Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Λονδίνο-Μόσχα-Νέα Υόρκη με τρένο !


Νέα Υόρκη-Μόσχα με τρένο; Γίνεται; Και όμως, γίνεται! Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον Ρώσοι δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι σχέδιο του προέδρου των Ρωσικών Σιδηροδρόμων - που σημειωτέον ότι ενδιαφέρονται και για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ - για τη δημιουργία ενός υπερ-σιβηρικού σιδηροδρόμου που θα ενώνει την Αλάσκα με τη Ρωσία στο Βερίγγειο Πορθμό, που χωρίζει την ασιατική με την αμερικανική ήπειρο.

Το σχέδιο παρουσιάζει και το CNN και περιλαμβάνει την επέκτασή του έως το Λονδίνο, ούτως ώστε να εξυπηρετεί και τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό με ποιο τρόπο θα "ενωθούν" ΗΠΑ και Ρωσία στο Βερίγγειο - αν δηλαδή θα κατασκευαστεί σήραγγα, γέφυρα ή πλωτό μέσο στα 88 χιλιόμετρα του "ανοίγματος".

Υπολογίζεται ότι μόνο η απόσταση ανάμεσα στα σύνορα της Ρωσίας ξεπερνά τα 10.000 χιλιόμετρα. Η συνολική απόσταση από το Λονδίνο έως την Αλάσκα, μέσω Μόσχας, θα φτάσει τα 13.000 χιλιόμετρα και συνολικά έως τη Νέα Υόρκη τα 21.000!



emea.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Το νέο πληκτρολόγιο για πιο γρήγορο και άνετο γράψιμο


Ένα νέο, καινοτόμο και ανατρεπτικό πληκτρολόγιο που θα φέρει την επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας βρίσκεται πλέον στην αγορά.

Σε αντίθεση με το σχέδιο QWERTY, το πληκτρολόγιο BeeRaider, έχει σχεδιαστεί με βάση τη λογική, με αποτέλεσμα να είναι πιο αποτελεσματικό και εργονομικό. Αυτά τα χαρακτηριστικά του νέου σχεδιασμού θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά για τις φορητές συσκευές και για τους χρήστες smartphone, tablet και φορητών υπολογιστών.

Απογοητευμένος με τους περιορισμούς της παραδοσιακής διάταξης QWERTY, ο εφευρέτης του πληκτρολογίου BeeRaider, McEnaney, περάσε την τελευταία δεκαετία, σχεδιάζοντας ένα νέο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καθολική διάταξη πλήκτρων σχεδιάστηκε στην εποχή της γραφομηχανής - κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1878 – δημιούργησε μια εναλλακτική λύση, εμπνευσμένη από μια μέλισσα.

http://one.ozy.com/Pictures/738x554/7/9/9/49799_beekeys_002.jpg

Το BeeRaider, το πληκτρολόγιο με το περίεργο σχήμα, μοιάζει με μια μέλισσα που ίπταται, με δύο "φτερά" στην διάταξη των πλήκτρων σε κάθε πλευρά του κέντρου. Η διάταξη είναι μεγαλύτερη, με τα πλήκτρα που χρειάζονται περισσότερο να βρίσκονται στο κέντρο (το οποίο μειώνει την κούραση, λέει ο McEnaney). Τα πλήκτρα που ο ίδιος θεωρεί «πιο άχρηστα» - συμπεριλαμβανομένων των Q, Κ και Χ – είναι τοποθετημένα πιο μακριά.

Ο McEnaney υπόσχεται ότι ο καθένας μπορεί να γίνει ένας ικανός δακτυλογράφος του BeeRaider σε 20 λεπτά. Το μυστικό; Η κεντρική θέση και τα σχετικά εργαλεία μάθησης, θα σας βοηθήσουν να το μάθετε άμεσα και να συνηδειτοποιήσετε το πόσο λειτουργικό είναι.

http://gooddogdigital.com/wp-content/uploads/2015/01/10899057_1524374391165219_1618751646_n.jpg




newmoney.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Οι πιο δυστυχείς χώρες του κόσμου


Εκεί όπου οι κάτοικοι δεν γελούν, δεν διασκεδάζουν και δεν έχουν καμία ελπίδα για το μέλλον τους. Πού κατατάσσεται η Ελλάδα ;

Αναζητώντας τους πιο ευτυχισμένους λαούς του κόσμου, το Ινστιτούτο Gallup διενήργησε έρευνα σε 143 χώρες. 1.000 άτομα σε κάθε μία από αυτές απάντησαν σε ερωτήσεις που έχουν σχέση με την καθημερινότητά τους και δραστηριότητες που επηρεάζουν τη διάθεσή τους.

Οι ερωτήσεις ήταν: Κατά τη χθεσινή μέρα, νιώσατε ξεκούραστος; Σας φέρθηκαν με σεβασμό;

Χαμογελάσατε ή γελάσατε; Μάθατε ή κάνατε κάτι ενδιαφέρον; Διασκεδάσατε;

Τα αποτελέσματα ήταν έκπληξη καθώς ολόκληρη η πρώτη δεκάδα των ευτυχισμένων καταλαμβάνεται από χώρες της Λατινικής Αμερικής με κορυφαία πεντάδα τις Παραγουάη, Κολομβία,
Εκουαδόρ, Γουατεμάλα και Ονδούρα. Οι χώρες αυτές πέτυχαν σκορ στον «δείκτη ευτυχίας» από 89 έως 82 (με άριστα το 100).

Στο άλλο άκρο τα πράγματα είναι πιο μοιρασμένα με δύο χώρες στη χειρότερη δεκάδα να βρίσκονται στην Αφρική, πέντε στην Ασία και τρεις στην Ευρώπη με σκορ από 47 έως 55.

Η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατάταξης, στην 77η θέση με δείκτη ευτυχίας 77, ανάμεσα σε Κύπρο, Χονγκ Κονγκ, Μποτσουάνα, Ιορδανία, Σλοβενία κ.ά. και σε πολύ καλύτερη θέση από Ρωσία, Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Βουλγαρία κ.ά.

Ας δούμε, όμως τις δέκα χειρότερες.

ΣΟΥΔΑΝ



Δείκτης ευτυχίας: 47

Σημαδεμένο από τον πολυετή εμφύλιο και πρόσφατα διαμελισμένο -το Νότιο Σουδάν δημιουργήθηκε από πρώην εδάφη του- έχει τη χαμηλότερη κατάταξη από όλες τις χώρες του κόσμου.

ΤΥΝΗΣΙΑ

Δείκτης ευτυχίας: 52

Η Αραβική Άνοιξη δεν έχει καταφέρει ακόμα να αλλάξει τη διάθεση των κατοίκων της χώρας που εμφανίζονται ως οι δεύτεροι πιο δυστυχισμένοι του κόσμου.

ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ



Δείκτης ευτυχίας: 54

Μια από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη (κατά κεφαλήν ΑΕΠ 877 ευρώ), κατάσταση που αντικατοπτρίζεται και στη διάθεση των κατοίκων της.

Διαβάστε όλη τη λίστα με τις πιο δυστυχείς χώρες στον κόσμο στο fortunegreece




fortunegreece.com
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

"Φυλάμε καλά τα γλυπτά του Παρθενώνα. Τα βλέπουν 6.000.000 άνθρωποι το χρόνο"


Ο διεθνής οργανισμός για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, έχει ζητήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου από τη βρετανική πλευρά να δεχτεί την UNESCO ως μεσολαβητή για τη διαμάχη ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και το μουσείο του Λονδίνου. Η ιδέα προέκυψε έπειτα από επιστολή της Γενικού Διευθυντή της UNESCO, Ιρίνι Μπόκοβα που ζητούσε από τη Μεγάλη Βρετανία να συμμετέχει σε μια διαδικασία του οργανισμού να διαδραματίσει το ρόλο ενδιάμεσου στο θέμα. Όπως μάλιστα έχει γραφτεί στο παρελθόν, αυτή ήταν και η συμβουλή προς την ελληνική πλευρά ομάδας νομικών συμβούλων για το ζήτημα.

Το βρετανικό μουσείο φρόντισε να απαντήσει την Πέμπτη με επιστολή του στα κεντρικά της Οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών και με παραλήπτη τον Βοηθό Γενικό Διευθυντή για τον Πολιτισμό Αλφρέντο Πέρεζ ντε Αρμινάν. Φυσικά στην προσφιλή του συνήθεια το Μουσείο συνεχίζει να παριστάνει πως δεν συμβαίνει και τίποτα το τρομερό και υποστηρίζει πως οι Έφοροι του φροντίζουν τα μάρμαρα όχι απλά για τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά "προς όφελος του κοινού παγκοσμίως, στο παρόν και το μέλλον".

Στην μακροσκελή επιστολή του ο Σερ Ρίτσαρντ Λάμπερτ, διευθυντής του Μουσείου, εκθέτει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει πως δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, κατά την άποψη του μουσείου να μπει σε μια τέτοια συζήτηση σε διεθνές επίπεδο.

Εκτιμούμε το έργο της UNESCO, αλλά...

"Το βρετανικό Μουσείο θαυμάζει και στηρίζει το έργο της UNESCO, αναγνωρίζοντας πλήρως τη σημασία της μοναδικής της ικανότητας, ως διακρατικού φορέα, να χειρίζεται το σοβαρό θέμα της καταστροφής και των απειλών κατά της πολιτιστικής κληρονομιάς ανά τον κόσμο" σημειώνει η επιστολή, χωρίς να βλέπει καμιά τέτοια περίπτωση στο θέμα του Παρθενώνα, ενώ σφυρίζει αδιάφορα για την ουσία αφού αναφέρει: "οι ειδικοί ομόφωνα αναγνωρίζουν ότι ο αρχικός διάκοσμος δεν μπορεί να αποκατασταθεί στο σύνολό του (αναρωτιέται κανείς ποιος είναι άρα υπεύθυνος για αυτό) καθώς πολλά στοιχεία του έχουν χαθεί ενώ τα μέρη του που έχουν διασωθεί, δεν μπορούν να επανατοποθετηθούν στο κτίριο". Παρόλα αυτά αγνοούν εντελώς το γεγονός πως η Αθήνα έχει μεριμνήσει με ειδική αίθουσα τη φύλαξη των μαρμάρων στο νέο μουσείο της Ακρόπολης απέναντι από το σημείο όπου και δικαιωματικά ανήκουν. "Με χαρά ενημερωθήκαμε ότι σε έξι μόλις εβδομάδες είχαν την ευκαιρία να το θαυμάσουν περί τις 140.000 Ρώσοι επισκέπτες. Πρόκειται για νέο κοινό για αυτό το εξαιρετικό έργο της αρχαίας Ελληνικής τέχνης, για ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να επισκεφτούν την Αθήνα ή το Λονδίνο. Αισθάνονται την ανάγκη να μας τα... δανείσουν" σημειώνουν προβάλλοντας την παραχώρηση σε ρωσικό μουσείο, ως αλτρουιστική πράξη μετάδοσης του αρχαίου κλασικού πολιτισμού.

Έξι εκατομμύρια επισκέπτες "δικαιολογούν" την παραμονή των μαρμάρων στο Λονδίνο

Η επιστολή προχωρά σε μια ακόμη πιο εξοργιστική διαπίστωση, πως με την πρόφαση ότι το Μουσείο δεν είναι κρατικό, προάγει αυτή την διαπολιτισμικότητα με όλο τον κόσμο στα πλαίσια της συνεργασίας με μουσεία ανά την υφήλιο. "πιστεύουμε ότι η εμπλοκή της UNESCO δεν αποτελεί τον πλέον πρόσφορο τρόπο για να προχωρήσουμε. Τα Μουσεία που κατέχουν Ελληνικά έργα, στη Βρετανία, την Ελλάδα ή οπουδήποτε στον κόσμο, μοιράζονται ένα φυσικό δεσμό: την κοινή προσπάθεια να αναδεικνύουν τη σημασία της κληρονομιάς της αρχαίας Ελλάδας" και σημειώνουν πως χάρη στην αυτοθυσία και την μεγάλη τους προσπάθεια έξι εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο επισκέπτονται κάθε χρόνο την πτέρυγα με τα μάρμαρα του Παρθενώνα εντελώς δωρεάν. Αυτό φυσικά δεν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, αφού όλο αυτό το πλήθος επισκεπτών ίσως να είχε λιγότερο ενδιαφέρον να επισκεφτεί το Λονδίνο, χωρίς τα εξαίρετα γλυπτά ενός εκ των θαυμάτων του αρχαίου πολιτισμού.



news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πως θα ρίξουμε τα τριγλυκερίδια μας


Τα βρίσκουμε αποθηκευμένα στον οργανισμό μας (στα λιποκύτταρα) και μπορούν να μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια όταν χρειασθεί. Δημιουργούνται στο έντερο (από την τροφή) και στο ήπαρ από απλούστερες λιπαρές ενώσεις τα λιπαρά οξέα (το λινολεικό, το λινολενικό , το εικοσοπεντανοικό οξύ κ.ά.).

Το λίπος που περισσεύει, ο οργανισμός μας το αποθηκεύει στην κοιλιά ή κάτω από το δέρμα, για να το χρησιμοποιήσει όταν το χρειασθεί μετατρέποντάς το σε ενέργεια. Επίσης, αποθηκεύει περισσευούμενο λίπος και χοληστερίνη στα αγγεία (αρτηριοσκλήρυνση) και μέσα στα όργανα (π.χ. λιπώδης εκφύλιση ήπατος). Όταν συμβεί αυτό αρχίζουν τα δυσάρεστα…

Τα λίπη και η χοληστερόλη δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα αγγεία και στο αίμα μας με τη μορφή λίπους (επειδή είναι αδιάλυτα στο νερό, και θα προκαλούσαν εμβολές στα μικρά αγγεία). Έτσι, ενώνονται χημικά με πρωτεΐνες (τις λιποπρωτεΐνες) και μετατρέπονται σε υδατοδιαλυτές ενώσεις. Μπορούν τώρα να κυκλοφορούν στο αίμα, φτάνουν στο ήπαρ, όπου υφίστανται νέα επεξεργασία και μετατρέπονται σε νέες μορφές, και ξαναμπαίνουν στην κυκλοφορία για να φτάσουν στα διάφορα όργανα.

Η χοληστερόλη έπειτα από το ήπαρ μεταφέρεται στο αίμα είτε με τις υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες (- HDL) είτε με τις πολύ χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες(VLDL), που με τη σειρά τους διασπώνται στις χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες (- LDL). Το άθροισμα LDL (είναι το 70%) και HDL (το υπόλοιπο 30%) δίνει την ολική χοληστερίνη.

Το 70% περίπου της ολικής χοληστερίνης που κυκλοφορεί στο αίμα μας είναι ενδογενούς προέλευσης, δηλαδή παράγεται από τον οργανισμό μας (από το ήπαρ), ενώ το υπόλοιπο 30% είναι εξωγενούς προέλευσης, δηλαδή το παίρνουμε από την τροφή.

Ο οργανισμός μας έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει το επίπεδα των λιποπρωτεϊνών του (επομένως και τα επίπεδα των λιπιδίων), αυξάνοντας ή μειώνοντας τον ρυθμό παραγωγής του σε λιποπρωτεΐνες. Επίσης, μπορεί να ρυθμίσει την ταχύτητα εισόδου των λιποπρωτεϊνών στην κυκλοφορία του αίματος, καθώς και την απομάκρυνσή τους από την κυκλοφορία του αίματος.

Σκεφθείτε λοιπόν και σημειώστε με μεγάλα γράμματα το πόσο σημαντικό είναι να λειτουργεί «καλά» ο οργανισμός μας. Όπου καλή λειτουργία σημαίνει και καλή ρύθμιση των τιμών της χοληστερίνης.

Οι τιμές γίνονται παθολογικές όταν αποτυγχάνει στη ρύθμιση ο οργανισμός μας λόγω των επιβαρύνσεων και της δυσλειτουργίας του.

Άλλοι επιβαρυντικοί παράγοντες είναι:

1. Γονιδιακές αιτίες (κληρονομική χολιστεριναιμία χαρακτηριζόμενη από μετάλλαξη γονιδίων)

2. Η χρήση ορισμένων φαρμάκων

3. Ο τρόπος διαβίωσης και η διατροφική μας συμπεριφορά (κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ζωικών λιπών)

4. Η αποφυγή και η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας

5. Η αύξηση του σωματικού βάρους πάνω από το φυσιολογικό κ.λπ.

Οι λιποπρωτεΐνες χαμηλής πυκνότητας (LDL) , η λεγόμενη και «κακή χοληστερίνη», μπορεί να εναποτεθεί στα αγγεία, αν η τιμή της είναι υψηλή και να δημιουργήσει αθηρωματώδεις πλάκες και αρτηριοσκλήρυνση, με κατάληξη την κακή κυκλοφορία.

Το υπόλοιπο (30%) οι λιποπρωτεΐνες υψηλής πυκνότητας (HDL) ή λεγόμενη και «καλή χοληστερίνη», μεταφέρονται από τους ιστούς προς το ήπαρ για αποβολή. Στη διαδρομή της προς το ήπαρ έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει χοληστερίνη που περισσεύει στους ιστούς και από τα τοιχώματα των αγγείων και να λειτουργήσει προστατευτικά για τον οργανισμό μας, εξ ου και «καλή χοληστερίνη».

Για τον λόγο αυτό τα υψηλά επίπεδα LDL συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο για στεφανιαία νόσο. Ενώ τα υψηλά επίπεδα της HDL (η γυμναστική ή η χειρωνακτική εργασία αυξάνει την τιμή της) προστατεύουν τον οργανισμό από τον κίνδυνο της αθηρωμάτωσης των αγγείων, η οποία έχει ως επακόλουθο τα καρδιακά ή εγκεφαλικά επεισόδια, ενώ τα χαμηλά επίπεδά της αυξάνουν αυτόν τον κίνδυνο.

Ο αθηρωματικός δείκτης, τέλος, είναι το κλάσμα με αριθμητή του την ολική χοληστερίνη του αίματος, ενώ στον παρανομαστή την HDL χοληστερίνη. Φυσιολογικές τιμές μικρότερες του 5-4,5. Για να είναι σωστή χρειάζεται νηστεία 12 περίπου ωρών πριν την εξέταση.

Της Ματίνας Χρονοπούλου, BSc., N.D., PhD, Φυσικοπαθητικού



invitromagazine.gr


Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Εκκαθαριστικά-φωτιά για 1 εκατομμύριο αγρότες, μικρομεσαίους και φοιτητές


«Παγίδες» υπερφορολόγησης για περίπου 1 εκατομμύριο αγρότες, μικρομεσαίους επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων κρύβει ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος ο οποίος εφαρμόζεται πλήρως από το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», οι «παγίδες» έχουν στηθεί μέσω των διατάξεων για τα τεκμήρια και την προκαταβολή φόρου εισοδήματος, καθώς υποχρεώνουν πάρα πολλούς φορολογουμένους που απέκτησαν το 2014 εισοδήματα προερχόμενα κατά ποσοστό άνω του 50% από εμπορικές δραστηριότητες, ελευθέρια επαγγέλματα, αγροτικές εκμεταλλεύσεις ή ακίνητα να πληρώσουν εξωπραγματικούς φόρους

Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ) «παγιδεύει», εξάλλου, στα «γρανάζια» της φορολογικής γραφειοκρατίας χιλιάδες εργαζόμενους νέους άνω των 18 ετών (φοιτητές κ.λπ.) με ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα των 3.000 ευρώ, καθώς τους υποχρεώνει, για πρώτη φορά, να υποβάλουν ξεχωριστή δική τους δήλωση φορολογίας εισοδήματος, ακόμη κι αν δηλώνονται από τους γονείς τους ως εξαρτώμενα μέλη.

Oπως προκύπτει από αναλυτική εγκύκλιο της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνης Σαββαΐδου, με την οποία δίδονται οδηγίες προς όλες τις ΔΟΥ:

Οι φορολογούμενοι με εισοδήματα έτους 2014 προερχόμενα αποκλειστικά από την ατομική άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων, δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών ή ελευθέρων επαγγελμάτων αν κατά τη διάρκεια του 2014 είχαν ζημιές αντί για κέρδη θα φορολογηθούν και φέτος -με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων- για εξωπραγματικά (τεκμαρτά) εισοδήματα επί των οποίων θα κληθούν να καταβάλουν φόρο υπολογισμένο με 26% από το πρώτο ευρώ.

Για παράδειγμα, άγαμος φορολογούμενος με ατομική εμπορική επιχείρηση που είχε ζημιά 5.000 ευρώ το 2014 λόγω οικονομικής κρίσης, εφόσον κατοικεί σε ιδιόκτητο, ενοικιαζόμενο ή δωρεάν παραχωρούμενο διαμέρισμα 70 τ.μ. και κατέχει Ι.Χ. αυτοκίνητο 1.500 κ.εκ, παλαιότητας 4 ετών, θα φορολογηθεί, βάσει τεκμηρίων διαβίωσης, για εισόδημα 12.200 ευρώ (3.000 ευρώ ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης + 2.800 ευρώ τεκμήριο διαμερίσματος + 6.400 ευρώ τεκμήριο αυτοκινήτου = 12.200 ευρώ) με συντελεστή φόρου 26%, δηλαδή θα κληθεί να πληρώσει φόρο 3.172 ευρώ!




iefimerida.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ραβασάκια για το απλήρωτο χαράτσι της ΔΕΗ


Το χαράτσι της ΔΕΗ μπορεί να μην υπάρχει πλέον, όχι όμως και για όσους δεν το είχαν πληρώσει.

Ετσι περίπου 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες έλαβαν ή θα λάβουν ραβασάκι-τελεσίγραφο πως μέσα σε λίγες ημέρες θα πρέπει να πληρώσουν το χαράτσι του 2013.

Τα ειδοποιητήρια από την εφορία καταφθάνουν ηλεκτρονικά και όσοι άφησαν ανοιχτούν λογαριασμούς από το χαράτσι των ακινήτων καλούνται να πληρώσουν μέσα σε ένα μήνα

Το οικονομικό υπολογίζει ότι ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων χρωστούν κατά μέσω όρο περίπου 350 ευρώ έκαστος και έτσι αναμένει έσοδα 350 εκατομμυρίων ευρώ.



iefimerida.gr 
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...