Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία! (pics)

Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία! (pics)

Φτάνουν τα 635 κιλά αποτελώντας μερικές από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις παχυσαρκίας στην ιστορία.


 Άνθρωποι υπέρβαροι που δεν έχουν απλώς κάποια παραπάνω κιλά.
Γνωρίστε τους .

1. Jon Brower Minnoch (1941 – 1983): 635 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

2. Manuel Uribe (1965 – ): 599 κιλά

perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

3. Carol Yager (1960 – 1994): 545 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

4. Walter Hudson (1944 – 1991): 544 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

5. Rosalie Bradford (1943 – 2006): 544 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

6. Michael Hebranko (1953 – ): 500 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

7. Patrick Deuel (1962 – ): 511 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

8. Robert Earl Hughes (1926 – 1958): 486 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

9. Mayra Rosales (1980 – ): 470 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!
10. Kenneth Brumley (1968 – ): 469 κιλά
perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!

Πηγή newsbomb



Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Μεξικό: Νεκρή η πρώην δήμαρχος που έδινε αγώνα κατά των συμμοριών




Νεκρή βρέθηκε η Maria Santos Gorrostieta, πρώην δήμαρχος του Tiquicheo, που βρίσκεται δυτικά της πόλης του Μεξικού. Η Gorrostieta είχε το προσωνύμιο "η ηρωίδα του 21ου αιώνα" λόγω της μάχης που έδινε εναντίον των καρτέλ ναρκωτικών της χώρας.
Η 36χρονη είχε καταφέρει να επιζήσει από δύο δολοφονικές επιθέσεις εναντίον της αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματα μετά την τελευταία επίθεση που δέχτηκε σε δρόμο της περιοχής που ζούσε.
Η πρώην δήμαρχος και μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε μαχαιρωμένη σε δρόμο της περιοχής αν και επίσημη αιτία θανάτου ήταν σύμφωνα με την αστυνομία, χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι. Τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα και η μέση και το στήθος της είχαν σημάδια από εγκαύματα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι δράστες, πριν τη σκοτώσουν τη βασάνισαν.
Το πτώμα της εντόπισαν κάτοικοι της κοινότητας του San Juan Tararameo. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, είχε δηλώσει την εξαφάνιση της από τις 14 Νοεμβρίου.
Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας εναντίον της έγινε τον Οκτώβριο του 2009, στο El Limone, όταν ένοπλοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια και στο οποίο επέβαινε και ο σύζυγός της ο οποίος έχασε τη ζωή του.
Η επίθεση παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, αλλά η Gorrostieta κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να βγει ζωντανή. Η Gorrostieta, που εξελέγη το 2008, δέχτηκε μία ακόμα επίθεση τρεις μήνες μετά.
Τότε, ομάδα μασκοφόρων της έστησε ενέδρα και άρχισε να εξαπολύει εναντίον της πυρά. Από τις 30 σφαίρες που καρφώθηκαν στο βανάκι στο οποίο επέβαινε, τρεις τη χτύπησαν στο σώμα. Παρόλα αυτά, είχε καταφέρει και πάλι να διαφύγει τον κίνδυνο και να συνεχίσει τον αγώνα της. Μετά από τις επιθέσεις που είχε δεχτεί, είχε το θάρρος να δείξει τα τραύματα της στον φωτογραφικό φακό δηλώνοντας:
"Ήθελα να σας δείξω τις πληγές μου και δεν ντρέπομαι για τα σημάδια που μου άφησαν. Είναι το αποτέλεσμα μιας απάνθρωπης πράξης, που στιγμάτισε τη ζωή μου και της οικογένειάς μου, αλλά δεν το βάζω κάτω".
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις αρχές του Νοεμβρίου, οι αρχές της χώρας είχαν αποσύρει την προσωπική φρουρά της Gorrostieta.
Πάνω από 50.000 άτομα έχουν σκοτωθεί στο Μεξικό κατά τη διάρκεια της "μάχης των καρτέλ". 12,903 έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012, ανάμεσα τους πολλοί αστυνομικοί και μέλη δημοτικών συμβουλίων.
Πηγή: dailymail
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Υπάλληλος της Βουλής με μισθό 10.000 ευρώ το μήνα!




Την παρέμβαση του γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου, Αθανάσιου Παπαϊωάννου προκάλεσε η είδηση ότι υπάλληλος της Βουλής λαμβάνει ως μισθό ποσό που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ το μήνα.
Η υπάλληλος προσελήφθη ως μετακλητή στη Βουλή το 2004, μονιμοποιήθηκε με τον νόμο Σιούφα το 2007 και τοποθετήθηκε στο γραφείο Διασύνδεσης της Βουλής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επί προεδρίας Πετσάλνικου, αντικαθιστώντας δύο υπαλλήλους που υπηρετούσαν μέχρι το 2010 στο ίδιο γραφείο.
Ο γ.γ. του Κοινοβουλίου ανέφερε ότι η υπάλληλος ήταν συνεργάτιδα του Χρήστου Παπουτσή, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει όλα τα τυπικά προσόντα για τη θέση, καθώς έχει δυο πτυχία, μεταπτυχιακά και μιλά τέσσερις γλώσσες.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Παπαϊωάννου, η συγκεκριμένη υπάλληλος, εκτός από τον μισθό της λαμβάνει και επίδομα αλλοδαπής, ύψους 8.000 ευρώ, ποσό που δεν καθορίζεται από τη Βουλή αλλά από το υπουργείο Εξωτερικών και το παίρνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Πηγή news247
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδια τους!




Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.
Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.
   «Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.
   Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.
   Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
   Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.
   Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
   Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.
   Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.

Πηγή newsbomb
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »

Εκταμίευση της δόσης για Ελλάδα - Συμφωνία για μείωση χρέους




Έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν περισσότερες από 13 ώρες, η Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατέληξαν σε συμφωνία για τους τρόπους μείωσης του ελληνικού χρέους και για την εκταμίευση της ζωτικής σημασίας δόσης της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.
Τα ασιατικά χρηματιστήρια, η αγορά πετρελαίου και το ευρώ κινήθηκαν ανοδικά σε ένδειξη ανακούφισης από τη συμφωνία ων Βρυξελλών.
Οι 17 υπουργοί Οικονομικών συμφώνησαν τελικά τη νύκτα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τη μείωση του ελληνικού δημοσίου χρέους στο 124% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, έναντι του 120% που ήταν ο στόχος του ΔΝΤ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων των τελευταίων εβδομάδων.
Αυτό αντιπροσωπεύει ελάφρυνση του ελληνικού χρέους κατά 40 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2020, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές.
"Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επεδίωκε να διασφαλίσει ότι η Ευρωζώνη θα ελάμβανε τα αναγκαία μέτρα που θα έθεταν την Ελλάδα στον δρόμο του βιώσιμου χρέους. Σήμερα είμαι σε θέση να πω ότι αυτό έγινε", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την επίτευξη της συμφωνίας η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ χαιρετίζοντας τη δέσμευση των Ευρωπαίων για τη μείωση κάτω του 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 του ελληνικού χρέους, γεγονός που θα διευκολύνει την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές.
Η συμφωνία για το χρέος άνοιξε τον δρόμο για την εκταμίευση και καταβολή της δόσης της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.
Οι υπουργοί Οικονομικών αποφάσισαν την αποδέσμευση συνολικού ποσού 43,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μία πρώτη δόση ύψους 34,4 δισεκατομμυρίων θα καταβληθεί μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, ενώ το υπόλοιπο θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013.
"Η συμφωνία ήταν πολύ δύσκολη", παραδέχθηκε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, επισημαίνοντας ότι χρειάσθηκε να καταβληθούν "σημαντικές προσπάθειες από όλες τις πλευρές".
Η διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους ήταν για το ΔΝΤ ο απλούστερος τρόπος για τη μείωσή του. Καθώς όμως το ενδεχόμενο αυτό αποκλείσθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ορισμένες χώρες της Ευρωζώνης, οι υπουργοί του Eurogroup διαπραγματεύθηκαν ένα πακέτο από πολύπλοκα μέτρα η εφαρμογή των οποίων θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρέους της Ελλάδας.
Σε αυτά περιλαμβάνεται η επαναγορά από την Ελλάδα τίτλων χρέους, η σημαντική μείωση των επιτοκίων των διακρατικών δανείων που έχει συνάψει η Ελλάδα, η επιμήκυνση κατά 15 χρόνια των ωριμάνσεων των δανείων και η μετακύλιση κατά 10 χρόνια των τοκοχρεολυσίων που καταβάλλει η Ελλάδα για τα δάνεια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τα κέρδη που αποκομίζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες από τα ελληνικά ομόλογα από το 2013 θα επιστρέφουν στην Ελλάδα σε δεσμευμένο λογαριασμό.
"Η απόφαση θα περιορίσει αναμφίβολα την αβεβαιότητα και θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη και την Ελλάδα", δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
"Για την Ευρωζώνη, ήταν ένα πραγματικό τεστ της αξιοπιστίας μας, της ικανότητάς μας να λάβουμε αποφάσεις για τα δυσκολότερα θέματα", δήλωσε από την πλευρά του ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Ολι Ρεν.
"Τα προβλήματα παραμένουν πολύ σημαντικά, σοβαρά, αλλά δώσαμε προοπτική στην Ευρωζώνη και ελπίδα στον ελληνικό λαό", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Πιερ Μοσκοβισί.
"Έχουμε ένα αποτέλεσμα, μπορούμε να το παρουσιάσουμε στο κοινοβούλιο μας για να αποφασίσει", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Εκτός από τη Γερμανία, και άλλες ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να λάβουν την έγκριση του κοινοβουλίου τους. Για το Βερολίνο, ο στόχος είναι να λάβει το πράσινο φως της Κάτω Βουλής, "το αργότερο την Παρασκευή".
Πηγή news247
Read more » Διαβάστε περισσότερα...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...