Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τζακάρτα... η «βασίλισσα» του Twitter!


Από την πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, προέρχονται τα περισσότερα tweets στον κόσμο, σύμφωνα με την ανάλυση «Geolocation Analysis of Twitter Accounts and Tweets» της εταιρείας Semiocast.

Σύμφωνα με στοιχεία από 517 εκατομμύρια profiles, η Τζακάρτα άφησε πίσω της μεγάλα φαβορί όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Λονδίνο και το Σάο Πάολο, ενώ έκπληξη έχουμε και στην 6η θέση… Αμέσως πριν το Παρίσι και το Λος Άντζελες, βρίσκεται το Μπαντούνγκ, επίσης της Ινδονησίας, με πληθυσμό 2,4 εκατομμυρίων κατοίκων.

Η εταιρεία ανέλυσε 517 εκατομμύρια user profiles, τα οποία είχαν δημιουργηθεί πριν την 1η Ιουλίου του 2012. Το σύνολο των λογαριασμών στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ξεπέρασε το μισό δισεκατομμύριο, με 140 εκατομμύρια να βρίσκονται μόνο στις ΗΠΑ.

Άνοδος της δημοτικότητας του Twitter σημειώνεται στη Βραζιλία, ενώ επιβράδυνση σημειώνει η ανάπτυξή του πλέον στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.




protothema.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Συνέλαβαν γάτα που μπήκε στις φυλακές με... τρυπάνι για απόδραση


Περίεργη ιστορία στη Βραζιλία όπου μία γάτα που μετέφερε ένα πριόνι και ένα κινητό τέθηκε υπό κράτηση μόλις πέρασε την πύλη φυλακής.

Οπως μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, οι φρουροί ασφαλείας της φυλακής εξεπλάγησαν όταν είδαν μία λευκή γάτα να περνάει την πύλη της φυλακής έχοντας τυλιγμένη μία κολλητική ταινία γύρω από το σώμα της.

Πλησιάζοντάς την διαπίστωσαν ότι η γάτα μετέφερε ένα τρυπάνι, ένα ακουστικό, μία κάρτα μνήμης, μπαταρίες και έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Και οι 263 κρατούμενοι στην φυλακή Αραπιράκα, της ομώνυμης πόλης των 215.000 κατοίκων στο κρατίδιο Αλαγκόας, θεωρούνται ύποπτοι για το πρωτότυπο αυτό σχέδιο απόδρασης, το οποίο διερευνάται από την τοπική αστυνομία.

«Είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε ποιός ευθύνεται γι αυτό καθώς η γάτα δεν μιλάει», δήλωσε εκπρόσωπος της φυλακής στην τοπική εφημερίδα Estado de S.Paulo.

Η γάτα μεταφέρθηκε για την παροχή ιατρικής φροντίδας σε κτηνιατρείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά αλλά μεταδόθηκε από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης σήμερα.






iefimerida.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ο βουλευτής πήγε... μπουρδελότσαρκα


Μια πρωτότυπη επίσκεψη που ήδη σήκωσε πολλές συζητήσεις στην Βέροια, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ημαθίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος, σε τρία πορνεία της πόλης. Συναντήθηκε με τις γυναίκες που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους και έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για την εμπειρία της επίσκεψης.

    Διαβάστε τι έγραψε:

"Χτύπησα χθες βράδυ την πόρτα τους. Τρία σπίτια, τρεις διαφορετικοί κόσμοι, η Εβίτα, η Ανιέλα, η Λούσυ, η καθεμιά και το κρεβάτι της. Ο δημόσιος αξιωματούχος θέλησα να γνωρίσω τις εργαζόμενες που δεν κρύβονται, δεν προσποιούνται, με τον ιδρώτα του κορμιού τους υπηρετούν τη γύμνια των κοινωνιών αιώνες τώρα. Αυτές οι δηλωμένες να τις πετροβολούμε, κι οι άλλες οι καθωσπρέπει να μας κυβερνούν. Το είχα κάτι σαν τάμα, να βρεθώ ένας άντρας στο σαλονάκι τους, έτοιμος να προσφέρει γλυκά κι ανθρωπιά, Καλή Χρονιά να ευχηθώ, όχι να τις σπρώξω στον ανάσκελο κόσμο των ενστίκτων.

Με καλοδέχθηκαν, αν και φοβήθηκα πως θα με σιχαθούν, τόση ανηθικότητα που εκπροσωπώ πια. Συγκινήθηκαν, μελαγχόλησαν, σοκαρίστηκαν. Κρατώ σαν φυλαχτό τα λόγια της Εβίτας : “Να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας. Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, αλλιώς κανείς δεν θα μας σεβαστεί, δεν θα μας τιμήσει. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα!”






enikos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Πόσα λεφτά πήραν τα κόμματα


Αντιδράσεις μεταξύ των κομμάτων έχει προκαλέσει η χρηματοδότησή τους δεδομένου ότι η καταβολή των χρημάτων γίνεται με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα του 2009 και όχι του Ιουνίου του 2012.

Όπως αναφέρει η Real News, την προηγούμενη Τετάρτη εκταμιεύθηκε η τρίτη δόση του 2012, ύψους 7.720.000 ευρώ προς τα κόμματα, τα οποία πηγαίνουν απευθείας στις τράπεζες για να καλυφθούν δανειακές υποχρεώσεις τους.

 Δεδομένου ότι τα χρήματα καταβάλλονται με βάση τα αποτελέσματα του 2009 το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 3.107.705 ευρώ, η ΝΔ 2.429.469 ευρώ, το ΚΚΕ 746.737 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 622.748 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 556.005 ευρώ και οι Οικολόγοι Πράσινοι 257.333 ευρώ. ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή, παρότι είναι στη Βουλή, δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να αφήσει το γεγονός ασχολίαστο καθώς θεωρεί ότι το ύψος των χρημάτων που καταβάλλεται στα κόμματα αποφασίζεται αυθαίρετα, με αποτέλεσμα να φτάνει μετά βίας τα 21.800.000 ευρώ.

Στη ΔΗΜΑΡ πάλι είναι πιο ψύχραιμοι.καθώς αναγνωρίζουν το γεγονός ότι για να γίνει κάτι διαφορετικό θα πρέπει να αλλάξει ολόκληρος ο νόμος για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Στο ΠΑΣΟΚ, το μόνο κόμμα που ευνοείται από το νόμο το θέμα είναι που θα πάνε τα λεφτά. Προτεραιότητα έχουν οι εργαζόμενοι του κόμματος που παραμένουν απλήρωτοι επί δεκάμηνο καθώς και η εξυπηρέτηση των δανείων.

Μάλιστα οι έξι εταιρείες που έχουν αναλάβει τον έλεγχο των οικονομικών του, αναμένεται να ζητήσουν περιστολή εξόδων κατά 50% ετησίως.




newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ο Α. Τζιτζικώστας νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους εναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέπεσε από το αξίωμά του καθώς καταδικάστηκε για διαγραφή προστίμου σε πρατηριούχο καυσίμων.

"Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας" δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του τέως υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίου Τζιτζικώστα και έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ βουλευτής Θεσσαλονίκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2007 και 2009). Από το 2010 ήταν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

"Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε"

"Καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενωμένοι είμαστε δίπλα του", δήλωσε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συμπληρώνοντας όμως πως "κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη".

"Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Προέχει η ενότητα της παράταξης", πρόσθεσε ο πρώην Περιφερειάρχης, ο οποίος επιχείρησε πάντως να χαμηλώσει τους τόνους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε αφήσει αιχμές για τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι τον χρησιμοποίησαν για ψήφους και είχε χαρακτηρίσει "αλαζόνα" τον κ. Τζιτζικώστα.



news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Οι «χρυσές» μπίζνες των συγγενών του Παπακωνσταντίνου


Δυναμικά στο χώρο των εξοπλισμών είχε μπει τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Ρωσσώνης, σύζυγος της Μαρίνας Παπακωνσταντίνου, αξιοποιώντας ως φαίνεται τις καλές σχέσεις που διατηρούσε τόσο σε πολιτικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Η αρχή έγινε με την ιταλική εταιρία Oto Melara, την αντιπροσωπία της οποίας έχει στην Ελλάδα με συνεργάτη τον Αλβέρτο Μοδιάνο. Μάλιστα στο διοικητικό συμβούλιο της κοινής εταιρίας υπάρχει και το όνομα της ξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Η εταιρία αυτή συστήθηκε στα μέσα του 2008 με την επωνυμία «Μοδιάνο – Ρωσσώνης Ανώνυμη Εταιρεία Τεχνικές και Εμπορικές Αντιπροσωπείες». Το διοικητικό συμβούλιό της απαρτίζουν εκτός των δύο συνεργατών, η Αλίκη Μοδιάνο και η δικηγόρος Μαρίνα Παπακωνσταντίνου. Μέσω της εταιρίας αυτής οι Μοδιάνο και Ρωσσώνης αντιπροσωπεύουν την ιταλική Oto Melara, που κατασκευάζει πυροβόλα και βλήματα και έχει το μονοπώλιο στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό όσον αφορά στο εν λόγω αντικείμενο. Τα συγκεκριμένα οπλικά συστήματα θεωρούνται αξιόπιστα και από τα καλύτερα της αγοράς. Πηγές του υπουργείου Εθνικής Αμυνας θεωρούν όμως πως ο ανταγωνισμός λειτουργεί θετικά, πόσω μάλλον όταν σε όλα σχεδόν τα σκάφη επιφανείας του Στόλου υπάρχουν εγκατεστημένα τα Oto Melara.

Για το πώς αναπτύχθηκε η σχέση Αλβέρτου Μοδιάνου και Ανδρέα Ρωσσώνη δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες. Ο δεύτερος, γόνος αστικής οικογένειας και απόφοιτος του Κολλεγίου, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και έγινε γνωστός στο χώρο των εξοπλισμών τα τελευταία χρόνια, λόγω κυρίως της συνεργασίας του με τον Μοδιάνο, όταν μάλιστα κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα δεν προχωρούσε λόγω της οικονομικής δυσχέρειας και της μετέπειτα κρίσης. Το όνομά του αναδείχθηκε με τη λίστα Λαγκάρντ και πιο συγκεκριμένα την εξαίρεσή του από αυτή μαζί με τα ονόματα του Συμεών Σικιαρίδη και της Ελένης Παπακωνσταντίνου.

Σε αντίθεση, στη λίστα Λαγκάρντ εμφανίζονται ονόματα της οικογένειας Μοδιάνο, όπως επίσης και η εταιρία Thema, στην οποία πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της είναι ο κ. Θόδωρος Ασημακόπουλος. Η εταιρία που συστήθηκε το καλοκαίρι του 2005 είναι Συμβούλων Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας (το όνομα του κ. Ασημακόπουλου εμφανίζεται και σε άλλες εταιρίες).

Με τον κ. Ασημακόπουλο ο Ανδρέας Ρωσσώνης φαίνεται να αναπτύσσει φιλική, κατ’ άλλους και επιχειρηματική σχέση. Ο πρώτος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο της Αμυνας, ενώ έχει προσφέρει και τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Ενδεχομένως οι ιταλικές εταιρίες που αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα να τους έφεραν πιο κοντά (αργότερα τόσο η Oto Melara όσο και η Alenia τέθηκαν υπό τη σκέπη της Finmecanica). Ο κ. Ασημακόπουλος έχει την αντιπροσωπία της Alenia, η οποία έχει μπει σε διαμάχη με την ελληνική Πολεμική Αεροπορία λόγω των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάζουν τα μεταφορικά αεροσκάφη που κατασκευάζει η ιταλική εταιρία, C-27J.

Τα 12 αεροσκάφη ενώ έχουν πληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του συνολικού κόστους τους, δεν έχουν παραληφθεί τα περισσότερα από την Πολεμική Αεροπορία, καθώς μετά την εισροή υδάτων στην καμπίνα των χειριστών τα μεταγωγικά παρουσίασαν και άλλα τεχνικά προβλήματα. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών, κ. Ευάγγελο Βασιλάκο, να ενεργοποιήσει τις ρήτρες καθυστέρησης στην παράδοση των C-27J. Η εταιρία και οι εγχώριοι αντιπρόσωποί της καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να μην πληρώσουν το ποσό των ρητρών και μηχανεύονται σενάρια προκειμένου να μη βγουν χαμένοι από την υπόθεση αυτή (όπως αυτό της πώλησής τους σε άλλη χώρα). Αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι να παραμένει η Πολεμική Αεροπορία χωρίς μεταφορικά αεροσκάφη, όταν οι Ελληνες φορολογούμενοι έχουν καταβάλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή τους, ενώ συνεχίζουν να επιβαρύνονται με τα C-130.

Ο σύζυγος της Μαρίνας Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται να εμπλέκεται και στο πρόγραμμα των γερμανικών υποβρυχίων. Αρχικά στο θέμα των τορπιλών που διεκδίκησε εταιρία η οποία φέρεται να εκπροσωπείται από τον κ. Ρωσσώνη, αλλά τελικά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ο σχετικός διαγωνισμός ακυρώθηκε. Πληροφορίες, δε, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί εμπλέκουν τον κ. Ρωσσώνη στη συμφωνία η οποία έγινε το 2010 προκειμένου το Πολεμικό Ναυτικό να αγοράσει δύο ακόμη υποβρύχια (τροποποίηση της σύμβασης Neptune II), αντί του ποσού του 1,3 δισ. ευρώ. Αποδίδεται στον κ. Ρωσσώνη ότι ήταν μέλος της ομάδας που προωθούσε την αναθεώρηση της σύμβασης με σκοπό να περάσουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στον Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σάφα από τους Γερμανούς της ThyssenKrupp με «προίκα» ένα συμβόλαιο ναυπήγησης δύο νέων υποβρυχίων σε περίοδο κρίσης για την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Την περίοδο εκείνη υπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, συγγενικό πρόσωπο του κ. Ρωσσώνη, ο οποίος συμφώνησε στην αποδέσμευση κονδυλίων ύψους 480 εκατομμυρίων ευρώ για την αποπληρωμή συνολικά του προγράμματος των υποβρυχίων (ναυπήγηση νέων και εκσυγχρονισμός παλαιών), και υπουργός Εθνικής Αμυνας ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Είναι η σύμβαση αυτή που από τον Απρίλιο του 2011 δεν υλοποιείται, εγκλωβίζοντας τρία σχεδόν έτοιμα υποβρύχια στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και με τη νέα ιδιοκτησία της επιχείρησης να αξιώνει αποζημιώσεις (έχει προσφύγει στη διαιτησία) σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. Κι αυτό γιατί η σύμβαση δεν συνέδεσε πληρωμές με εκτελεστέο έργο και το Δημόσιο ελλείψει χρημάτων δεν τήρησε το συμφωνηθέν οικονομικό χρονοδιάγραμμα.

Από το ύποπτο λουκέτο στο Σικιαρίδειο στην… εξαφάνιση από τη λίστα Λαγκάρντ

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται για δεύτερη φορά ο Συμεών Σικιαρίδης, μόλις λίγους μήνες μετά το σάλο που προκλήθηκε από το κλείσιμο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος. Ο κ. Σικιαρίδης βρίσκεται ξανά μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας με αρνητικό τρόπο, καθώς το όνομά του ήταν ανάμεσα σε αυτά που διέγραψε από τη λίστα Λαγκάρντ ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στα αρχεία της πρωτότυπης λίστας Λαγκάρντ, που έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι εισαγγελείς, βρέθηκε το όνομα του κ. Σικιαρίδη, όπως και αυτό της συζύγου του και ξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ελένης Παπακωνσταντίνου, καθώς και δύο λογαριασμοί σε τράπεζα του εξωτερικού. Ο ένας εκ των δύο λογαριασμών, στην ελβετική τράπεζα HSBC, εμφανίζεται στο όνομα της κ. Παπακωνσταντίνου και του συζύγου της και περιέχει το ποσό του 1.222.000 ευρώ. Η αναφορά και –κυρίως– η διαγραφή του ονόματός του από τη λίστα Λαγκάρντ φέρνουν τον οικονομολόγο, αλλά και το ζήτημα του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, ξανά στο προσκήνιο.

Ο Συμεών Σικιαρίδης είναι εξειδικευμένος νομικός στο δίκαιο της εξαγοράς και συγχώνευσης εταιριών και, εκτός από την προεδρία του ομώνυμου Ιδρύματος, έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες ως σύμβουλος, διαγράφοντας μία επιτυχημένη πορεία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως διευθυντικό στέλεχος του ομίλου ΑΓΕΤ Ηρακλής από το 1979 έως το 1991, ενώ από το 1989 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος των εταιριών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ομίλου, ενώ συμμετείχε ενεργά στην εμπορία τσιμέντου και άλλων υλικών. Το 2009 ιδρύει την εταιρία εμπορίας υλικών ΧΑΝΤΕΛ ΕΠΕ, μαζί με τη σύζυγό του, και τρίτο μέτοχο μία εταιρία με έδρα στις Δυτικές Ινδίες. Παράλληλα, από το 1987 εργάζεται ως σύμβουλος στην υλοποίηση συγχωνεύσεων και εξαγορών εταιριών, ενώ παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Επιπλέον, εργάστηκε ως εκτελεστικός διευθυντής της Εμπορικής Κεφαλαίου, ενώ από το 2005 είναι εταίρος στην εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις CrossAct Ε.Ε.

Η πρόεδρος αποφοίτων του Χάρβαρντ που σταδιοδρόμησε στις πολυεθνικές

Σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της Αθήνας, σ’ ένα εντυπωσιακό κτίριο στη Βασιλίσσης Σοφίας, βρίσκεται το δικηγορικό γραφείο των αδερφών Παπακωνσταντίνου. Η Ελένη και η Μαρίνα, ξαδέρφες του πρώην υπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το ανέλαβαν μετά τον πατέρα τους, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργό της Ν.Δ., διαγράφοντας μεγάλη δικηγορική πορεία. Η Ελένη Παπακωνσταντίνου έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες στο μάτι του κυκλώνα τραβώντας πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το όνομά της εμφανίστηκε, αφού πρώτα εξαφανίστηκε, στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ.

Το όνομά της δεν είναι άγνωστο στους πολιτικούς και τους νομικούς κύκλους. Από τα αμφιθέατρα του Χάρβαρντ σε επιτελικές θέσεις σε πλειάδα πολυεθνικών, η Ελένη Παπακωνσταντίνου έχει να επιδείξει μια εντυπωσιακή επαγγελματική και κοινωνική πορεία. Το βιογραφικό της, πλούσιο σε σπουδές στη Βρετανία και τις ΗΠΑ, τη βοήθησε να συνεχίσει και επαγγελματικά να παίρνει επιτελικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα. Σπούδασε νομικά στο London School of Economics στο Λονδίνο και συνέχισε με μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ των ΗΠΑ.

Αργότερα εργάστηκε σε ένα δικηγορικό γραφείο στη Ν. Υόρκη, επέστρεψε όμως στην Ελλάδα. Εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος με τις εταιρίες Toyota Ελλάς, Phillip Morris/Παπαστράτος και Swarovski/Amadeus και τον Σεπτέμβρη του 2004 εξελέγη μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. Επίσης είναι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της KRAFT FOODS Α.Ε. Τον Φεβρουάριο του 2012 αναλαμβάνει θέση στο ΤΑΙΠΕΔ, αντικαθιστώντας το μέλος της Eνωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Μετά το σάλο που ξέσπασε με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, η Ελένη Παπακωνσταντίνου παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ και με ανακοίνωσή της τονίζει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας, το ποσό δηλαδή του 1.222.000 ευρώ, «είναι προϊόν νόμιμων εισοδημάτων», χωρίς να διευκρινίζει αν το ποσό αυτό έχει φορολογηθεί. «Είναι αστήρικτη η δημόσια μνεία του ονόματός μου και είναι γνωστή η επαγγελματική μου πορεία. Ωστόσο υποβάλλω την παραίτησή μου από το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να μη δημιουργήσω προβλήματα στη λειτουργία του Ταμείου», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της. Ο «ΤτΚ» προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με το γραφείο της, φαίνεται όμως ότι η κ. Παπακωνσταντίνου έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες της να μην κάνουν καμία αναφορά στο όνομά της και σε όποιον τη ζητάει να αποφεύγουν ευγενικά να απαντήσουν.

Παρά την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία, η κοινωνική της δράση περιοριζόταν στη δραστηριότητα πολλών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που είχαν σχέση με την Παιδεία και με την εξωτερική πολιτική. Μέσω της τελευταίας της δράσης λέγεται ότι γνώρισε και τον κ. Γ. Παπανδρέου. Μία ακόμα πτυχή της είναι ότι διετέλεσε πρόεδρος των αποφοίτων του Χάρβαρντ. Παρ’ όλα αυτά είχε διακριτική παρουσία και φαίνεται ότι δεν ήταν λάτρης των κοινωνικών εκδηλώσεων, όπου εμφανιζόταν συχνά με την αδερφή της, κομψή αλλά άβαφη.

Τον Οκτώβρη του 2012 ο Δήμος Κοζάνης πραγματοποίησε εκδήλωση-αφιέρωμα στον Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια ανέφερε για τον πατέρα της: «Νομίζω ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του, που όλοι τονίζουμε και ξέρουμε, είναι ότι ήταν ιδιαίτερα συναινετικός και μετριοπαθής. Αντιπαθούσε και απεχθανόταν τις ακρότητες». Μάλιστα τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους που είναι υπέρμαχοι του διαλόγου και του ορθολογισμού και υποστήριξε ότι ο ίδιος τις συμβούλευε πάντα να αντιλαμβάνονται και την άλλη πλευρά. Μια πλευρά που καλείται να δει με άλλο μάτι η κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς τώρα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πώς το όνομά της σβήστηκε από τη λίστα.

Αν και μένει στην Αθήνα, έχει κρατήσει επαφές με τον τόπο καταγωγής του πατέρα της, ο οποίος ήταν στενά συνδεδεμένος με τη μακεδονική γη. Η ίδια άλλωστε και η αδερφή της μεγάλωσαν στην Κοζάνη μέχρι τα 10 τους, οπότε μετακόμισαν στην Αθήνα.

Η… άγνωστη Μαρίνα Παπακωνσταντίνου

Αδελφή της Ελένης και πρώτη ξαδέρφη του πρώην «τσάρου» της Οικονομίας, κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η Μαρίνα Παπακωνσταντίνου έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κυρίως λόγω της ύπαρξης ενός κλειστού λογαριασμού του συζύγου της, κ. Ανδρέα Ρωσσώνη, στην HSBC. Το όνομα της ίδιας όμως δεν καταγράφεται στη λίστα Λαγκάρντ. Η μικρότερη κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Μιχάλη Παπακωνσταντίνου σπούδασε δικηγόρος, όπως η αδερφή της, στη Νομική Θράκης και έκανε μεταπτυχιακό σε βρετανικό πανεπιστήμιο. Παντρεύτηκε τον Ανδρέα Ροσσώνη, πασίγνωστο στο χώρο των πολεμικών εξοπλισμών, και μένουν στη Φιλοθέη.




antinews.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Αντίο και επισήμως στον Παναθηναϊκό από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ


Με ανακοίνωσή του στα αγγλικά και γραμμένη σε πρώτο πληθυντικό ο πρίγκιπας Φεϊζάλ επισφράγισε το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του «τριφυλλιού» και την οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την αγορά της ομάδας.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας εστιάζει στην άρνηση της ΠΑΕ να δεχθεί το αίτημα για παράταση δύο εργάσιμων ημερών για να καταθέσει τα χρήματα «κάτι που είναι αναμενόμενο για επιχειρηματικές συμφωνίες τέτοιου μεγέθους» όπως τονίζει.

Προσθέτει ακόμη ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα ακούσει με «στωικότητα» και θα αντιμετωπίσει «με χαλαρή διάθεση» τις απειλές για νομικές ενέργειες από την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού και εύχεται εκείνο που απέρριψαν την πρότασή του να «σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθεί σύντομα μια λύση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπεβλήθη μια πολύ περιεκτική και απόλυτα εγγυημένη πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία προς μεγάλη μας έκπληξη απορρίφθηκε από τους μετόχους και οδηγηθήκαμε σε μια διαδικασίας Αυξήσεως Μετοχικού Κεφαλαίου, όπου οι θέσεις μας αγνοήθηκαν και ο οικονομικός έλεγχος, όπως ζητήθηκε και πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία μέρα, με ένα μπαράζ ειλικρινών προσπαθειών από την πλευρά μας να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία, ζητώντας τελικά πίστωση χρόνου δύο μόλις εργάσιμων ημέρων. Κάτι που είναι αναμενόμενο για επιχειρηματικές συμφωνίες τέτοιου μεγέθους. Δυστυχώς ο Σύλλογος, αποκαλύπτοντας την πραγματική του διάθεση, απέρριψε το αίτημα αυτό, κλείνοντας έτσι αυτή τη φάση της συμμετοχής μας.

Είχαμε τις καλύτερες των προθέσεων και ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο θα μπορούσε να καλύφθεί οικονομικά και εφαρμοστεί.

Ευχόμαστε ότι αυτοί που μας απέρριψαν, να είναι σε θέση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσουν την ομάδα με τον τρόπο που της αξίζει.

Όσον αφορά τις απειλές για νομικές ενέργειες εναντίον μας, τις ακούμε με με στωικότητα και τις αντιμετωπίζουμε με χαλαρή διάθεση!!

Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε εκατομμύρια οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν πάνω και πέρα από τη δύναμη της θέλησης μας.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν θα γίνουμε αναγκαίοι στην προσπάθεια της σημερινής διοίκησης και ότι θα βρουν τις λύσεις που χρειάζεται ο σύλλογος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες και κάτω υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νασσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.»

H ανακοίνωση του πρίγκιπα στα αγγλικά:







iefimerida.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα

 

Τι θερμοκρασία θα έχει την ώρα της κατάδυσης του σταυρού σε όλη την Ελλάδα και τι θερμοκρασία θα έχουν τα νερά. Αναλυτική πρόγνωση από σήμερα εως και τα Θεοφάνεια απο τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.
Οι καλικάντζαροι φαίνεται οτι πριν φύγουν με την αγιαστούρα θα κάνουν τη ζημιά τους καθώς θα χαλάσουν τον καιρό.
Πιο αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Περιμένουμε στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με λίγες βροχές οι οποίες από το απόγευμα θα ενταθούν. Στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα και κυρίως από τα βόρειοανατολικά θα αρχίσουν να πυκνώνουν. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, τις νυχτερινές ώρες ακόμη και σε υψόμετρο από 600 και 500 μέτρα και πάνω. Στην υπόλοιπη δυτική κυρίως χώρα περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες νοτιότερες περιοχές περιμένουμε πύκνωση των νεφώσεων μέσα στη νύχτα προς την Κυριακή με παροδικές νεφώσεις και χιόνια στα ορεινά ακόμη και σε  περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, θα ενισχυθούν όμως στα δυτικά και το Ιόνιο και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ ενώ το βράδυ οι άνεμοι θα ενισχυθούν και στο βόρειο Αιγαίο και θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -4 εως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από -2 εως 15 βαθμούς και στα νησιά από 7 εως 16 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώνουν, βοριάδες μέχρι 4 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 εως 13 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση για το Σάββατο από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό:



ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ
Την Κυριακή στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε το πρωί τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία και τη Θράκη με λίγα χιόνια και χιονόνερο ακόμη και στις παραθαλάσσιες περιοχές. Στη δυτική Ελλάδα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές κυριώς στα νότιοδυτικά και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες ωστόσο δε θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και νοτιότερης χώρας από τα 500 με 600 μέτρα και πάνω. Στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια θα χιονίσει ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά θα φτάσουν τα 7 και τα 8 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία πέσει ακόμη περισσότερο και θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -6 μέχρι 7 βαθμούς, στα κεντρικά απο -2 εως 11 βαθμούς και στα νησιά από 6 εως 14 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνια στην Πάρνηθα ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και μερικές νυφάδες στα βόρεια προάστια. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 εως 9 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 7 με 8 βαθμούς ενώ η θερμοκρασία των υδάτων θα ειναι 16 βαθμοί κελσίου.

Ακούστε τι πρόβλεψε για την Κυριακή των Θεοφανείων ο Τάσος Αρνιακός:



ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
- Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό με αρκετή ηλιοφάνεια, βοριάδες 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 0 εως 8 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 7 βαθμοί κελσίου ενώ η θερμοκρασία των υδάτων του θερμαϊκού θα είναι 15 βαθμοί.
- Βόλος: Περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια το πρωί και συννεφιά αργότερα, βοριάδες εως 4 μποφόρ και θερμορκασία από -2 εως 7 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 6 βαθμοί κελσίου ενώ η θερμοκρασία των υδάτων στον Παγασητικό θα ειναι 14 βαθμοί.
- Αλεξανρούπολη: Περιμένουμε συννεφιά με βοριάδες 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 εως 7 βαθμούς. Την ώρα της κατάδυσης των υδάτων η θερμοκρασία θα είναι 5 βαθμοί ενώ η θερμοκρασία της θάλασσας θα είναι 13 βαθμοί.
- Χαλκίδα: Περιμένουμε συννεφιές και βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, βοριάδες 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 εως 8 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 6 με 7 βαθμοί κελσίου ενώ τα νερά του Ευρίπου θα έχουν 15 βαθμούς κελσίου.
- Πρέβεζα: Περιμένουμε  ηλιοφάνεια με αρκετά λαμπρό ήλιο, βοριάδες 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 4 εως 12 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα ειναι 9 με 10 βαθμοί κελσίου ενώ η θερμοκρασία των υδάτων θα είναι 17 βαθμοί.
- Ηράκλειο: Περιμένουμε συννεφιές με βροχές και καταιγίδες, βοριάδες 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 εως 12 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 10 με 11 βαθμοί ενώ η θερμοκρασία της θάλασσας θα είναι 18 βαθμοί.
- Ρόδος: Περιμένουμε συννεφιές με βροχές και καταιγίδες, βοριάδες 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 εως 15 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 14 βαθμοί ενώ η θερμοκρασία της θάλασσας θα είναι 19 βαθμοί κελσίου.
- Πάτρα: Περιμένουμε νεφώσεις αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, ανέμους 3 με 4 μποφορ και θερμοκρασία από 1εναν εως 11 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 9 με 10 βαθμοί ενώ τα νερά του Πατραϊκού θα έχουν θερμοκρασία 17 βαθμούς κελσίου.
- Μυτιλήνη: Περιμένουμε βροχές και καταιγίδες, ανέμους 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 1εναν εως 11 βαθμούς κελσίου. Την ώρα της κατάδυσης του σταυρού η θερμοκρασία θα είναι 7 με 8 βαθμοί ενώ η θερμορκασία της θάλασσας θα ειναι 15 βαθμοί κελσίου. 
Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Έρχεται νέο κρυφό μνημόνιο με 25 ανατροπές

 

Λουκέτα σε οργανισμούς και υπουργεία θέλουν οι δανειστές μας
- Απαιτούν νέο ΑΣΕΠ και ριζικές αλλαγές στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό
- Το σχέδιο αποφασίστηκε σε μυστική σύσκεψη στις Βρυξέλλες
Σε σύσκεψη που έγινε στις 6 Δεκεμβρίου, στις Βρυξέλλες υπο την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην οποία συμμετείχαν στελέχη της τρόικας με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ εγινε για πρώτη φορά σαφές πως το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών αποτελεί πλέον μνημονιακή υποχρέωση της χώρας και θα συνδεθεί στο μέλλον ακόμα πιο δεσμευτικά με τη συνέχιση της χρηματοδότησης.
Σύμφωνα με τη Real News, μέσω κρυφού μνημονίου οι δανειστές μας ζητούν, μεταξύ άλλων, λουκέτα σε οργανισμούς και υπουργεία, κατάργηση της μονιμότητας, νέο ΑΣΕΠ και αποτελεσματικότερο φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, οι οι 25 αλλαγές που απαιτούν είναι οι εξής:

- Κινητικότητα προσωπικού στο Δημόσιο με υποχρεωτικές συνεχείς μετατάξεις
- Νέο ΑΣΕΠ με νέα κριτήρια και μεθοδολογία προσλήψεων
- Προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την κατάργηση των αντίστοιχων θέσεων εργασίας
- Αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης και είσπραξης οφειλών προς το Δημόσιο
- Επανακατάρτιση των στελεχών του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας
- Νέος, ενισχυμένος ρόλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου
- Την ίδρυση και λειτουργία φορολογικών δικαστηρίων
- Εισαγωγή του Κώδικα Φορολογικής Δικονομίας
- Ίδρυση νέων φορολογικών δικαστηρίων
- Δημιουργία μητρώου τραπεζικών λογαριασμών
- Νέος Κώδικα βιβλίων και Στοιχείων
- Παρεμβάσεις στα τελωνεία και μείωση του εξαγωγικού φόρου με ηλεκτρονική αυτοματοποίηση
- Απλοποίηση των κανόνων τοποθέτησης προϊόντων στην αγορά
- Εξορθολογισμός των πολλαπλών αδειών για τις μεγάλες επενδύσεις
- Κατάργηση των κρατικών παρεμβάσεων που εμποδίζουν την είσοδο στην αγορά και τον ανταγωνισμό
- Θέσπιση ενιαίας Αρχής για τις δημόσιες συμβάσεις
- Αξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ
- Εκ βάθρων μεταρρύθμιση του ΟΑΕΔ
- Την αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Δεύτερος κύκλος μεταρρύθμισης στον τομέα του φαρμάκου και της τιμολόγησης του
- Διαχείριση των ακινήτων και της περιουσίας των Δήμων από την κεντρική Διοίκηση
- Νέος κύκλος απελευθέρωσης για δικηγόρους, νομικές εταιρείες και ορκωτούς λογιστές

Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Το νοσοκομείο του έρωτα άνοιξε τις πόρτες του

 

Δωμάτιο σε νοσοκομείο της Κίνας προσφέρει όλα τα βοηθήματα σε επίδοξους γονείς που δε μπορούν να κάνουν παιδί
Νοσοκομείο στην Κίνα πρωτοπορεί και δημιουργεί δωμάτια για ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά.
Μάλιστα στους ενδιαφερόμενους παρέχεται η δυνατότητα να νοικιάσουν στολές για να παίξουν το γιατρό και τη νοσοκόμα σε μία προσπάθεια να αναθερμανθεί ο έρωτάς τους.
Το ''δωμάτιο του σεξ'' είναι κατάλληλα διαμορφωμένο με χαμηλό φωτισμό, βελούδινους καναπέδες και ένα κρεβάτι σε στρογγυλό σχήμα ντυμένο με κουρτίνες. Προς διευκόλυνση των ζευγαριών υπάρχουν ερωτικά παιχνίδια ώστε να εμπνευσθούν.
Το δωμάτιο του νοσοκομείου μοιάζει με ''ερωτική φωλιά'' ξενοδοχείου και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βοηθήσει τους επίδοξους γονείς να συλλάβουν.
Η σουίτα στο νοσοκομείο της επαρχίας Hubei της Κίνας έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει το σεξουαλικό πάθος και να εμπνεύσει τα ζευγάρια ώστε να κάνουν παιδί.
Το δωμάτιο είναι ακόμα εξοπλισμένο με επίπεδες τηλεοράσεις στις οποίες τα ζευγάρια θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα DVD που προσφέρει συμβουλές ή να δουν μία από τις ταινίες πορνό που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις πληρώνοντας για όλα τα προνόμια 88 δολάρια την ημέρα.
Πηγή news247
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...