Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ετοίμαζε νέο, μεγάλο χτύπημα ο Μπιν Λάντεν





Εκατοντάδες ειδικοί αυτές τις ημέρες εξετάζουν τα αντικείμενα, τα έγγραφα και τους υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι του Μπιν Λάντεν και όπως φαίνεται έπεσαν πάνω σε λαβράκι: ανάμεσα στα έγγραφα βρέθηκαν και σχέδια μίας νέας επίθεσης.

Πρόκειται για ένα μεγάλο χτύπημα που ετοίμαζε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σε αμερικανικό έδαφος και το οποίο θα συνέπιπτε με την επέτειο των 10 ετών από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Ένα από τα έγγραφα ανέφερε ότι στόχος θα ήταν σιδηροδρομικές γραμμές σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, χωρίς όμως να αναφέρεται συγκεκριμένο μέρος.

Το χτύπημα θα προκαλούσε τον εκτροχιασμό των τρένων, ωστόσο στα έγγραφα εκφράζονται και αμφιβολίες καθώς αναφέρεται ότι τα τρένα έχουν πια διαθέτουν πολύ υψηλή τεχνολογία και υπερσύγχρονα συστήματα φρένων.
Αναφορά του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας σημειώνει ότι ενώ προκύπτει πως κάτι βρισκόταν στα σκαριά, εντούτοις δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για πιθανούς τόπους ή στόχους.

  
Επίσης, πριν λίγες ώρες ανέβηκε στο YouTube και βίντεο από το σπίτι του Οσάμα Μπιν Λάντεν που έχει παραδοθεί στις φλόγες. Αυτός που ανέβασε το βίντεο δεν είναι άλλος από τον Sohaib Athar, τον άνθρωπο που έγινε διάσημος για την απευθείας μετάδοση της αμερικανικής επιχείρησης μέσω Twitter. Η εικόνα μαγνητοσκοπήθηκε από κινητό τηλέφωνο από το σπίτι που συνορεύει με την έπαυλη.

Δείτε το βίντεο: 


Πηγή protothema
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...