Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τουρκικός Τύπος " Χάος στην Αθήνα"

«Επανάσταση στο Παρίσι  , χάος στην Αθήνα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Sabah για τις εκλογές. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως « η Νεα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσαν και είχαν το λογαριασμό για τη συγκυβέρνηση». H Sabah αναφέρει πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ «έκανε σοου στις εκλογές αυτές ξεπερνώντας το ΠΑΣΟΚ. Οι νέο-ναζί κατάφεραν να μπουν στη Βουλή». Η τουρκική εφημερίδα τονίζει πως η πιθανή ημερομηνία επαναληπτικών εκλογών είναι η 17η Ιουνίου.

« Η εμφάνιση των ναζί στην Ελλάδα» μίλησε ο Φύρερ» αναφέρει η Milliyet η οποία αναφέρει πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα στείλει πολλούς βουλευτές στο Κοινοβούλιο και τονίζει πως « από σήμερα έχουμε έναν νέο γείτονα».


 “ Στην Ελλάδα οι ρατσιστές στη Βουλή» είναι ο τίτλος της Habertürk. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως νικητές αυτών των εκλογών είναι « κάποια κυβέρνηση συνασπισμού και οι ρατσιστές»


« Στην Ελλάδα τα κόμματα πλήρωσαν το λογαριασμό των οικονομικών μέτρων» αναφέρει η Hürriyet και θυμίζει πως « τα κόμματα που στήριζαν το Ευρώ και τα οικονομικά μέτρα έλιωσαν. 
onalert.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...