Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τα... ερωτικά του Καβαλιέρε


Μπορεί ο Καβαλιέρε να έπεσε από το άλογό του, είναι όμως αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στο τραγούδι.
Επειτα από πολλές αναβολές, λόγω της οικονομικής και πολιτικής κρίσης στην Ιταλία και των δικαστικών μετώπων του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, τελικά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο cd του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με ερωτικά τραγούδια, στα οποία συμμετέχει ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Μαριάνο Απικέλα. Ολα τα κομμάτια του άλμπουμ, το οποίο έχει τον τίτλο "Il Vero Amore" ("Αληθινή Αγάπη"), έχουν στίχους αλλά και τη φωνή του Μπερλουσκόνι.
Ζωντανές εμφανίσεις
Δεν είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του μεγιστάνα πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος έχει ήδη στο ενεργητικό του τρεις δίσκους και έχει συνεργαστεί ξανά με τον Απικέλα, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική των τραγουδιών.
Μάλιστα έχουν κάνει μαζί και ζωντανές εμφανίσεις στη βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία, για να τέρψουν καλεσμένους, οι οποίοι περιελάμβαναν τους Τόνι και Σέρι Μπλερ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Τζορτζ Μπους.
Σύμφωνα με τον μουσικό Αντζελο Βαλσίλιο, που εργάστηκε για το νέο άλμπουμ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένα κομμάτι είναι εμπνευσμένο από την ελληνική λαϊκή μουσική, ενώ στα τραγούδια υπάρχει επίσης το βραζιλιάνικο στοιχείο και πινελιές από τη ναπολιτάνικη διάλεκτο.


ethnos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...