Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Απίθανες ιστορίες διαζυγίου που έχουν αφήσει εποχή!


Το διαζύγιο είναι μια διαδικασία επίπονη για όλες τις πλευρές. Και για το ζευγάρι, και για τις οικογένειές τους, αλλά και για τους… δικηγόρους που ορισμένες φορές τραβούν τα μαλλιά τους με αυτά που ακούν και βλέπουν. Πολλοί από αυτούς έχουν να διηγούνται, μάλιστα, ορισμένες ιστορίες για γέλια και για κλάματα…

Οπως αναφέρει το Newsbomb πέντε από τις πιο τραβηγμένες ιστορίες διαζυγίου που θα μπορούσαν να μείνουν στην Ιστορία για εύλογους λόγους είναι οι παρακάτω:

«Δώσε μου πίσω το… νεφρό μου»

Πάνω στον εκνευρισμό και στην κόντρα πολλοί είναι αυτοί που μόλις έρθει η ώρα του χωρισμού ζητούν από τον πρώην ή την πρώη, πλέον, να τους επιστρέψει όλα τα δώρα που του/της είχε κάνει κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου. Τι γίνεται, όμως, όταν δωρίζεις στη σύζυγό σου το… νεφρό σου; Κατά τον χειρουργό από το Λονγκ Αϊλαντ το ζητάς πίσω. Αυτό έκανε και ο ίδιος όταν τον Ιούλιο του 2005 του ζήτησε διαζύγιο η γυναίκα του..

Εκοψε το σπίτι στα δύο με πριόνι

Ο νόμος ορίζει ότι αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου ανήκει από κοινού στους συζύγους. Οταν έρθει η ώρα του διαζυγίου, συνήθως τα ζευγάρια μοιράζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στη μέση. Ενα σπίτι παίρνει ο ένας, ένα άλλο ο άλλος και ούτω καθεξής. Ο Μοέουν Σαρίμ από την Κένυα, όμως, φαίνεται πως είχε μια διαφορετική αντίληψη του νόμου. Λέει δικαιούμαι το 50% της περιοσίας, άρα και του σπιτιού. Τι θα κάνω; Θα το κόψω στη μέση. Μαζί με τους συγγενείς του… πριόνισαν το σπίτι που εμεινε με την πρώην, πλέον, σύζυγό του ακριβώς στη μέση για να πάρει το μερίδιό του.

Αμετανόητος μαμάκιας

Οτι η πλειοψηφία των ανδρών είναι μαμάκηδες είναι λίγο πολύ γνωστό. Ωστόσο, ο Ιταλός της συγκεκριμένης ιστορίας φαίνεται ότι το παράκανε: Την πήρε μαζί του ακόμη και στο μήνα του μέλιτος. Φυσικά, ο έγγαμος βίος έφθασε στο τέλος του πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο, καθώς με το που επέστρεψαν η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Το τείχος του… διαμερίσματος

Είναι μια ανάλογη περίπτωση με του άνδρα από την Κένυα. Ωστόσο, στην περίπτωσή τους έγινε με δικαστική απόφαση. Ο λόγος για ένα ζευγάρι που χώρισε το 2007 αλλά κανείς δεν δεχόταν να εγκαταλείψει το διαμέρισμα όπου έμεναν όσο ήταν παντρεμένοι. Ετσι ο δικαστής απηυδισμένος από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να βρουν άκρη έβγαλε απόφαση να χτιστεί εντός του διαμερίσματος ένας τοίχος που θα το χωρίζει στα δύο.

Πτώση… μορίου

Είναι άγνωστο αν είχε προχωρήσει στην πρόσθεση ψεύτικου μορίου από ανασφάλεια ή αν του το είχε ζητήσει η σύζυγός του. Πάντως, όταν αυτό αποκολλήθηκε, το 2008, η γυναίκα του έσπευσε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.


aggouria.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...