Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παπανδρέου "απολογείται" για 15 κατηγορίες



Να δικαιολογήσει τα έργα και τις ημέρες του επιχειρεί ο Γιώργος Παπανδρέου με κείμενο συνεργατών του που δημοσιεύεται στο smartpost, και τιτλοφορείται «Σπάμε 15 μύθους».  

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντάει σε βασικές κατηγορίες των πολιτικών αντιπάλων του και επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και ειδικά στην κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία «γνώριζε, αλλά απέκρυπτε, τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας».

«Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε ότι το 6% έλλειμμα για το οποίο δεσμευόταν η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, ότι το έλλειμμα πήγαινε για διψήφιο-δεν γνωρίζαμε ότι το έλλειμμα είχε ήδη φτάσει στο οχτάμηνο στο 10% , ότι η ΕΕ προειδοποιούσε από τον Ιούλιο για έλλειμμα μεγαλύτερο του 10%. Η κυβέρνηση Καραμανλή γνώριζε, αλλά απέκρυπτε» αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ στην κατηγορία ότι «φούσκωσε» το έλλειμμα του 2009 τονίζεται: «Ακόμη και η ΝΔ που υποστήριζε μέχρι πρότινος ότι το έλλειμμα του 2009 «διογκώθηκε» τεχνητά, πλέον αποδέχεται και υπογράφει ότι όντως το έλλειμμα του 2009 ξεπέρασε το 15%.




Πηγή πρωτο θεμα
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Όταν το λάδι γίνεται έργο τέχνης [εικόνες]


Όταν το λάδι γίνεται έργο τέχνης [εικόνες]

Η χρήση των φακών macro στην φωτογραφία είχαν από την πρώτη στιγμή εντυπωσιακά αποτελέσματα και έκαναν τον καλλιτέχνη και το κοινό να δει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα με «άλλο μάτι». Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι macro φωτογραφίες από σταγόνες λαδιού.
Η φωτογράφος Αντριάνα Καπλάροβα Χαουζνεροβα από την Πράγα κατάφερε να κάνει τέχνη με συνηθισμένα υλικά καθημερινής χρήσης και παρουσίασε πρόσφατα τη δουλειά της σε μία εντυπωσιακή έκθεση
Η Χαουζνέροβα έβαλε στο φακό σταγόνες λαδιού, οι οποίες μπορούν να παράγουν πανέμορφες αφηρημένες εικόνες, καθώς κολλάνε η μία δίπλα στην άλλη σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και αλλάζουν χρώματα κερδίζοντας τις εντυπώσεις και του πλέον απαιτητικού θεατή
Όπως αναφέρει η ίδια η καλλιτέχνης για την έκθεσή της: «Βασικός σκοπός μου είναι να θυμίσω στον κόσμο ότι πολλές φορές παραβλέπουμε πολλές μαγικές, μικροσκοπικές λεπτομέρειες που υπάρχουν στον κόσμο γύρω μας».









Πηγή iefimerida.gr 
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Δύο ταξιαρχίες "βύσματα" υπηρετούσαν στην Αθήνα! Αποκάλυψη-σοκ

Δύο ταξιαρχίες `βύσματα` υπηρετούσαν στην Αθήνα! Αποκάλυψη-σοκ

Δύο ολόκληρες ταξιαρχίες “ρουσφετιών” υπηρετούσαν σε μονάδες της Αθήνας, την περίοδο που ήταν Αρχηγός ΓΕΣ, ο στρατηγός Κώστας Ζιαζιάς.

“Θα ήταν παράδοξο να σας πω ότι δεν είχα δεχτεί πιέσεις για ρουσφέτια. Δεν μπορούσα να αντέξω να κυκλοφορούν στην Αθήνα 3917 στρατιώτες, δύο ταξιαρχίες δηλαδή! Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου μείωσα τον αριθμό σημαντικότατα. Μου έλεγαν ρίξε νερό στο κρασί σου! Γι΄ αυτό φθάσαμε εδώ τη χώρα. Επειδή νερώναμε το κρασί μας!”

Τα όσα αποκάλυψε ο πρώην Α/ΓΕΣ ,σε συνέντευξή του προκαλούν πραγματικά σοκ! Γιατί αποδεικνύουν ότι τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν εκείνες τις ημέρες της παραίτησης του Αρχηγού, το περασμένο καλοκαίρι, όχι μόνο δεν ήταν υπερβολικά,αλλά δεν προσέγγιζαν καν το μέγεθος της  απρέπειας έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων!

  





Κατά τ΄ άλλα οι υπουργοί μας διαβεβαιώνουν για την αξιοκρατία... 


Πηγή onalert
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Συγκλονιστικό video: μετεωρίτες πέφτουν στη Γη! - Τραυματισμοί και υλικές ζημιές στη Ρωσία



Ένα συγκλονιστικό video, μια απίστευτη εικόνα!

Η κάμερα έχει μπει στο ON, το αυτοκίνητο κινείται και ο φακός καταγράφει έναν μετεωρίτη που πέφτει στη Γη!




Η είδηση πως στη Ρωσία και συγκεκριμένα στα Ουράλια οι κάτοικοι έζησαν στιγμές... τρόμου όταν μετεωρίτες που μπήκαν στην ατμόσφαιρα άρχισαν να “σκάνε” στον αέρα, είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Φανταστείτε να το βλέπετε κιόλας!

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εσωτερικών, τουλάχιστον 150 άνθρωποι χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια. Κανείς τους όμως δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι περισσότεροι τραυματισμοί οφείλονται σε σπασμένα τζάμια. 
Από τις ισχυρότατες εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας έσπασαν τζάμια κτιρίων και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σχολείο του Τσέλιαμπινσκ. 

 

Συγκλονιστικές και οι εικόνες βιβλικής καταστροφής σε εργοστάσιο που υπέστη ζημιές από την έκρηξη! 

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS - rt.com
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...