Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τα πιο σκληρά εργαζόμενα σκυλιά στον κόσμο


Το εν λόγω  θέμα διαβάζεται απαραιτήτως, με τη συνοδεία του τραγουδιού των Beatles "Hard day's night", καθώς οι παρακάτω φωτογραφίες σκύλων εν ώρα εργασίας δεν θα μπορούσαν να αποτυπώσουν καλύτερα στη κυριολεκτική του μορφή το στίχο "It's been a hard day's night And I've been working like a dog".

Ποια σκυλίσια ζωή; Ο φωτογράφος Andrew Fladeboe απαθανάτισε εργαζόμενα σκυλιά, τα οποία αποτελούν πολύτιμους βοηθούς για τους δίποδους συναδέλφους τους.

Πιστοί και σκληροί εργάτες, οι σκύλοι "εργάτες" φωτογραφίζονται να φυλάνε πρόβατα, να βοηθούν άτομα με προβλήματα υγείας, και να προσφέρουν αγάπη.

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, στη Σκωτία και τη Νορβηγία, ενώ ο φωτογράφος ονομάζει το project του "The Shepherd’s Realm".

Σε συνέντευξή του στο National Geographic, ο φωτογράφος εξηγεί πως "οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο πολύ αυτά τα σκυλιά αγαπούν να εργάζονται. Ναι, συχνά ζουν δύσκολα και λίγα χρόνια, αλλά για ένα σκυλί όπως για παράδειγμα ένα Μπόρντερ Κόλεϊ, χαίρονται να έχουν μια δουλειά να κάνουν".

Σκύλοι βοσκοί



Σκύλοι οδηγοί



Σκύλοι διασώστες






Σκύλος βοηθός επιληπτικού ατόμου


Σκύλοι κυνηγοί



Σκύλος αστυνομικός



Σκύλος φύλακας βιοασφάλειας


Σκύλοι "θεραπευτές"



Σκύλος ανιχνευτής εκρηκτικών υλών




boredpanda.com

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...