Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Το μεγαλύτερο πανό του κόσμουΣτο βιβλίο των ρεκόρ του Γκίνες αναμένεται να καταλήξουν οι οπαδοί της Νασιονάλ του Μοντεβιδέο για την τεράστια σημαία που σήκωσαν στον αγώνα με την Τολούκα για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Έχουμε κατά καιρούς δει πανό που κάλυπταν μια ολόκληρη κερκίδα, ή φανέλες που σκέπαζαν μεγάλο μέρος του γηπέδου. Αυτό, όμως, που παρουσίασαν οι οπαδοί της Νασιονάλ του Μοντεβιδέο στο παιχνίδι του Κόπα Λιμπερταδόρες με αντίπαλο την Τολούκα του Μεξικού, είναι μοναδικό. 

Οι φίλοι της Νασιονάλ πριν την έναρξη του αγώνα, ξετύλιξαν μια σημαία γιγαντιαίων διαστάσεων, που προκάλεσε εντύπωση σε όλους και ενδέχεται να τους βάλει στο βιβλίο των ρεκόρ του Γκίνες. 600 μέτρα είναι το μήκος της, 50 μέτρα το πλάτος της και η συνολική της έκταση είναι 30.000 τετραγωνικά μέτρα! Για την κατασκευή της δαπανήθηκαν περίπου 55 χιλ. ευρώ. 

Με την κατασκευή της σημαίας αυτής, οι οπαδοί της Νασιονάλ έδωσαν μια ηχηρή απάντηση σε εκείνους της Πενιαρόλ, οι οποίοι πριν από δύο χρόνια είχαν αναρτήσει μια σημαία 15.000 τετραγωνικών μέτρων. sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...