Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Πώς αυτός ο 23χρονος βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο... τουιτάροντας !

Όταν ο Κρις Σάντσεζ έγινε μέλος του twitter το 2009 δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια.

«Έκανα Twitter γιατί ήθελα να ακολουθήσω την Britney Spears» ομολόγησε ο 23χρονος σήμερα Σάντεζ στο Business Insider.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής της» πρόσθεσε.

Τότε συνειδητοποίησε πως δεν είχε να κάνει κάποιο tweet σχετικά με την καθημερινή του ζωή και έτσι άρχισε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τυχαία γεγονότα.

Όπως αποδείχτηκε όμως στη συνέχεια, ο ίδιος είχε ταλέντο σε αυτό. Από τις 24/7 του 2011 άρχισε σε ανεβάζει tweets κάθε 15 λεπτά.

Και κάπως έτσι, δημιούργησε το UberFacts.

Το 2012 χτύπησε 200.000 οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων μεγάλων ονομάτων, όπως η Paris Hilton και η Khloe Kardashian. Ενώ δεν άργησε να έρθει και η πρώτη διαφήμιση.

«Με βοήθησαν να δω πώς θα μπορούσα να βγάλω χρήματα από το UberFacts, δημιουργώντας μια γκαλερί και ανεβάζοντας tweets» δήλωσε ο Κρις Σάντσεζ.

«Έβγαζα 600 με 800 δολάρια την εβδομάδα και δεν μπορούσα να το πιστέψω» πρόσθεσε ενώ πλέον από το UberFacts βγάζει 500.000 δολάρια ετησίως.

Σήμερα, ο λογαριασμός του Σάντεζ στο Twitter έχει 9,4 εκατ. οπαδούς. Στο facebooκ έχει περίπου 1.270.000 και ο λογαριασμός του στο Instagram περισσότερους από 468.000 οπαδούς.

Πρόσφατα ο Σάντσεζ λάνσαρε την εφαρμογή UberFacts app, η οποία αναμένει να του αποφέρει έσοδα 60.000 δολάρια την εβδομάδα. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν like και να σχολιάζουν τα γεγονότα και να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.

Μάλιστα προσέλαβε και δύο άτομα για να τον βοηθάνε στην αναζήτηση διαφόρων γεγονότων και tweets.

Ο Σάντεζ τουιτάρει κάθε μέρα ωστόσο, στόχος του είναι να ασχοληθεί με την τηλεοπτική παραγωγή ή να γράψει ένα βιβλίο, αν και προς το παρόν προωθεί το προϊόν του.



newmoney.gr




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...