Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δημοκρατία: Η απόδειξη της ανωτερότητας του ελληνικού πολιτισμού


Ναι, αυτό το παιδί της Ελλάδας, η Δημοκρατία που πολλοί την θεωρούμε δεδομένη, δεν είναι τίποτε άλλο από την περίτρανη απόδειξη της ανωτερότητας του Ελληνικού πολιτισμού.

Η Δημοκρατία αποτελεί το επιστέγασμα του ανθρωπισμού όπως αυτός κατακτήθηκε στις πολιτισμικές δομές της Ελλάδας από την αρχαιότητα έως τη νεότερη ιστορία. γι' αυτό και αξίζει παγκόσμιου σεβασμού. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι στην εποχή του Περικλέους όπου και πήρε την σφυρήλατη, ελεύθερη μορφή της, όπου δεν έφτανε το άδολο Ελληνικό φως, κυριαρχούσε το σκοτάδι.

Τα σταθερά βήματα του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες που ξεκίνησαν από την γεωργία, τον οικισμό, την Πόλη όπου και αναπτύχθηκε ο πολιτισμός, είχαν μία μυστηριακή αδιάλειπτη αρχή: Την δικαιοσύνη ως Θεία Αξία και την τήρηση της ως ακρογωνιαίο λίθο. Από την προστασία των αδύναμων της κοινωνίας, έως τον σεβασμό στην φύση και το Θείο, αυτά ήταν τα θεμέλια που σήκωσαν το περήφανο αέτωμα του συμμετοχικού πολιτεύματος για να φωτίσει έως σήμερα την ανθρωπότητα.

Δεν μπορεί ένας λαός που δεν έχει εξασφαλίσει βασικές δομές κοινωνικής προστασίας και ισότητας να λειτουργήσει, ούτε καν να φανταστεί την δημοκρατία. Δεν μπορεί μία κοινωνία που επιτρέπει τον φόνο του αδυνάτου (είτε αυτός ονομάζεται σύζυγος, τέκνο ή δούλος), να προχωρήσει ούτε βήμα στην κοινωνική και πολιτισμική ανέλιξη. Η αμείλικτη ιστορική αλήθεια, χωρίς διάθεση σοβινισμού, είναι ότι κανένα Έθνος, καμία οργανωμένη κοινωνία στον τότε γνωστό κόσμο δεν θα προχωρούσε βήμα πολιτισμικά εάν δεν συναντούσε τον Ελληνισμό.

Και τι συναντούσε ο Ελληνισμός; Δαρείους, Ξέρξηδες, δεισιδαιμονία, τυραννία και απάνθρωπες δομές.

Υπηρέτες που θάβοντο μαζί με τους αφέντες. Χαρέμια με σκλάβες, παιδική εκμετάλλευση ως «αυτονόητο» θεσμό. Όλα αυτά που γκρέμισε ο ευεργέτης, ο μέγας εκπολιτιστής της ανθρωπότητας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ανοίγοντας ιδανικά τον δρόμο για την ύστερη διάδοση του Θείου λόγου μέσω του Ευαγγελίου.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι λαοί που απελευθέρωσε τον μακαρίζουν ακόμα και σήμερα δίνοντας περήφανα το όνομα του στα παιδιά τους. Δεν είναι ανεξήγητη η υποδοχή του από τις γυναίκες ακόμα και των βασιλικών οικογενειών του εχθρού που τον τιμούσαν ως σωτήρα.

Η Δημοκρατία λοιπόν δεν είναι αυτονόητη κατάληξη, αλλά υπέρτατη κατάκτηση του Ελληνικού πολιτισμού. Με αυτό το πρίσμα, η διατήρηση της περνά από τον σεβασμό των αξιών που τιμήθηκαν πρώτα στην Ελλάδα και εξαπλώθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο. Την Δικαιοσύνη, την Τέχνη, την Επιστήμη αλλά πριν από όλα, την Ανθρωπιά.

Ας το σκεφτούν αυτοί που υβρίζουν την Ελλάδα φορώντας όμως αυθαίρετα την ταμπέλα του «Δημοκράτη».


newsbomb.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Η Ινδία, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας όπλων, ΗΠΑ και Ρωσία, οι μεγαλύτεροι εξαγωγείς


Η Ινδία ήταν ο μεγαλύτερος εισαγωγέας όπλων παγκοσμίως, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Ρωσία αναλογούσαν σχεδόν οι μισές πωλήσεις όπλων από το 2007 ως το 2011, σύμφωνα με μελέτη ενός ινστιτούτου έρευνας η οποία δημοσιεύεται σήμερα Δευτέρα.

    Η ποσότητα των παγκόσμιων πωλήσεων όπλων αυξήθηκε κατά 24% την πενταετή αυτή περίοδο σε σύγκριση με εκείνη από το 2002 ως το 2006, σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Μελετών για την Ειρήνη, το οποίο εδρεύει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας (Stockholm International Peace Research Institute, SIPRI).

    Η Ινδία εισήγαγε το 10% των όπλων που πωλήθηκαν παγκοσμίως. Οι κύριοι προμηθευτές της, πέραν της Ρωσίας από την οποία προήλθε το 80% των όπλων που αγόρασε, ήταν η Βρετανία και το Ισραήλ.

    «Οι αγορές της Ινδίας έχουν κίνητρο ένα φάσμα διαφορετικών παραγόντων», δήλωσε ο Μαρκ Μπρόμλεϊ, ερευνητής στο πρόγραμμα πωλήσεων όπλων, στο Γερμανικό Πρακτορείο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η αντιπαλότητα με το Πακιστάν και με την Κίνα, «ανησυχίες [για την ασφάλεια] στο εσωτερικό, όπως οι εσωτερικές συγκρούσεις και η τρομοκρατία», καθώς και η προσπάθεια που κάνει το Νέο Δελχί να «επεκτείνει» τις επιχειρησιακές δυνατότητες του ινδικού πολεμικού ναυτικού , πρόσθεσε ο Μπρόμλεϊ.

    Οι υπόλοιποι τέσσερις μεγαλύτεροι εισαγωγείς όπλων την ίδια περίοδο εντοπίζονται επίσης στην Ασία: ήταν η Νότια Κορέα (6%), το Πακιστάν και η Κίνα (5%) και η Σιγκαπούρη (4%).

    Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν το 30% των πωλήσεων όπλων παγκοσμίως την περίοδο 2007-2011, διαθέτοντας οπλικά συστήματα σε πάνω από 80 χώρες. Η Νότια Κορέα, η Αυστραλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) ήταν οι τρεις μεγαλύτεροι αγοραστές αμερικάνικων όπλων, σύμφωνα με την ενημερωμένη Βάση Δεδομένων για τις Πωλήσεις Όπλων του SIPRI.

    Τα αεροσκάφη έφθασαν το 63% του όγκου των εξαγωγών όπλων των ΗΠΑ την περίοδο αυτή. Το 2011, η Σαουδική Αραβία συνήψε με την Ουάσινγκτον μια συμφωνία για την αγορά 154 μαχητικών F-15SA, το μεγαλύτερο συμβόλαιο των τελευταίων δύο δεκαετιών, σύμφωνα με το SIPRI.

    Το ποσοστό της Ρωσίας στις παγκόσμιες πωλήσεις όπλων ανήλθε στο 24% και ήταν η κύρια προμηθεύτρια της Κίνας, που επίσης αύξησε τις εξαγωγές της. «Ένα από τα πράγματα που βλέπουμε πιο ξεκάθαρα είναι η ανάδυση της Κίνας ως εξαγωγέα» όπλων, σημείωσε ο Μπρόμλεϊ, προσθέτοντας ότι αυτό κυρίως οφείλεται στο Πακιστάν, που αγοράζει κινεζικά οπλικά συστήματα για το ναυτικό και μαχητικά αεροσκάφη.

    Η Κίνα είχε καταγράψει επιτυχίες ως εξαγωγέας και την δεκαετία του 1980, όμως διαθέτοντας πολύ λιγότερο προηγμένο εξοπλισμό. Μένει να φανεί εάν η Κίνα θα είναι σε θέση να βρει άλλους πελάτες για να «καλύψει το κενό» όταν ο τρέχων κύκλος αγορών του Πακιστάν ολοκληρωθεί, επισήμανε.

    Στις δυνητικές εξαγωγικές αγορές για την Κίνα συμπεριλαμβάνονται η Αφρική και Μέση Ανατολή. Όμως, καθώς η Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι ήδη παρούσες εκεί, ο ανταγωνισμός πιθανότατα θα είναι «έντονος», επισήμανε ο Μπρόμλεϊ.

    Η Γερμανία βρέθηκε στην τρίτη θέση στις εξαγωγές όπλων παγκοσμίως, με το 9% του συνόλου. Οι κύριοι πελάτες της ήταν η Ελλάδα, η Νότια Κορέα και η Νότια Αφρική. Στα είδη που εξήχθησαν περιλαμβάνονται υποβρύχια και φρεγάτες. Κρίνοντας από τις γνωστές παραγγελίες, η Γερμανία μοιάζει πιθανό να παραμείνει «μεγάλη εξαγωγέας για πολλά χρόνια», ανέφερε ο Μπρόμλεϊ, επικαλούμενος τη ζήτηση για εξοπλισμό που προσφέρει η χώρα, όπως θωρακισμένα οχήματα, άρματα μάχης και συστήματα για το ναυτικό.

    Η Γαλλία βρέθηκε στην τέταρτη θέση στις εξαγωγές, με ποσοστό 8% σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Βρετανία ανήλθε στην πέμπτη θέση, με ποσοστό 4% και πωλήσεις του μαχητικού Eurofighter Typhoon στη Σαουδική Αραβία, μεταξύ άλλων.

    Στην Αφρική, η Αλγερία, το Μαρόκο και η Νότια Αφρική έκαναν τα τρία τέταρτα όλων των εισαγωγών όπλων την υπό εξέταση περίοδο. Στη βόρεια Αφρική, οι πωλήσεις συμβατικών όπλων αυξήθηκαν 273% από την μια πενταετία στην άλλη, κυρίως λόγω των μαροκινών εισαγωγών, που αυξήθηκαν 443%.

    Η Συρία αύξησε κατά 580% τις εισαγωγές όπλων σε όγκο από την 5ετία 2002-2006 στην περίοδο 2007-2001, σύμφωνα με το Ινστιτούτο.

    Χιλή και Βενεζουέλα είχαν μαζί το 61% των εισαγωγών όπλων στη Λατινική Αμερική, ωστόσο η Βραζιλία προβλέπεται να γίνει πολύ πιο σημαντική τα επόμενα χρόνια. Η Βενεζουέλα ανέβηκε από την 46η στην 15η θέση στις εισαγωγές όπλων, με αύξηση 555%, σύμφωνα με το SIPRI.

    Η βάση δεδομένων του SIPRI, η οποία δεν περιλαμβάνει ελαφρά όπλα, βασίζεται σε ανοικτές πηγές, από εθνικές και τοπικές εφημερίδες ως εξειδικευμένα περιοδικά, καθώς και σε κυβερνητικές και εταιρικές ανακοινώσεις. Ο πενταετής κύκλος χρησιμοποιείται ώστε να αποφεύγονται οι διακυμάνσεις που μπορεί να προκληθούν από ένα μεγάλο συμβόλαιο μια ορισμένη χρονιά. Η βάση καταγράφει ποσότητες πωλήσεων ή αγορών και όχι την αξία των συστημάτων.

    Το ανεξάρτητο Ινστιτούτο ιδρύθηκε το 1966 από το κοινοβούλιο της Σουηδίας. Παρακολουθεί τις εξοπλιστικές δαπάνες και τις ένοπλες συρράξεις και δημοσιεύει κάθε χρόνο σχετικά στοιχεία. Ειδικεύεται επίσης σε ζητήματα ελέγχου όπλων και αφοπλισμού.


e-typos.com
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

«Επιδημία» τυφλών σε Ζάκυνθο, Κρήτη και Μακεδονία


Δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις ατόμων που λαμβάνουν παράνομα προνοιακά επιδόματα έφερε στο φως η διαδικασία της απογραφής των δικαιούχων. Θα ακολουθήσουν νέοι έλεγχοι, ώστε να αποκλειστούν περιπτώσεις ασφαλισμένων, οι οποίοι λαμβάνουν βοήθημα χωρίς να το δικαιούνται
Οργιο εξαπάτησης των κρατικών υπηρεσιών αποκαλύπτει η καταγραφή των δικαιούχων επιδομάτων πρόνοιας. Η διαδικασία, που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, έδειξε ότι απογράφηκαν λιγότεροι από 50.000 από τους 240.000 πολίτες που λάμβαναν κάθε μορφής επίδομα. Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υγείας, στη μεγάλη τους πλειονότητα όσοι δεν απογράφηκαν είναι άτομα που δεν μπόρεσαν να εκδώσουν τα έγγραφα που πιστοποιούν την αναπηρία τους.
Αναλυτικά στοιχεία για την απογραφή αναμένεται να δώσουν σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο αρμόδιος υφυπουργός Μάρκος Μπόλαρης.


ethnos.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Εκατοντάδες οι ενδιαφερόμενοι για οδηγοί ταξί στην Αυστραλία


Πάνω από 500 Έλληνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία για να εργαστούν ως οδηγοί ταξί, σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun που φιλοξενεί δηλώσεις του ομογενή ιδιοκτήτη της Taxilink, Ηρακλή Κατσιαμπάνη, εταιρία που μαζί με την "Ambassador Taxis" του Γιάννη Βλασόπουλου και την "Cabways" των αδερφών Σικαβίτσα διαχειρίζονται περισσότερα από 500 ταξί, σε σύνολο 5.000 στη Μελβούρνη.
Η Μελβούρνη αυτή την εποχή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα έλλειψης οδηγών ταξί, αλλά εκφράζονται αμφιβολίες αν το εγχείρημα των ομογενών πετύχει, καθώς η μετανάστευση στην Αυστραλία είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Για να μεταναστεύσει κανείς στην Αυστραλία είναι χρονοβόρο και δαπανηρό και η χώρα δέχεται μόνο ειδικευμένους εργαζόμενους
Ο κ. Κατσιαμπάνης δηλώνει πως από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι επιδιώκεται η "εισαγωγή" χιλίων οδηγών ταξί από την Ελλάδα το τηλέφωνό του "πήρε φωτιά". "Ήταν αδύνατο να τους ενημερώσουμε όλους τηλεφωνικά" είπε και πρόσθεσε πως ήδη έγιναν εκατοντάδες αιτήσεις.
"Ενισχύσαμε την ιστοσελίδα μας για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από εκεί όλες τις πληροφορίες και να κάνουν σχετική αίτηση" είπε ο κ. Κατσιαμπάνης.
Υπογραμμίζεται ότι, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης, "έως τώρα δεν έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση της χώρας μας κανένα πρόγραμμα που να προβλέπει τη μαζική μετακίνηση από την Ελλάδα ενδιαφερομένων να εργαστούν στα ταξί της Αυστραλίας".
Ο κ. Κατσιαμπάνης επιμένει πως οι πρώτοι Έλληνες οδηγοί ταξί θα βρίσκονται στη Μελβούρνη σε ένα δεκαπενθήμερο.
Για την υλοποίηση του εγχειρήματος, μάλιστα, προτίθεται να λειτουργήσει από τις 2 Απριλίου και δική του "Ακαδημία Ταξί", για την επιμόρφωση κάθε ενδιαφερόμενου στα πρότυπα άλλων παρόμοιων σχολών.
"Έλληνες εκπαιδευτές θα τους διδάξουν όλα τα απαραίτητα. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών είναι δωρεάν. Μοναδική υποχρέωση όσων εκπαιδευτούν θα είναι να δουλέψουν μαζί μας τουλάχιστον για τρεις μήνες. Θα βγάζουν καθαρά έως και 1.000 δολάρια την εβδομάδα, δουλεύοντας εξαήμερο από 10-12 ώρες καθημερινά", υποστηρίζει ο κ. Κατσιαμπάνης.


news247.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Βενιζέλος: «Συλλογική προσπάθεια, που δεν αφήνει κανέναν απ' έξω»


«Σήμερα επανιδρύθηκε η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες» τόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνοντας, ταυτόχρονα, συγκινημένος από τη συμμετοχή των μελών, στελεχών και φίλων του Κινήματος στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής προέδρου από τη βάση.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από τη συμμετοχή των απλών πολιτών, προσθέτοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι που νιώθουν την κρίση στο πετσί τους, ξέρουν πως το ΠΑΣΟΚ έδωσε έναν αγώνα εθνικής επιβίωσης και τώρα δίνει τον αγώνα για την ανάκαμψη της χώρας και την έξοδό της από την κρίση.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ της προσπάθειας για την αναγέννηση της παράταξης, αλλά και για τη διαμόρφωση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας. Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας, που δεν αφήνει απ' έξω κανέναν» υπογράμμισε, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας.

Σήμερα, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση, είναι μία ανοιξιάτικη μέρα ανατροπής των εντυπώσεων που κάποιοι καλλιέργησαν τόσο καιρό για το Κίνημα. Ακόμη, τόνισε ότι με τη σημερινή διαδικασία το ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία μια μεγάλη άσκηση πολιτικής και οργανωτικής ετοιμότητας.

«Με την εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής συμμετοχής τους, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν απλά να αναδείξουν και να στηρίξουν το νέο πρόεδρο του Κινήματος. Ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ότι δεν έχασε την ψυχή του, πως είναι εφικτός ο στόχος μας για νίκη στις εκλογές, για πρωτιά, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να έχει τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις» εκτίμησε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.

«Έχουμε πλήρη συνείδηση των λαθών και των καθυστερήσεων... Ξέρω πόση είναι η πίκρα, ξέρω ότι σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας άνεργος, ξέρω τι σημαίνει να μειώνεται η σύνταξη» ανέφερε ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας εκ νέου αυτοκριτική. Η χώρα, συνέχισε, μπήκε σε μία δοκιμασία, αλλά τώρα υπάρχει και πάλι ελπίδα επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης, χρειάζεται, όμως, δουλειά, σχέδιο, ενότητα, να σπάσουμε αγκυλώσεις.

Σημειώνεται ότι, με βάση τις εκτιμήσεις της Ιπποκράτους, ο αριθμός των ψηφισάντων θα φτάσει τις 240.000, καθώς, με καταμετρημένο το 75,91%, ψήφισαν 180.714. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος λαμβάνει 175.887 ψήφους (97,33%), τα λευκά ψηφοδέλτια ανέρχονται σε 3.653 και τα άκυρα σε 1.174. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σήμερα, ο Ευ.Βενιζέλος παραιτείται από υπουργός Οικονομικών

Το βράδυ της Κυριακής οι κύριοι Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκαν από κοινού τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον πέμπτο όροφο της Ιπποκράτους. Ο πρώτος για να τον συγχαρούν, ο δεύτερος για να τον αποχαιρετίσουν. Στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τον Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να υποβάλλει την παραίτησή του. Ταυτόχρονα θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις εκκρεμότητες του υπουργείου Οικονομικών και της αντιπροεδρίας. Η τελευταία συνάντησή τους με την παλιά ιδιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι και η πρώτη με τη νέα του. Ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανταλλάξει απόψεις με τον Λουκά Παπαδήμο για το χρόνο των εκλογών. Τυπικά η απόφαση θα ληφθεί και θα ανακοινωθεί σε νέο κύκλο συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς ή σε συμβούλιο των αρχηγών υπό την προεδρία του. Ακολούθως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πάει στο γραφείο του στην Ιπποκράτους, όπου θα δεχθεί τον Μιχάλη Καρχιμάκη. Ο νέος πρόεδρος θα ζητήσει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ώστε το κόμμα να προετοιμαστεί για τις εκλογές. Θα ακολουθήσει σύσκεψη του επιτελείου από την οποία θα ανακοινωθούν:

    Η εκλογική επιτροπή και το πότε θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας.

    Η επιτροπή προγράμματος.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου.

    Ο νέος διευθυντής του κόμματος.

    Ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Νωρίτερα,  στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ το πρώτο του ταξίδι εκτός Αθηνών θα γίνει πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη. Εντός των ημερών θα ανακοινώσει και την επιστροφή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ των στελεχών που συμμετείχαν στη ψηφοφορία: Μιλένα Αποστολάκη, Βάσω Παπανδρέου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και άλλοι.

Η τυπική διαδικασία παράδοσης της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Παπαναδρέου και παραλαβής των καθηκόντων από τον κ. Βενιζέλο προγραμματίζεται γις τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας.



protothema.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...