Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Νοσοκομείο Ρίου: Λογαριασμός τηλεφώνου 67.000 ευρώ γιατί οι υπάλληλοι τηλεφωνούσαν σε μέντιουμ

Σε μέντιουμ τηλεφωνούσαν με τις ώρες υπάλληλοι του νοσοκομείου Ρίου, με αποτέλεσμα ο διευθυντής του νοσοκομείου να πληρώσει ποσό των 67.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος, ο διοικητής  του νοσοκομείου ήταν συνηθισμένος να πληρώνει για το τηλέφωνο λογαριασμούς ύψους 7.000-10.000 ευρώ.

Αμέσως ο διοικητής διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους αυτούς λογαριασμούς και όπως αποδείχτηκε αρκετά από τα «περίεργα» τηλεφωνήματα που ανέβασαν τον λογαριασμό στα 67.000 ευρώ είχαν γίνει… σε μέντιουμ!

Συγκεκριμένα υπάλληλος ή υπάλληλοι του Νοσοκομείου τηλεφωνούσαν με τις ώρες σε πενταψήφιο αριθμό και επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις… από διάφορους «μελλοντολόγους»!

Η χρέωση για κάθε τέτοια κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τα 10.000 ευρώ που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι που ήθελαν να μάθουν το μέλλον τους, είχαν μιλήσει με το μέντιουμ (σε χρονικό διάστημα 2 μηνών) 360 ώρες!

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο «δράστης», ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια και για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να «επιβεβαιώσει» το αληθές των προβλέψεων.
paraskhnio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...