Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Περικοπές και στα 12 Ευαγγέλια!




Το επόμενο μεγάλο βήμα της κυβέρνησης είναι οι  συγχωνεύσεις των εκκλησιών, αφού δεν χρειάζονται να πληρώνουμε τόσους ιερείς , αρχιερείς και διάκους.

Το σχέδιο αυτό λόγω της ιδιαιτερότητάς του ονομάζεται «Θεοκράτης» και άρχιζε να εφαρμόζεται πιλοτικά σε διάφορες ενορίες.

Πχ χθες Μεγάλη Πέμπτη κάθε...
παπάς πήγαινε σε δύο τουλάχιστον ενορίες και λόγω της ιδιαιτερότητας της βραδιάς έκανε περικοπές στα Ευαγγέλια για να προλάβει τις συγχωνευμένες εκκλησίες. Ακούστηκαν σε ορισμένες εκκλησίες από 7 έως και 9 Ευαγγέλια , το "κούρεμα" δηλαδή  των Ευαγγελίων ήταν από 30 έως 40%.



Πηγή pamelouketo
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Έχετε πρόστιμο στον υπολογιστή σας

Έχετε πρόστιμο στον υπολογιστή σας

Καλό Πάσχα και μην ξεχάσετε να πληρώσετε το ΦΠΑ την Τρίτη μετά το Πάσχα, είναι το μήνυμα που έστειλε σε 43.471 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες η εφορία, μέσω email.

Οι φορολογούμενοι που θα βρουν το μήνυμα στον υπολογιστή τους επελέγησαν από το υπουργείο Οικονομικών επειδή, ύστερα από διασταυρώσεις, εντοπίστηκαν να μην έχουν υποβάλει ακόμα δήλωση ΦΠΑ μέσα στο 2011 ή είχαν πρόσφατα κάνει μεταβολή της κατάστασής τους.

Με την επιστολή αυτή, το υπουργείο Οικονομικών στέλνει ουσιαστικά «σήμα» στους 18.000 εξ αυτών οι οποίοι έπαψαν να στέλνουν περιοδικές δηλώσεις τους προηγούμενους μήνες ότι, εάν πράξουν το ίδιο και στις 26 Απριλίου, θα ενεργοποιηθεί ο νέος νόμος σύμφωνα με τον οποίο θα υπολογίζει και θα εκκαθαρίζει η εφορία αντ' αυτών το ΦΠΑ, με βάση το μέσο όρο των δυο προηγούμενων δηλώσεων που είχαν υποβάλει οι ίδιοι.

Πηγή: dimokratiki
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Βιάζουν παιδιά στις συρράξεις της Λιβύης

Βιάζουν παιδιά στις συρράξεις της Λιβύης


Παιδιά ακόμα και οκτώ ετών έχουν υποστεί σεξουαλικές επιθέσεις στην διάρκεια των συγκρούσεων ανάμεσα στους εξεγερμένους που προσπαθούν να ανατρέψουν το λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι και τις δυνάμεις που του είναι πιστές, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση «Save The Children».

Η ΜΚΟ ανέφερε ότι πήρε συνεντεύξεις από σχεδόν 300 παιδιά σε έξι στρατόπεδα προσφύγων στην ελεγχόμενη από τους εξεγερμένους Βεγγάζη και άκουσε αναφορές περί βιασμών και φόνων μέσα στις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στη Ρας Λανούφ, στην Ατζνταμπίγια και στην Μιζουράτα.

Ο Μάικλ Μαρτ, ο οποίος συνέθεσε τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, ανέφερε ότι οι οικογένειες και τα παιδιά μίλησαν περί «στρατιωτών» που προέβησαν σε τέτοιες επιθέσεις, όμως η οργάνωση δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει σε ποια παράταξη ανήκουν.

Σε μία περίπτωση μητέρες που εγκατέλειπαν περιοχή όπου μαίνονταν μάχες είπαν στην ΜΚΟ ότι μια ομάδα τεσσάρων ως πέντε εφήβων κοριτσιών στην Ατζνταμπίγια απήχθησαν, κρατήθηκαν ως όμηροι επί τέσσερις ημέρες και βιάστηκαν. Σε μια άλλη περίπτωση στην Ατζνταμπίγια ένα κορίτσι οκτώ ετών υπέστη σεξουαλική επίθεση μπροστά στην δεκάχρονη αδελφή της και άλλα αδέλφια της.

Ο Μαρτ σημείωσε ότι οι αναφορές περί σεξουαλικής βίας σε βάρος παιδιών είναι ανεπιβεβαίωτες αλλά επίμονες. «Οι διηγήσεις είναι παρόμοιες στα στρατόπεδα. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουν συμβεί», δήλωσε.

Ορισμένα παιδιά είπαν ότι είδαν τους πατέρες τους να δολοφονούνται και τις μητέρες τους να βιάζονται πριν υποστούν βάρβαρους ξυλοδαρμούς, ανέφερε η ΜΚΟ.



Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Καλύπτουν τα κεφάλια τους για να πάνε σχολείο

Καλύπτουν τα κεφάλια τους για να πάνε σχολείο


Τα παιδιά στο Τόκιο πάνε, όπως κάθε μέρα άλλωστε, στο σχολείο τους, αλλά η εμφάνισή τους παρουσιάζει μια μικρή διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν. 

Μετά το τσουνάμι και την πυρηνική απειλή που έπληξε στις 11 Μαρτίου την Ιαπωνία, οι διευθυντές ορισμένων σχολείων στο Τόκιο ζήτησαν από τους μικρούς μαθητές να φοράνε καλύμματα στο κεφάλι τους προκειμένου να μην υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία τους από τη ραδιενέργεια. Τα καλύμματα αυτά, που μοιάζουν με κουκούλες, είναι χρωματιστά και τα παιδιά πρέπει να τα φοράνε και στις δύο διαδρομές, από και προς το σχολείο.



Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...