Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ουρές στο πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα


Ουρές σχηματίζονται καθημερινά μπροστά από το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα που λειτουργεί ήδη στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας.  

Το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί από το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα με τιμή του γάλακτος στο  1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα με την οποία απολαμβάνει κανείς έκπτωση.  

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα. Λόγω της επιτυχίας της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί ετοιμάζονται μάλιστα να στήσουν κι δύο ακόμη ΑΤΜ σε άλλα σημεία της Αθήνας.  

Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα ΑΤΜ ξεκίνησαν από τη Λάρισα ΘΕΣγάλα-Πιές, και μάλιστα το ΑΤΜ της Αθήνας υπήρξε σημείο τριβής λόγω της ονομασίας της εταιρείας του και του παρεμφερούς ονόματος και λογότυπου.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η ΘΕΣγάλα-Πιες έσπευσε, με ανακοίνωσή της, να αποσαφηνίσει αρχικώς ότι ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία ΠΙΕΣγάλα, που προμηθεύει το αυτόματο μηχάνημα της Αθήνας και στη συνέχεια να την κατηγορήσει για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.



lifo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...