Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κρήτη: ''Δεν την αντέχω άλλο''- 87χρονος έκανε αίτηση διαζυγίου!




Θέλει να χωρίσει την 70χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια...









Αίσθηση προκάλεσε χθες (28-09-2011) στα δικαστήρια του Ηρακλείου η περίπτωση ενός 87χρονου, που βρέθηκε στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, ζητώντας να χωρίσει από την 70χρονη σύζυγο του!

Η τελευταία είναι αλλοδαπή και παντρεύτηκαν πριν από 8 χρόνια. Φαίνεται μάλιστα να είχαν αρμονικό έγγαμο βίο. Ωστόσο τα προβλήματα στην σχέση τους ανέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο υπερήλικας που εμφανίστηκε στο δικαστήριο με το μπαστουνάκι στο χέρι, υποστηρίζει ότι η σύζυγος του τον είχε παραμελήσει και ότι τον εγκατέλειψε. Κάτι που ωστόσο δεν αποδέχεται η άλλη πλευρά, η οποία πιστεύει ότι το διαζύγιο είναι «δάκτυλος» των παιδιών του υπερήλικα ώστε η 70χρονη να μην αποκτήσει συνταξιοδοτικά και κληρονομικά δικαιώματα καθώς ο 87χρονος είναι αρκετά ευκατάστατος.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 70χρονη αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι μετά από τις έντονες πιέσεις που της ασκήθηκαν από τον σύζυγο της.

Η υπόθεση αυτή δεν ήταν η μοναδική που εκδικάστηκε χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου όπου συζητήθηκαν αρκετές περιπτώσεις αντιδικιών που είτε είχαν σχέση με την διεκδίκηση περιουσιακών στοιχείων μετά το διαζύγιο, είτε με προσβολές πατρότητας (και είναι πάρα πολλές), είτε με περιπτώσεις διετούς διάστασης.


Πηγή newsit
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...