Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους ! Στο εμπόριο το ποτό-αντίδοτο για τους ψεκασμούς !

Το «Anti-Psek Mix» εξουδετερώνει την επίδραση των χημικών ουσιών του αεροψεκασμού, που προκαλούν υπακοή, εμμονή στη λογική και μια σειρά άλλων νεοταξικών συμπτωμάτων, χάρη στην διεγερτική ουσία «Ξυπνατερίνη»

Με μεγάλη επιτυχία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ξεκίνησε από σήμερα και στη χώρα μας η διάθεση του περίφημου psychodrink, που δημιούργησε ομάδα φωτισμένων επιστημόνων για να βοηθήσει το κοινό να «ξυπνήσει ρε» και να αντιδράσει,

Οι κλινικές έρευνες έδειξαν ότι όσοι δοκίμασαν το αντιψεκαστικό ποτό, επέδειξαν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στους ψεκασμούς, ενώ πειράματα σε πρόβατα έδειξαν ότι βοηθάει και αυτούς που αρνούνται ότι μας ψεκάζουν, να πειστούν.

Εμπορικά, το «Anti-Psek», σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, απευθύνεται στο 33% του πληθυσμού που πιστεύει στους ψεκασμούς, και το οποίο αποτελεί το ιδανικό target group αφού, όπως λένε, «αν πίστεψαν στους ψεκασμούς είναι έτοιμοι να πιστέψουν τα πάντα».

Πάντως το «Anti-Psek», δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από τον ΕΟΦ, γεγονός που σύμφωνα με εξειδικευμένα blogs οφείλεται στα συμφέροντα των κατασκευαστών αντιψεκαστικών καπέλων, που φοβούνται ότι το νέο προϊόν θα μειώσει τις πωλήσεις τους. 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


protagon.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...