Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ποτάμι: Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων θα είναι μακρύς και δύσκολος


«Η έγκριση από το Eurogroup της λίστας προτεραιοτήτων που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση αποτελεί θετικό γεγονός» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι το οποίο ωστόσο τονίζει πως ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων θα είναι μακρύς και δύσκολος.

«Ένα κεφάλαιο της διαπραγμάτευσης κλείνει, πολλά κεφάλαια μένουν ανοιχτά για να κλείσουν ύστερα από επίπονες διαπραγματεύσεις τους επόμενους μήνες» αναφέρει το Ποτάμι και επισημαίνει πως στη λίστα περιλαμβάνονται αλλαγές, η προώθηση των οποίων αποτελεί ζωτική ανάγκη για τη χώρα.

Ακόμη στην ανακοίνωσή του το κόμμα κάνει αναφορά  στις μεταρρυθμίσεις που αφορούν στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, στο χτύπημα της διαφθοράς, στην ανακούφιση στρωμάτων που έχουν πληγεί από την κρίση, στην ανόρθωση της Οικονομίας και όπως σχολιάζει αυτές κινούνται στην κατεύθυνση που από την αρχή υποδείκνυε το Ποτάμι.

«Οι κατευθύνσεις αυτές όμως, πρέπει άμεσα να γίνουν συγκεκριμένα μέτρα πολιτικής. Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων θα είναι μακρύς και δύσκολος. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να συγκρουστεί με δυνάμεις και νοοτροπίες, ακόμη και στο δικό της στρατόπεδο, που θέλουν να κρατήσουν τη χώρα στο χθες» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.



naftemporiki.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...