Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αυτοί είναι οι παιδόφιλοι

 


Με ανακοίνωσή της η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών ατόμων που συνελήφθησαν την Τρίτη για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σε συνέχεια του από 16.10.2012 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση «Cyber-Touch» της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, ανακοινώνεται ότι, με σχετικές Διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας τριών από τους συλληφθέντες, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους.
Πρόκειται για τους:
• ΖΑΓΚΛΗ Αντώνιο του Ιωάννη και της Ζαχαρούλας, ο οποίος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής
• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Θεοδώρου και της Βασιλικής, ο οποίος γεννήθηκε το 1984 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα
• ΛΑΜΝΑΤΟ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα.
Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.
Σε βάρος των υπολοίπων ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων (προμήθεια, κατοχή, διανομή) με τη χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του υλικού της οποίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012, 210-6476464, 210-6476000, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".
Πηγή enikos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

«Γερμανική μπότα» στη Ευρωζώνη θέλει η Μέρκελ


Ζητά τη δημιουργία θέσης υπερ-επιτρόπου με βέτο στους προϋπολογισμούς

Την ενίσχυση της κεντρικής εξουσίας των Βρυξελλών επί των προϋπολογισμών των ευρωπαϊκών χωρών ζήτησε η Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας σήμερα στη Γερμανική βουλή, ρισκάροντας μία ρήξη ανάμεσα στη χώρα της και τη Γαλλία κατά τη Σύνοδο Κορυφής που γίνεται απόψε.

Λίγο πριν την 22η Σύνοδο Κορυφής από την ημέρα που ξεκίνησε η ευρωπαϊκή κρίση χρέους και πάλι σε αντίθεση με τις θέσεις της Γαλλίας, η κ. Μέρκελ επιχείρησε να επιβραδύνει τους ρυθμούς ολοκλήρωσης της τραπεζικής ενοποίησης, λέγοντας ότι η ποιότητα είναι σημαντικότερη από την ταχύτητα, την ώρα που η Γαλλία, η Κομισιόν, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες ζητούν να μπει σε εφαρμογή η τραπεζική ενοποίηση στις αρχές του 2013.

Η θέση ενός υπερ-επιτρόπου της Ε.Ε. είναι μία από τις προτάσεις Σόιμπλε για περισ-σότερη ενοποίηση και ουσιαστικά ζητά τη δημιουργία θέσης Οικονομικού Επιτρόπου, ο οποίος θα μπορεί να ασκεί βέτο στους προϋπολογισμούς που παρουσιά-ζουν οι ευρωπαϊκές χώρες.

Σε χθεσινή του συνέντευξη ο Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε μία εντελώς διαφορετική άποψη λέγοντας ότι αν συνεχιστεί η αυστηρή δημοσιονομική πολιτική δε θα λυθούν τα προβλήματα της ευρωζώνης, εκτός και αν γίνουν κινήσεις για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη, ενώ κάλεσε και για άμεση εφαρμογή της τραπεζικής εποπτείας.


newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής! Έπιασαν ...τέσσερις τυρόπιτες χωρίς απόδειξη!


Ο πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής ξεκίνησε με πολύ άγριες διαθέσεις από τη κυβέρνηση. Αυτό προκύπτει από το έγγραφο…σοκ που κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφήνει πραγματικά άφωνο όποιον το διαβάζει!
Οι αρχές έβγαλαν…λαβράκι. Έπιασαν φορτηγό που μετέφερε -κρατηθείτε- τέσσερις ολόκληρες…τυρόπιτες ,χωρίς τα αντίστοιχα συνοδευτικά. Αν δεν το πιστεύετε, διαβάστε το έγγραφο



onalert.gr



Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Νεκρός 67χρονος διαδηλωτής στο Σύνταγμα


Νεκρός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ευαγγελισμό, τις οποίες επιβεβαιώνει και το ΕΚΑΒ, ο 67χρονος που συμμετείχε
στην πορεία και κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος διαδηλωτής έπαθε ανακοπή περίπου στις 13:50 και ενώ συμμετείχε στην πορεία, που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην οδό Φιλελλήνων.

Προσπάθειες ανάνηψης έγιναν από τον ίδιο τον πρόεδρο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, κ.Ηλία Σιώρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός διαδηλωτής ήταν ναυτεργάτης, μακροχρόνια άνεργος και οργανωμένος στο ΠΑΜΕ. Αναφέρουν επίσης ότι, νωρίτερα, στο σημείο που έπαθε ανακοπή, είχε γίνει περιορισμένη χρήση χημικών.
Από την αστυνομία, πάντως, επισημαίνεται ότι το περιστατικό λιποθυμίας του 67χρονου έλαβε χώρα στο ύψος της ρωσικής εκκλησίας, όπου εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν επεισόδια ή ρίψη χημικών.
Οι αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο μετά την είδηση του θανάτου του 67χρονου διαδηλωτή
Έντονος προβληματισμός επικράτησε στο Κοινοβούλιο μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης για το θάνατο ενός διαδηλωτή από ανακοπή καρδιάς.
Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) ανέφερε «πληροφορηθήκαμε το θάνατο από ανακοπή καρδιάς ενός μακροχρόνια ανέργου συμπολίτη μας που συμμετείχε σε ειρηνική διαδήλωση μακριά από τις εστίες μικροεπεισοδίων. Τα πράγματα πάνε άσχημα. Καλώ την κυβέρνηση να σταματήσει να ρίχνει λάδι στην φωτιά με τις πολιτικές λιτότητας, ύφεσης, ανεργίας και φωτοχοποίησης. Αποσύρετε και επανεξετάστε τα νέα μέτρα. Η κοινωνία πάει από το κακό στο χειρότερο και οφείλουμε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή».
Ο υπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης εξέφρασε την λύπη του και επισήμανε «Περνάμε δύσκολες στιγμές όλοι πρέπει να έχουμε αίσθημα ευθύνης. Υπάρχουν πράξεις βίας και σε μια δημοκρατική κοινωνία είναι απαράδεκτές και πρέπει να τις καταδικάσουμε. Η κοινωνία είναι στα όριά της και πρέπει να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή. Η χώρα λαμβάνει δημοσιονομικά μέτρα όχι γιατι έχει λεφτά και δεν θέλει να τα μοιράσει, αλλά γιατί δεν έχει χρήματα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να αυξηθούν οι πόροι και να λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας».


protothema.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Αρνήθηκε να γίνει πόρνη και την αποκεφάλισε η πεθερά της

 

Ήταν 20 ετών και μόλις 4 μήνες παντρεμένη. Η μοίρα της όμως τη «γέννησε» στο Αφγανιστάν. Κι εκεί φαίνεται πως οι γυναίκες εξακολουθούν να μην έχουν δικαίωμα στη ζωή (τους).
Είναι άλλη μια ιστορία φρίκης. Μια ιστορία που δε μπορεί να «χωνέψει» κανείς. Ένα 20χρονο κορίτσι, η Μαχ Γκολ, αρνήθηκε να ακολουθήσει τη διαταγή του άντρα της και να γίνει πόρνη. Και το πλήρωσε με τη ζωή της. Ο άνδρας της τη σκότωσε, η μητέρα του κι ένας έφηβος την αποκεφάλισαν!

Το άψυχο σώμα της κοπέλας πετάχτηκε σε χαντάκι. Η αστυνομία συνέλαβε τον έφηβο Νατζιμπουλάχ που αποκεφάλισε τη γυναίκα στην περιοχή Γκοζαρά, του δυτικού Αφγανιστάν στις 15 Οκτωβρίου.

Ενώ ο ρόλος του εφήβου ερευνάται, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η πεθερά της κοπέλας έχει κρυφτεί και είναι άγνωστο πού βρίσκεται.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων η Γκολ δολοφονήθηκε από το σύζυγό της γιατί αρνήθηκε να οδηγηθεί στην πορνεία. Ήταν τέσσερις μήνες παντρεμένη.

Νωρίτερα τον Οκτώβριο μια Αφγανή αποκεφαλίστηκε από έναν διοικητή τοπικής πολιτοφυλακής στη βόρεια επαρχία Κουντούζ. Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από 10 ημέρες αλλά τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πανεργατική απεργία ενάντια στα νέα σκληρά μέτρα

 



Σε 24ωρη πανεργατική απεργία έναντια στο νέο πακέτο μέτρων, προχωρούν σήμερα Πέμπτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, την ώρα που στις Βρυξέλλες αρχίζει η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Μία ώρα νωρίτερα τα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην Ομόνοια.
"Λάβαμε την απόφαση να κηρύξουμε απεργία και να οργανώσουμε συλλαλητήριο, την ημέρα που στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητείται η τύχη της Ελλάδας, ώστε να ακουστεί και η φωνή των λαών, όχι μόνο των δανειστών", ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, κατά της διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησαν τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την περασμένη εβδομάδα.
Ποιοι απεργούν
Η Ελλάδα αναμένεται να παραλύσει, καθώς στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, καθώς και δάσκαλοι, καθηγητές, γιατροί και νοσηλευτές.
Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προσανατολίζονται σε στάση εργασίας από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.
Κλειστά θα είναι την Πέμπτη και τα περίπτερα, καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Η συγκέντρωση των περιπτερούχων θα γίνει στις 12:00 στην πλατεία Κοραή.
Κλειστά θα είναι, με απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα.
Επίσης, η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου καλώντας όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες (επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους) να κλείσουν τις επιχειρήσεις και καταστήματά τους.
Στάση εργασίας για εννιά ώρες θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί ταξί.
Πηγή news247
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...