Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Εξαπατούσε ανέργους προσφέροντας ανύπαρκτες δουλειές!

Η ανεργία που μαστίζει τη χώρα αποτελούσε μια πολύ καλή ευκαιρία για έναν επιτήδειο απατεώνα, που έπαιζε με τις ελπίδες ανυποψίαστων ανθρώπων για να επιβιώνει ο ίδιος σε βάρος τους! Ο αδίστακτος 55χρονος δημοσίευε αγγελίες με τις οποίες δήθεν εξασφάλιζε εργασία στη Γερμανία, φυσικά με το αζημίωτο!

Η κομπίνα του απάνθρωπου δράστη ήρθε στο φως από την καταγγελία που έκανε ένας 42χρονος από τη Θάσο στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Το θύμα είχε δει στις 9 Σεπτεμβρίου 2011 μια αγγελία σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για προσφορά εργασίας στο εξωτερικό και επικοινώνησε τηλεφωνικά με το δράστη, ο οποίος εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Γερμανία.

Ο 55χρονος, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για απάτες τέτοιου είδους, έπεισε τον άτυχο άνδρα να καταθέσει 210 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό με το πρόσχημα ότι θα του αγόραζε τα εισιτήρια για τη μετάβασή του στη Γερμανία, τα οποία φυσικά δεν έστειλε ποτέ! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν έχει εξαπατήσει και άλλους απελπισμένους ανέργους.



protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...