Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτος διασυρμός φιλόζωης

Απίστευτος διασυρμός φιλόζωης στην Πάτρα

Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια Πατρινής φιλόζωης η οποία έβαλε αγγελία σε εφημερίδα και σε ιστοσελίδα ότι χαρίζει σκυλάκια και βρέθηκε απολογούμενη καθώς την αγγελία της την πήραν άγνωστοι διεστραμμένοι και την έβαλαν στο ιnternet σε blog για βασανισμό ζώων!!!

Όπώς λέει στο thebest.gr, όλα ξεκίνησαν πριν απο δύο μήνες, όταν η φιλόζωη της ιστορίας μας έβαλε μια αγγελία σε Πατρινή εφημερίδα (στη στήλη των φιλόζωων) και σε γνωστή ιστοσελίδα της Πάτρας. Στην αγγελία υπήρχε και η φωτογραφία οπό τα πέντε κουτάβια που είχε γεννήσει η σκυλίτσα της. Ζητούσε πέντε αντίστοιχα οικογένειες για να τα υιοθετήσουν.

Οι πέντε οικογένειες βρέθηκαν και πήραν τα κουταβάκια. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Λιγες ημέρες μετά άρχισαν τα δύσκολα. Το τηλέφωνό της άρχισε να χτυπάει ακατάπαυστα από διεστραμμένους που της ζητούσαν να πάρουν τα κουτάβια για να τα βασανίσουν, αλλά και από φιλοζωικές οργανώσεις που την κατήγγειλαν ως βασανίστρια!!!

Τι είχε συμβεί; Κάποιοι παρανοϊκοί, είχαν πάρει την αγγελία της και την είχαν δημοσιεύσει σε blog για βασανισμό ζώων!!!

Όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άνδρες της οποίας την πληροφόρησαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν και να βγάλουν άκρη λόγω του ότι πρόκειται για blog.

Ψάχνοντας ανακάλυψε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 40 τέτοιες σελίδες στο internet με βασανισμούς ζώων και με απίστευτα βίντεο που σε κάνουν να παθαίνεις σοκ.

Ο καιρός πέρασε, άκρη δεν έβγαλε και τα τηλέφωνα σταμάτησαν. Ώσπου ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες άρχισαν οι κλήσεις να πέφτουν ξανά βροχή.

Η συνέχεια της ιλαροτραγωδίας έχει ως εξής: Ό,λα τα blog και οι ιστοσελίδες είχαν φωτογραφία τα σκυλάκια της ιστορίας και κατήγγειλαν τη φιλόζωη που τα έδωσε για...βασανισμό!!!

Ακόμη και σελίδα στο fαcebook έχει δημιουργηθεί για το ζήτημα.

Μιλώντας στο thebest η παθούσα εξέφρασε την απορία της για το πόσο απροστάτευτος μορεί να είναι κανείς στο internet και πόσο μεγάλες διαστάσεις μπορεί να λάβει μια ...φούσκα.

Δηλώνει ότι δεν μπορεί να βρει την ησυχία της, ότι δεν μπορεί επί της ουσίας να αμυνθεί και καλεί τους αρμοδίους να λάβουν θέση και τις φιλοζωικές οργανώσεις να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, καθως είναι δεκάδες οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα παρόμοιων ανωμάλων.

Πηγή: thebest.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...