Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Το αεροδρόμιο που δεν έχασε ούτε μια βαλίτσα


Η αυστηρή οργάνωση και πειθαρχία που έχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους οι Ιάπωνες είναι γνωστή. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που το πιο οργανωμένο αεροδρόμιο στο κόσμο βρίσκεται στην  Ιαπωνία.

Ο λόγος για το  Διεθνές αεροδρόμιο Kanshai, το οποίο  δεν έχει χάσει ούτε μια αποσκευή επιβάτη στα είκοσι και πλέον χρόνια λειτουργίας του.

Τα αεροδρόμια στην Ασία γενικώς είναι από τα πιο καλά στο κόσμο σύμφωνα με τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίων. Μάλιστα το αεροδρόμιο Changi στην Σιγκαπούρη επιλέχθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά ως το καλύτερο αεροδρόμιο στο κόσμο.

 Η αεροπορική εταιρία συμβούλων Skytrax, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, πραγματοποίησε μια παγκόσμια έρευνα σε περίπου 550 αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας αναφορές από 13 εκατομμύρια επιβάτες. Οι επιβάτες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τα αεροδρόμια για 20 διαφορετικές κατηγορίες

Από αυτή τη βαθμολόγηση λοιπόν προέκυψε ότι το αεροδρόμιο Kanshai δεν έχει χάσει καμία αποσκευή, δίνοντας προσοχή και στη παραμικρή λεπτομέρεια.

Αν θέλετε λοιπόν να να είστε σίγουροι ότι η αποσκευή σας θα είναι ασφαλείς και δεν θα ταξιδέψει μακριά σας τότε επιλέξτε το αεροδρόμιο της Ιαπωνίας. Εκτός αν είστε τόσο άτυχος και το εκπληκτικό ρεκόρ τους σταματήσει σε εσάς...

Τα 10 καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου

1. Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης

2. Διεθνές αεροδρόμιο Incheon

3. Αεροδρόμιο του Μονάχου

4. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

5. Διεθνές Αεροδρόμιο του Τόκιο (Χανέντα)

6. Το αεροδρόμιο της Ζυρίχης

7. Διεθνές Αεροδρόμιο της Κεντρικής Ιαπωνίας

8. Το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου

9. Αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ

10. Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνο
japantoday.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...