Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ιαπωνική εταιρεία υπόσχεται κρεμμύδια χωρίς… δάκρυα !


Χάρη στην ιαπωνική εταιρεία House Foods Group, τα δάκρυα που προκαλεί το καθάρισμα των κρεμμυδιών αποτελούν παρελθόν. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει τα πρώτα κρεμμύδια που δεν φέρνουν κλάμα απενεργοποιώντας όλες εκείνες τις ενώσεις που αναπτύσσονται όταν κόβουμε τα κρεμμύδια. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας οι ερευνητές τους έχουν περάσει πάνω από μία δεκαετία μελετώντας τη χημεία των κρεμμυδιών.

Έτσι κατάφεραν να αποδυναμώσουν τα ένζυμα που φέρνουν δάκρυα κατά το κόψιμο των κρεμμυδιών διατηρώντας ανέπαφη τη γεύση τους αλλά και τη θρεπτική τους αξία. Επιπλέον εν τη απουσία του πικάντικου και καυτερού στοιχείου των κρεμμυδιών αυτά γίνονται λιγότερο δύσοσμα! Η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει αυτά τα κρεμμύδια στην παραγωγή και έτσι νοικοκυρές, σεφ και μαγαζάτορες θα μαγειρεύουν χωρίς κλάματα!


perierga.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...