Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Κοντονής: Δεν ξεκινά του χρόνου το πρωτάθλημα αν...


Ο Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος να σταματήσει όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα με τα επεισόδια στα γήπεδα και όλα αυτά που έγιναν χθες στην Super League με ξύλο, επεισόδια και ύβρεις.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Σταύρος αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που δεν ισχύσει το πακέτο μέτρων που συμπεριλαμβάνει την λειτουργία καμερών σε όλα τα γήπεδα και την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τότε η Κυβέρνηση και ο ίδιος είναι αποφασισμένοι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016.

«Θα εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Έχουν δοθεί 13 εκατ. ευρώ για να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές λειτουργίας του μέτρου και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα τόσον καιρό. Το ίδιο θα γίνει και με το μέτρο με τις κάμερες. Το ανακοινώνω από τώρα ότι κανένα πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν γίνει αυτό», τόνισε.

Ο υφυπουργός αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διακοπή του πρωταθλήματος υπογράμμισε ότι δεν αποτελεί ειλημμένη απόφαση, απλώς εξετάζεται και αυτό σαν ενδεχόμενο μέτρο. Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε μάλιστα συγκεκριμένα στα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτά που συνέβησαν στη Λεωφόρο ξεπέρασαν κάθε όριο με την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την εκτόξευση φωτοβολίδων. Πριν από χρόνια ο Μπλιώνας έχασε τη ζωή του στη Λάρισα από μια τέτοια φωτοβολίδα που τον βρήκε στον λαιμό. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο παιχνίδι της Λεωφόρου. Η κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει αυτά τα φαινόμενα σιωπηλή και αμέτοχη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί» υπογράμμισε.

Ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί σήμερα στις 13:00 με τις ηγεσίες των ΕΠΟ, Super League και Football League, ενώ στις 17:00 θα έχει συνάντηση με τον ΠΣΑΠ για να δει πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών.iefimerida.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...