Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Πως ξεχωρίζουμε οι άνδρες από τ’ αγόρια ; Δεκαοκτώ υπέροχα φιλοσοφικά αποφθέγματα.


Κι ύστερα ήρθε ο διχασμός και κάποιες γυναίκες άρχισαν να απομυθοποιούν τους άντρες και να τους αποκαλούν ειρωνικά αγοράκια ή παιδάκια ή αγόρια.

Κι αρχίσαμε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα και να διαχωρίζουμε τις θέσεις μας και να μας βρίζουν οι φεμινίστριες, οι λεσβίες, οι κομμουνίστριες και οι εναλλακτικές και να μην θέλουν τους γνήσιους τους λαϊκούς άντρες, αλλά τ’ αγόρια με τα κοτσίδια, τα μπιχλιμπίδια, τα σκατολοΐδια, τις φράντζες, τα ταττούζ.
Άρχισε το κίνημα των χίπστερζ να εξαπλώνεται και να επισκιάζει τα γνήσια και λαϊκά αγόρια. Ύστερα κάποιες άρχισαν να βγαίνουν με εναλλαχτικούς χίπστερζ και να καταλήγουν στα Πατήσια με μας τους λαϊκούς. Αυτούς που δεν κάνουν σεξ, αλλά έρωτα. Αυτούς που δεν ζητάνε συγγνώμη πριν ρευτούν ή κλάσουν.

«Τ’ αγόρια, διαβάζουν ιστορία. Οι άνδρες, γράφουν τη δική τους»

«Τ’ αγόρια, πίνουν Αmita πορτοκάλι. Οι άνδρες έχουν δικό τους πορτοκαλεώνα και πάνε και κόβουν και τα στύβουν μόνοι τους»

«T’ αγόρια, ποστάρουν στο facebook Σταν. Οι άνδρες, ποστάρουν Σάκη Ρουβά»

«Τ’ αγόρια παίζουν play station. Οι άντρες “παίζουν” με τις αδερφές αυτών που παίζουν play station.»

«Τ’ αγόρια ξυρίζουν τα πάντα πάνω τους εκτός απ’ τα μούτρα τους. Οι άντρες ξυρίζουν μόνο τα μούτρα τους (άντε και λίγο τα κάκαλά τους).»

«Τ’ αγόρια έχουν γυναίκες φίλες. Οι άνδρες έχουν μόνο ερωμένες, πρώην και επόμενες.»

«Τ’ αγόρια τρώνε πιτούλα με καλαμάκι κοτόπουλο και σως και πίνουν κόκα κόλα ζίροου. Οι άνδρες τρώνε σπληνάντερο και φρυγαδέλι και πίνουν Amstel απ’ το καφάσι.»

«Τ’ αγόρια, το πρωί ξυπνάνε, πλένονται και βάζουν κρεμούλα “nivea for men”. Οι άνδρες το πρωί ξυπνάνε και κλάνουν! Καλημέρα: Φάάάάάάρρρρτττ.»

«Τ’ αγόρια παίρνουν χαρτζιλίκι απ’ τον γέρο τους και πάνε για καφέ. Οι άνδρες πλακώνουν τον γέρο πατέρα τους στις μπουνιές και του παίρνουν όλη τη σύνταξη»

«Τ’ αγόρια προτιμούν τις “50 Αποχρώσεις Του Γκρι” για να ρίξουν ένα γκομενάκι στο κρεβάτι. Οι άνδρες προτιμούν το “Notebook” για να γ@μήσουν.»

«Τ’ αγόρια πάνε σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν αρωματικά χώρου, προφυλακτικά με γεύση βανίλια και κόκκινο γλυκό κρασάκι. Οι άνδρες πάνε σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν βαζελίνη, προφυλακτικά με γεύση λαστιχένιο λάτεξ και jack daniels. Ή δεν πάνε καθόλου σούπερ μάρκετ.»

«T’ αγόρια προσπαθούν να είναι σαν τον Χρήστο τον Πατριαρχέα. Οι άνδρες ΕΙΝΑΙ ο Χρήστος ο Πατριαρχέας. Μ@λάκες.»

«Τ’ αγόρια χαριεντίζονται. Οι άνδρες καυλαντίζουν.»

«Τ’ αγόρια είναι κοκόρια. Οι άνδρες είναι βόδια.»

«Τ’ αγόρια απολαμβάνουν το στοματικό σεξ. Οι άντρες τσιμπουκώνουν. Γκαγκ.»

«Τ’ αγόρια έχουν κοιλίτσα. Οι άνδρες έχουν κοιλάρα ή μπάκα.»

«Τ’ αγόρια βλέπουν τις “50 Αποχρώσεις Του Γκρι”. Οι άνδρες γράφουν το σενάριο της ταινίας.»

«Τ’ αγόρια υποδέχονται τη γκομενίτσα τους σπίτι με σοκολατίτσα λάκτα. Οι άνδρες υποδέχονται τη γκομενίτσα τους σπίτι με την προσφώνηση: Που ήσουνα πάλι μωρή;»

Είμαι ένας λαϊκός φιλόσοφος της ζωής, είμαι ο Πάμπλο Κοέλο της Λιοσίων, ο Χόρχε Μπουκάι των Αγίων Αναργύρων, που βλέπει τα πράματα απ’ την απλή πλευρά της καθημερινότητας, με περίσσιο ρομαντισμό. Είμαι ο Χρήστος ο Πατριαρχέας, που ζεις στις Τρεις Γέφυρες (στα Πατήσια), ακούει Στράτο Διονυσίου και στα κρυφά Stan.

[Εμείς, γιατί κοίταξε στην αρχή θέλαμε να κάνουμε σάτιρα, αλλά τελικά αυτό μπορεί να μην ήταν τόσο σατυρικό, όμως κάποιοι είπαν ότι τελικά αυτό θα ήταν σάτιρα κι έτσι και μεις συνεχίσαμε να σατιρίζουμε κι ο κόσμος πίστεψε τελικά ότι είναι ένα κομμάτι που σατιρίζει και όλο αυτό το ονόμασε σάτιρα και στα πλαίσια της σάτιρας αυτής, εμείς συνεχίσαμε το έργο μας. Κάνουμε σάτιρα ή κάτι τέτοιο. Αυτό.]

Κείμενο: Χρήστος Πάτρικ Πατριαρχέας.




tagyourself.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...