Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!!! Μεγάλωσε 180 παιδια, ενώ οι 23 γυναίκες, που είχε, πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο! Πρόκειται για τον Li-Ching-Yun, ο οποίος γεννήθηκε σε ενα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan).
Σύμφωνα με τους New York Times, ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του Λι να τον ρωτήσει ποιο ειναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε: «Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι και κοιμήσου σαν σκύλος»
Οι άνθρωποι απορούσαν που ο Λι δεν έμοιαζε καθόλου με γέρο και μάλιστα φαινόταν πολυ δυνατός για  την ηλικία του. Κάποιοι έλεγαν ότι τον γνώριζαν απο την παιδική τους ηλικία και κάποιοι ότι ο Λι ήταν φίλος του πάππου τους που δεν ζούσε πια…
Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποιαντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677. Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του. αλλά και όταν έκλεισε τα 200.
Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να εχει ζήσει 256 ολόκληρα χρόνια;;;

prionokordela.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...