Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η Βίβλος του διαβόλου

Η Βίβλος του διαβόλου

Η Βίβλος του Διαβόλου, ή αλλιώς «Codex Gigas», είναι ένα μοναδικό χειρόγραφο βιβλίο του Μεσαίωνα, με μήκος 93 εκατοστά και βάρος 74 κιλά! Το περιεχόμενό του είναι αρχαίες ιστορίες, ιατρικές θεραπείες μαγικά ξόρκια. 

Αποτέλεσε αντικείμενο πόθου για πολλούς και συνάμα την καταστροφή τους. Θεωρείται καταραμένο και εικάζεται ότι γράφτηκε σε μία μόνο νύχτα! Αξίζει να σημειώσουμε ότι παλαιότερα θεωρούνταν το όγδοο θαύμα του κόσμου. Ο συγγραφέας του παραμένει άγνωστος!

Γράφτηκε στις αρχές του 13αι. σε ένα μοναστήρι της Βοημίας κι ήταν ένα από τα πιο ανεκτίμητα έργα τέχνης της χώρας. Γραμμένη στα λατινικά, περιλαμβάνει την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, μια νεκρολογία του μοναστηριού στο Poleridge, μια λίστα με τα μέλη της αδελφότητας του μοναστηρίου, και το αρχαιότερο Τσεχο-λατινικό χρονικό. 

Για ποιο λόγο, με ποιο τρόπο και από ποιον γράφτηκε η «Βίβλος του Διαβόλου» αποτελεί μυστήριο μέχρι σήμερα. Ο θρύλος αναφέρει ότι το βιβλίο γράφτηκε από ένα μοναχό, ο οποίος χτίστηκε ζωντανός επειδή παραβίασε έναν κώδικα του μοναστηριού. 

Προκειμένου να απαλλαγεί από αυτή την τιμωρία, υποσχέθηκε να γράψει το μεγαλύτερο χειρόγραφο του κόσμου μέσα σε μια νύχτα. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ήταν αδύνατο να εκπληρώσει την υπόσχεσή του, ζήτησε από το Διάβολο να τον βοηθήσει. 

Η ευχή του εισακούστηκε. Ο Διάβολος, στον οποίο ο μοναχός πούλησε την ψυχή του, απεικονίζεται στο Penitential, ένα κεφάλαιο που έχει τη μορφή ενός βιβλίου για ιερείς και περιλαμβάνει ποικίλα σύμβολα και διαφορετικές μορφές μεταμέλειας, λέγεται ότι ανέλαβε τη συγγραφή της δαιμονικής βίβλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

''UFO άρπαξαν και θυσίασαν 8.000 αγελάδες και ταύρους''




Δεν πρόκειται περί αστείου αλλά για επίσημες αναφορές πρακτόρων του FBI που σκόρπισαν τον πανικό στο Λευκό Οίκο στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αλλά και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980.
 








Στα αποχαρακτηρισμένα πλέον, πρώην απόρρητα έγγραφα των ομοσπονδιακών πρακτόρων που διέρρευσαν στο Internet, υπάρχουν αναφορές για μαζικές ''απαγωγές'' βοοειδών από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.Με έκπληξη διαβάζουμε πως οι εξωγήινοι άρπαζαν τα ζώα και μετά τα ξαναπετούσαν νεκρά στη γη, σε νοτιοδυτικές περιοχές των Η.Π.Α, αφού προηγουμένως τους είχαν μυστηριωδώς αφαιρέσει τις γλώσσες, τα χείλη, τα όργανα αναπαραγωγής, τα μάτια και τα αυτιά ενώ βρέθηκαν επίσης ζώα χωρίς κόκκαλα και ''αποστραγγισμένα'' από αίμα!
 
Ο φόβος για τους εξωγήινους που έκαναν θυσίες ζώων κυρίευσε πρώτα τους κτηνοτρόφους σε New Mexico, Nebraska και Colorado και μετά την Washington.
 
Τον Ιανουάριο του 1979 ο γενικός εισαγγελέας των Η.Π.Α Griffin Bell έγραψε στον γερουσιαστή Harrison Schmitt : ''Από τις αποδείξεις που μου έστειλαν προκύπτει ένα πολύ περίργο φαινόμενο''.
 
Τρομοκρατημένος ένας αστυνομικός ανέφερε στα κεντρικά στους ανωτέρους του : ''Ένας 11 μηνών ταύρος πετάχτηκε από ένα είδος αεροσκάφους βόρεια ενός ράντσου.Τα όργανα αναπαραγωγής του είχαν αφαιρεθεί από ένα αιχμηρό αντικείμενο μεγάλης ακρίβειας.Τα κόκκαλα του είχαν αφαιρεθεί και η σάρκα του είχε μία περίεργη ροζ απόχρωση.''
 
Το μυστήριο δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και έτσι αναπτύχθηκαν θεωρίες, από το FBI μάλιστα, ότι επρόκειτο για απόρρητα βιολογικά πειράματα που διεξήγαγαν από κοινού η CIA και το υπουργείο Ενέργειας.

Πηγή newsit.gr
 

Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Χτυπάς παλαμάκια και βγαίνει! Επαναστατικό σουτιέν! Βίντεο




Κι αν αντέξει το... σουτιέν θα φανεί στο χειροκρότημα...



Είναι ο καημός πολλών αρσενικών... Να δυσκολεύονται πάνω στο πάθος τους, να βγάλουν το στηθόδεσμο της συντρόφου τους... Ε λοιπόν ένα επαναστατικό σουτιέν λύνει το μεγάλο πρόβλημα της αμηχανίας..

Λέγεται clap off bra και υπόσχεται να κάνει εύκολη τη ζωή των ανδρών αφού με ένα, δύο... παλαμάκια "εκτοξεύεται" κυριολεκτικά από την θέση του και ...απελευθερώνει τα γυναικεία στήθη!

Ο δημιουργός του πραγματικά πρωτότυπου στηθόδεσμου, εμπνεύστηκε από ένα ρεπορτάζ που διάβασε για τα εσώρουχα της Συρίας και μετά, χρησιμοποίησε την φαντασία του και τις τεχνολογικές του γνώσεις. Εδώ μπορείς να μάθεις βήμα βήμα πως κατάφερε να κατασκευάσει  το  clap off bra καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε...Κι αν αντέξει το... σουτιέν θα φανεί στο χειροκρότημα...

Η αλήθεια είναι ότι για να κατασκευάσεις κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι απεριόριστο ελεύθερο χρόνο (μόνο και μόνο για να σκεφτείς την ιδέα) γνώσεις ραπτικής και γνώσεις ...προχωρημένης τεχνολογίας.



Πηγή  TLife.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ο πρόεδρος της Τσεχίας κλέβει μπροστά στην κάμερα!




Κι όμως όσα θα δείτε στο βίντεο είναι πραγματικά. Το να κλέψει κάποιος κάτι σίγουρα είναι αδίκημα αλλά να βλέπεις τον πρόεδρο μιας χώρας να κλέβει και μάλιστα μπροστά στις κάμερες;






Το πιο ενοχλητικό πράγμα είναι όταν κάποιος δεν επιστρέφει το στυλό που δανείζεται. Ο Τσέχος πρόεδρος Vaclav Klaus, βρισκόταν σε επίσκεψη στη Χιλή όταν σε δημοσιογραφική διάσκεψη με τον πρόεδρο της Χιλής, Sebastian Pinera, πιάστηκε στη κάμερα να τσεπώνει το στυλό με το οποίο υπέγραψε τη συμφωνία, και ενώ ο Χιλιανός πρόεδρος μιλά στους δημοσιογράφους!
 
Σύμφωνα με το Reuters Τσέχοι πολίτες κατηγορούν τον πρόεδρό τους ότι είναι κλεπτομανής. Ο περίγυρος του ανέφερε ότι ο πρόεδρος Klaus «εδικαιούτο» το στυλό.
 
 
Εμείς τι να πούμε....

Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Στο φως άγνωστα αρχεία του FBI για τους εξωγήινους

Στο φως άγνωστα αρχεία του FBI για τους εξωγήινους


Πολλοί θεωρούν ότι οι κυβερνήσεις αποκρύπτουν την πραγματικότητα

Μπορεί να είναι απλά σύμπτωση, αλλά οι θιασώτες των θεωριών συνομωσίας μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι, καθώς το FBI έδωσε στη δημοσιότητα εκατοντάδες απόρρητες αναφορές σχετικές με τις έρευνες για την ύπαρξη UFO, δηλαδή ιπτάμενων αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας.

Η υπόθεση που ξεχωρίζει είναι το μυστήριο του Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινοι βρέθηκαν στην έρημα το 1947, δίνοντας έτσι το έναυσμα για χιλιάδες υποθέσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το FBI σημείωσε ότι βρέθηκαν τρεις ιπτάμενοι δίσκοι και εννέα εξωγήινοι. Και σήμερα, όμως, πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται στην αναφορά είναι ακόμα λογοκριμένα.

Αν και στην αρχή η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε επίσημα ότι εντόπισε τα συντρίμμια ιπτάμενων δίσκων, στη συνέχεια αναγκάστηκε να ανασκευάσει, ισχυριζόμενη ότι τα ευρήματα ανήκαν σε μετεωρολογικό μπαλόνι.

Πολλοί πιστεύουν ότι η ύπαρξη εξωγήινων είναι εξαιρετικά πιθανή και πολλά στοιχεία κρύβονται εσκεμμένα, ώστε να μην προκληθεί πανικός στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η δημοσιοποίηση των φακέλων του Ρόσγουελ πάντως, αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον των μελετητών και ιδίως εκείνων που θεωρούν ότι οι κυβερνήσεις αποκρύπτουν την πραγματικότητα.
Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ποτίζει με... γάλα

Ποτίζει με... γάλα


Η ραδιενέργεια σκοτώνει την παραγωγή

Εξακολουθούν να πετούν τα προϊόντα τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στην περιοχή κοντά στη Φουκουσίμα όπου η διαρροή ραδιενέργειας συνεχίζεται μετά το σεισμό και το φονικό τσουνάμι της 11ης Μαρτίου. 

Μία από τις φάρμες της περιοχής πετά καθημερινά περίπου 1.200 λίτρα γάλακτος και στέλνει δείγματα στην κυβέρνηση, ωστόσο δεν έχει ακόμα πάρει θετική απάντηση για τη δυνατότητα διάθεσης του γάλακτος στην αγορά..
.
Πηγή newsbeast.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Ελεύθερη η σύζυγος που έκαψε το πέος του άνδρα της



Η ίδια κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία όμως τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να την καταδικάσει σε έξι χρόνια με αναστολή. Γιατί όμως;







Ελεύθερη αφέθηκε μία γυναίκα από την Αδελαΐδα, που έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, παρότι κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία.
 
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, "προκλήθηκε" από τον σύζυγό της όταν έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση και "έχασε τον έλεγχο του εαυτού της" και έτσι την καταδίκασε σε φυλάκιση έξι χρόνων με αναστολή.
 
Κατά την διάρκεια της δίκης η Ναραγιάν είπε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά "απλά να του κάψει τα γεννητικά όργανα για να μην πάει με άλλη γυναίκα".
 
Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα δύο ανήλικα παιδιά της, που ανέφεραν ότι επί χρόνια ο 47χρονος πατέρας τους, Σατίς Ναραγιάν, κακοποιούσε τη μητέρα τους.
 
Η Ρατζίνι Ναραγιάν χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της, το 2008. Ο ίδιος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω σοβαρών εγκαυμάτων.
 
Μαζί με τον Ναραγιάν κάηκε και το σπίτι του ζεύγους αξίας 900.000 δολαρίων Αυστραλίας.

Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Βρέθηκαν τα καρφιά της Σταύρωσης;




Τα δυο αυτά καρφιά βρέθηκαν σε έναν τάφο ηλικίας 2.000 ετών στην Ιερουσαλήμ. Και ο αρχαιολογος που τα ανακάλυψε υποστηρίζει οτι ήταν τα καρφιά που χρησιμοποιήθηκαν για την Σταύρωση του Ιησού.

















Τα δυο καρφιά έχουν μήκος μόλις 6 εκατοστά το καθένα είχαν πρωτοανακαλυφθεί το 1990 και πιστευόταν οτι ανήκαν στον Καϊάφα.
'Ομως, λίγο μετά την ανασκαφή ο τάφος ξανασφραγίστηκε και τα καρφιά είχαν μυστηριωδως εξαφανιστεί μέχρι σήμερα.

Σε ένα νέο ντοκυμαντέρ με τίτλο "Τα καρφιά του Σταυρού" ο Σίμτσα Γιακομποβισι υποστηρίζει οτι μετά από επεξεργασία σε ειδικό εργαστήριο από ανθρωπολόγους τα καρφιά ήταν όντως αυτά με τα οποία σταυρώθηκε ο Χριστός.
Παρόλα αυτά η ανακάλυψή του αυτή δεν έτυχε θερμής υποδοχής. Το ντοκυμαντέρ ξεκινά με την επίσκεψη στον συγκεκριμένο τάφο.

Ο Γιακομποβίσι με το καρφί ανα χείραςΟ Γιακομποβίσι με το καρφί ανα χείρας

Ο τάφος ξαναανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια εκσκαπτικών εργασιών σε έναν λόφο λίγο μακριά από την παλιά πόλη.

Ο Γιακομποβίσι επιμένει οτι τα καρφιά ήταν της Σταύρωσης με το εξής σκεπτικό: ο ταφος ναι μεν ανηκε στον Καϊάφα ο οποίος όμως ετάφη εκεί με τα καρφιά της Σταύρωσης ως ο άνθρωπος που έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο στο να πάει ο Ιησούς στον Σταυρό.




Πηγή newsit.gr
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...