Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ποιος αποκαλεί τον Βαρουφάκη «κλαρινογαμπρό» !


Σκληρή κριτική ασκεί στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργος Παπαχρήστος.

Όπως αναφέρει στη στήλη του, ο κ. Βαρουφάκης είναι η επιτομή του ναρκισσισμού. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θέλω να πω ότι με ανησυχούν ιδιαίτερα οι αυξανόμενες φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατά της συμφωνίας που πασχίζει να πετύχει η κυβέρνηση και αυτός ο κλαρινογαμπρός Βαρουφάκης, η επιτομή του ναρκισσισμού. Για το παλικάρι, ενθυμείστε υποθέτω, έχω διαβλέψει ότι δεν θα μακροημερεύσει στην κυβέρνηση και δεν αλλάζω την εκτίμηση μου».

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος επικαλείται αναφορά «σοβαρού οικονομικού παράγοντα», σύμφωνα με τον οποίο «ο άνθρωπος (Βαρουφάκης) δεν υπάρχει. Έχει καταφέρει να εξοργίσει και τους 18 συναδέλφους του στο Eurogroup».

Ακόμη στη συνέχεια του άρθρου αναφέρεται και στον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος «έφερε τον Βαρουφάκη από την Αυστραλία, τον προώθησε στο Πανεπιστήμιο, του άνοιξε δρόμους. Ποιος έκανε τη σκληρότερη και με προσωπικά χαρακτηριστικά επίθεση στον Στουρνάρα, όταν ο τελευταίος ανέλαβε υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά; Μα φυσικά το «ουάου» αγόρι Βαρουφάκης!».



fortunegreece.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...