους τομείς και στην άμυνα ακόμη περισσότερο εξαρτάται δυστυχώς απολύτως από τις εισαγωγές. Δεν παράγουμε απολύτως τίποτα,πόσο μάλλον ανταλλακτικά για τα πανάκριβα οπλικά συστήματα. Η χρεοκοπία και ακόμη περισσότερο το ακραίο σενάριο επιστροφής μας σε εθνικό νόμισμα ουσιαστικά για πολλά χρόνια θα μας στερήσει τη δυνατότητα εισαγωγών. Η ισοτιμία δραχμής ευρώ θα διπλασιαστεί και θα υπάρχει πρόβλημα ακόμη και την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων καυσίμων για τη λειτουργία των ΕΔ.

Συνεπώς χρεοκοπία και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ,σημαίνει αυτομάτως αφοπλισμός.

Πηγή onalert
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Κρήτη: Οι Γερμανοί ξανάρθαν για δικαιοσύνη 66 χρόνια μετά...

.



Απεσταλμένοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Γερμανίας άκουσαν με τα αυτιά τους τις θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων από το στόμα επιζησάντων στα καμένα χωριά του Ρεθύμνου...













Οι Γερμανοί ξανάρθαν κι έψαχναν τους επιζήσαντες! Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήρθαν στρατοί, αλλά μόνο δύο άτομα. Θέλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη ή τουλάχιστον έτσι λένε...

Η Δευτέρα και η Τρίτη ήταν μέρες αναμνήσεων για τις επαρχίες Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalive.gr, επιθεωρητής από το Γραφείο Εγκλημάτων Πολέμου που εδρεύει στη Στουτγκάρδη και μία δικαστής, απεσταλμένοι και οι δύο του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Γερμανίας, επισκέφθηκαν 8 χωριά, τα οποία οι Γερμανοί έκαψαν και ισοπέδωσαν. Στην περιήγησή τους αυτή συνοδεύονταν από τον ιστορικό, Ιάσονα Χανδρινό και το δημοσιογράφο και συγγραφέα Μανόλη Παντινάκη.
Οι δύο Γερμανοί αναζητούσαν επιζήσαντες, ανθρώπους που πολέμησαν και κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή ή ανθρώπους που τότε ήταν μικρά παιδιά και θυμούνται τις θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να λησμονήσει κανείς βασανιστήρια, θανάτους αγαπημένων προσώπων και ολόκληρα  χωριά να φλέγονται;
Παρά τις «μαύρες» αναμνήσεις που στοιχειώνουν ως σήμερα όσους είναι ακόμη στη ζωή, άνοιξαν τα σπίτια τους στους απεσταλμένους του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Τους υποδέχτηκαν με θέρμη, όπως οι Κρητικοί ξέρουν, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους Γερμανούς, οι οποίοι ανησυχούσαν ότι ενδεχομένως θα συναντούσαν αντιδράσεις.
Το Γερακάρι, το Καρδάκι, οι Βρύσες, το Άνω Μέρος και η Λοχριά της επαρχίας Αμαρίου και τα Σαχτούρια, η Κρύα Βρύση και η Κοξαρέ στην επαρχία Αγίου Βασιλείου είχαν πολλά να διηγηθούν. Ήταν η πρώτη φορά που η γερμανική πλευρά συνομίλησε με επιζήσαντες των εγκλημάτων που συντελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα σε βάρος του ελληνικού λαού.
Και οι Γερμανοί ζητούσαν να μάθουν όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις, αλλά ακόμη ...όλο και περισσότερες λεπτομέρειες: Τι χρώμα στολή φορούσαν οι Γερμανοί στρατιώτες; Υπήρχε πέταλο στη στολή; Φορούσαν δίκοχο; Θυμάστε κάποιο όνομα στρατιώτη;

Στο "σκαμνί" οι επιζήσαντες βασανιστές
Την Παρασκευή, οπότε η δικαστής και ο επιθεωρητής επιστρέφουν στη Στουτγκάρδη, θα αντιπαραβάλουν τα στοιχεία που συνέλεξαν με τα δικά τους αρχεία αλλά και τις πληροφορίες που έλαβαν πέρυσι από αρχεία που εντόπισαν στο Ηράκλειο.

Στόχος, όπως οι απεσταλμένοι της Γερμανίας είπαν, είναι να εντοπίσουν τυχόν επιζήσαντες Γερμανούς βασανιστές και να τους παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη. Όπως είπαν, άλλωστε, η Γερμανία κοιτάζει το παρόν και το μέλλον και δε θέλει να ζήσει κανένας λαός ξανά μία τέτοια καταστροφή.
Η κατ'ιδίαν επαφή Γερμανών με θύματα της γερμανικής θηριωδίας έχει τη δική της (ηθική) σημασία για τα καμμένα χωριά που είδαν τους Γερμανούς να ξανάρχονται με διάθεση απονομής Δικαιοσύνης. Κι οι Γερμανοί όμως, αν και ήταν προετοιμασμένοι ακόμη και για ενδεχόμενες ακραίες αντιδράσεις, βίωσαν την κρητική φιλοξενία κι από την πλευρά τους χειρίστηκαν με διακριτικότητα περιπτώσεις ηλικιωμένων ή κατάκοιτων, τους οποίους δε θέλησαν να πλησιάσουν καν, φοβούμενοι ότι θα αναστατώνονταν επαναφέροντας στη μνήμη τους την αγριότητα που βίωσαν.
Μέσα στη μέρα ο Γερμανός επιθεωρητής και η δικαστής θα συναντήσουν τον αγωνιστή και πρώην δήμαρχο Ανωγείων, Γ. Κλάδο, ενώ την Πέμπτη θα επισκεφθούν το Σκαλάνι και τα Σκούρβουλα στο Ηράκλειο.
Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Παγκόσμιο σοκ! Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα




Την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά! Της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο! Η υπόθεση συγκλονίζει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης...









Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο για το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος. Η 18χρονη Κρίστη Θεολόγου, μια κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει στο Γιοχάνενσμπουργκ με τους παππούδες της, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ούτε προκάλεσε. Αλλά αυτό δεν είχε σημασία για εκείνους που της επιτέθηκαν.

Την έδεσαν, την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Δε δίστασαν ακόμη και να της κόψουν το ένα χέρι. Αν δεν είχε παρέμβει η 16χρονη φίλη της, ίσως να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Τώρα, με εγκαύματα στο 75% του σώματός της, είναι σε κώμα και παλεύει για τη ζωή της.

«Προσευχηθείτε για το παιδί μου» είναι η κραυγή αγωνίας της μητέρας της 18χρονης κοπέλας μέσω της εφημερίδας Espresso. Η Σίλβια Θεολόγου βασίζει τις ελπίδες της να σωθεί το παιδί της στο Θεό και στη δύναμη της Κρίστι. «Είναι δυνατή. Ξέρει να δίνει μάχες. Ελπίζω να τα καταφέρει σε αυτή», είπε.

Αποκαλύπτει ότι οι νεαροί που επιτέθηκαν στην κόρη της, είχαν φροντίσει πρώτα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της ίδιας και της κόρης της. «Τα αγόρια μένουν λίγα τετράγωνα παρακάτω. Γνωρίστηκαν με την Κρίστι πριν από μερικούς μήνες. Πήγαιναν παρέα στο κέντρο νεότητας της ενορίας». Και επιβεβαιώνει αυτό που όλοι πιστεύουν, πως οι νεαροί ανήκουν σε οργάνωση που κάνει σατανιστικές τελετές. «Φυσικά η Κρίστι δεν το ήξερε. Ούτε βέβαια φανταζόταν ότι θα γινόταν ανθρωποθυσία».

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με το Sky News, η 18χρονη Κρίστη και η 16χρονη φίλη της, Μπράουνγιν (το μόνο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό) βρέθηκαν σε μια παρέα με πέντε αγόρια και τρία κορίτσια, σε πάρκο της πόλης. 



Οι νεαροί δεν άργησαν να δείξουν τις προθέσεις τους. Όλα έδειχναν ότι οδήγησαν τα δυο κορίτσια στο πάρκο για μια σατανιστική τελετή. Αυτή άλλωστε είναι και η εκτίμηση της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή.

Η Κρίστη ήταν η πρώτη που θυσίασαν. Την έβαλαν φωτιά και σύμφωνα με το Associated Press, ενώ καιγόταν, ένας νεαρός της έκοψε το χέρι και το κράτησε πάνω από τη Βίβλο ώστε να τρέχει το αίμα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Star, πάντως, οι νεαροί έκοψαν τα χέρια ενός τρίτου κοριτσιού, ώστε να περιλούσουν με το αίμα της τη Βίβλο.

Η 16χρονη φίλη της ήταν η μόνη που έτρεξε να βάλει τέλος στο μαρτύριο της κοπέλας. Την έριξε στην άμμο και άρχισε να την κυλά στο έδαφος για να σβήσει τη φωτιά. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη φίλη της, κάηκε κι εκείνη και νοσηλεύεται.

Οι πνεύμονες και ο λαιμός της Κρίστη έχουν καταστραφεί από τη φωτιά. Η 18χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή της

Δυο νεαροί, ηλικίας 19 και 17 ετών σύμφωνα με τη Daily Mail, παραδόθηκαν στην αστυνομία, υπό την πίεση των γονιών τους. Η αστυνομία, όμως, αναζητά ακόμη τρία άτομα.


Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...