Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Διάσημοι που ήταν άστεγοι πριν κολυμπήσουν στο χρήμα


Όταν ακούς τη λέξη «διάσημος» συνήθως αυτόματα φαντάζεσαι κάποιον που δεν ξέρει τι έχει και ζει μια χλιδάτη ζωή. Σίγουρα πάντως, δεν σκέφτεσαι ότι άτομα που τα ξέρουν και οι πέτρες έχουν υπάρξει κάποια στιγμή στη ζωή τους σε τόσο απελπιστική οικονομική κατάσταση, ώστε δεν είχαν χρήματα ούτε για τα βασικά.

Επειδή όμως, όμως λέει και η σοφή παροιμία, θα γυρίσει ο τροχός, εκείνοι δεν το έβαλαν κάτω, κι ακόμα κι αν κάποτε διέμεναν σε καταφύγια αστέγων, τελικά τα κατάφεραν μια χαρά.


Σιλβέστερ Σταλόνε

Όταν ήταν νέος και άσημος, ο «Ράμπο» δεν είχε στον ήλιο μοίρα και για τρεις εβδομάδες είχε αναγκαστεί να κοιμάται σε μια στάση λεωφορείου στη Νέα Υόρκη, επειδή δεν είχε να πληρώσει το νοίκι του σπιτιού του. Εκείνη την περίοδο είδε τυχαία μια αγγελία για πρωταγωνιστές στην ταινία σοφτ πορνό «The Party at Kitty and Stud's», με αμοιβή 100 δολάρια τη μέρα. Δύο μέρες μετά το πρώτο γύρισμα, επέστρεψε στο σπίτι του και έκτοτε είδε την καριέρα του να απογειώνεται.
Χίλαρι Σουανγκ

Μπορεί σήμερα να είναι κάτοχος Όσκαρ και να θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όμως ο δρόμος της προς την επιτυχία μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν ήταν. Σε ηλικία 15 ετών η Χίλαρι με τη μητέρα της μετακόμισαν από την Ουάσινγκτον στο Λος Άντζελες για να δοκιμάσει η ηθοποιός την τύχη της στο Χόλιγουντ. Ήταν όμως τόσο άφραγκες που για περίπου 2 μήνες ζούσαν στο αυτοκίνητό τους, μέχρι που ένας οικογενειακός φίλος τις πήρε σπίτι του, ώσπου να βρουν τη δική τους στέγη.
Ντάνιελ Κρεγκ

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο σημερινός Τζέιμς Μποντ, όταν ακόμα έκανε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, ήταν τόσο φτωχός, ώστε για ένα μικρό διάστημα αναγκαζόταν να κοιμάται σε παγκάκια στα πάρκα του Λονδίνου.
Χάλι Μπέρι

Σε συνέντευξή της το 2007, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της μακριά από το πατρικό της σπίτι στο Σικάγο, αναγκάστηκε να κοιμάται σε καταφύγιο αστέγων, καθώς η μητέρα της, της έδωσε δύο επιλογές, όταν την τελείωσαν τα χρήματα: Ή θα επέστρεφε στο σπίτι της, ή θα τα κατάφερνε εντελώς μόνη της. Όπως όλοι καταλάβαμε, δεν επέστρεψε ποτέ.
Τζιμ Κάρεϊ

Η οικογένεια του διάσημου κωμικού ήταν πολύ φτωχή. Για αρκετό καιρό ο Κάρεϊ, οι γονείς του και η αδελφή του ζούσαν σε ένα μικρό βανάκι και πήγαιναν από πόλη σε πόλη στον Καναδά, αναζητώντας οποιαδήποτε εφήμερη δουλειά.
Κάρμεν Ελέκτρα

Όταν η ηθοποιός και μοντέλο ήταν 20 ετών, αναγκάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα να ζήσει ως άστεγη, καθώς ο τότε φίλος της, της έκλεψε όλες τις οικονομίες και έγινε μπουχός.
Χάρι Χουντίνι

Ο καλύτερος μάγος που έχει ζήσει ποτέ, έφυγε από το σπίτι του σε ηλικία 12 ετών για να αναζητήσει την τύχη του. Για δύο χρόνια ταξίδεψε σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ, μέχρι να καταλήξει στη Νέα Υόρκη. Στη διάρκεια αυτών των δύο ετών αναγκάστηκε να ζήσει στο δρόμο, να κατασκηνώσει στην ύπαιθρο, ακόμα και να μείνει σε καταφύγια για άστεγους. Ωστόσο τελικά, οι κόποι του δικαιώθηκαν.


iefimerida.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...