Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«Αποκλειστική» παρέλαση χωρίς τους Έλληνες πολίτες


Είναι τραγική η εικόνα της «αποκλειστικής» παρέλασης με την παρουσία κάποιων δημοσιογράφων για να απαθανατίσουν τις σκηνές...

Με την κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη, η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Σύνταγμα.

Στην στρατιωτική παρέλαση, έλαβαν μέρος ανάπηροι πολέμου, τμήμα του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τμήμα Ευζώνων, πεζοφόρα τμήματα του Στρατού Ξηράς, των Ειδικών Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας.

Επίσης, συμμετείχαν τμήματα της Αστυνομίας, της Σχολής Αξιωματικών και της Σχολής Αστυφυλακών, του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, Λιμενοφυλάκων, τμήματος Υποβρυχίων Αποστολών, διασώστες ελικοπτέρων.

Η παρέλαση έκλεισε με πεζοπόρα τμήματα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δυστυχώς στη μεγάλη παρέλαση, δεν έλαβε μέρος ο Ελληνικός Λαός, αφού η Αστυνομία είχε αποκλείσει τους γύρω χώρους υπό το φόβο των επεισοδίων.

Τα μέτρα της αστυνομίας πριν και κατά της διάρκεια της παρέλασης ήταν δρακόντεια. Ωστόσο, επί της οδού Φιλελλήνων είχαν συγκεντρωθεί περίπου 40 άτομα της οργάνωσης "Σπίθα", ο οποίοι διαμαρτύρονταν για τις εξελίξεις στην Κύπρο.



epikaira.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...